kozmos napisal/-a:Mislim da tele karte malce podcenjujejo situacijo in da bo jutri potek vremena drugačen od predvidenega ker tole, da nas 18Z pelje scat z ohladitvijo in padavinami večer pred dogajanjem, pa tud ne morem verjeti, da se je izničilo v dveh zagonih kot so že nekateri povedali, sneg bo količinsko bi jaz na pretekle dneve rekel od 10-20 lokalno več... karte je brezveze gledat, ker je itq brezveze ker tako mejne situacije same karte povsem napačno predvidijo...
lp
bore napisal/-a:kozmos napisal/-a:Mislim da tele karte malce podcenjujejo situacijo in da bo jutri potek vremena drugačen od predvidenega ker tole, da nas 18Z pelje scat z ohladitvijo in padavinami večer pred dogajanjem, pa tud ne morem verjeti, da se je izničilo v dveh zagonih kot so že nekateri povedali, sneg bo količinsko bi jaz na pretekle dneve rekel od 10-20 lokalno več... karte je brezveze gledat, ker je itq brezveze ker tako mejne situacije same karte povsem napačno predvidijo...
lp
Bog kozmos ,
Tale zaključek me pa res preseneča.Ni na tvojem nivoju kozmos.
Glavo gor.
LP,Še pomnite tovariši

bore napisal/-a:kozmos napisal/-a:Mislim da tele karte malce podcenjujejo situacijo in da bo jutri potek vremena drugačen od predvidenega ker tole, da nas 18Z pelje scat z ohladitvijo in padavinami večer pred dogajanjem, pa tud ne morem verjeti, da se je izničilo v dveh zagonih kot so že nekateri povedali, sneg bo količinsko bi jaz na pretekle dneve rekel od 10-20 lokalno več... karte je brezveze gledat, ker je itq brezveze ker tako mejne situacije same karte povsem napačno predvidijo...
lp
Bog kozmos ,
Tale zaključek me pa res preseneča.Ni na tvojem nivoju kozmos.
Glavo gor.
LP,Še pomnite tovariši
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost