RoKy.rok napisal/-a:morem dodat za use ki vztrajno dodajajo da je mimo šele 1 tretjina zime, nimate praw,...to je koledarska zima (od 21ga decembra do 20. marca) to nimate praw, danes je ubistvu za nami že druga tretjina zime,...meteorološke zime, ki pa se začne 1ga decembra in konča 28 ali 29ga februarja....tako, da...tako da zima gre v zadnjo tretjino z jutrijšnim dnem
kozmos napisal/-a:RoKy.rok napisal/-a:morem dodat za use ki vztrajno dodajajo da je mimo šele 1 tretjina zime, nimate praw,...to je koledarska zima (od 21ga decembra do 20. marca) to nimate praw, danes je ubistvu za nami že druga tretjina zime,...meteorološke zime, ki pa se začne 1ga decembra in konča 28 ali 29ga februarja....tako, da...tako da zima gre v zadnjo tretjino z jutrijšnim dnem
noben tukaj nima narobe jaz sem govoril o koledarski zimi ti pa o meteorološki zimi, drugače se meteorologi zanašajo na koledarsko zimo in ne meteorološko tako je rekel pečenko enkrat po radiju in poudaril za nami je šele 1 tretjina zime![]()
nisem si jaz tega izmislil verjetno pa bolj verjamem njemu kot tebi nisi pa nič narobe povedal![]()
samo dejansko je zime še 1 mesec pa 21 dnipribljižno
![]()
lp kozmos
RoKy.rok napisal/-a:kozmos napisal/-a:RoKy.rok napisal/-a:morem dodat za use ki vztrajno dodajajo da je mimo šele 1 tretjina zime, nimate praw,...to je koledarska zima (od 21ga decembra do 20. marca) to nimate praw, danes je ubistvu za nami že druga tretjina zime,...meteorološke zime, ki pa se začne 1ga decembra in konča 28 ali 29ga februarja....tako, da...tako da zima gre v zadnjo tretjino z jutrijšnim dnem
noben tukaj nima narobe jaz sem govoril o koledarski zimi ti pa o meteorološki zimi, drugače se meteorologi zanašajo na koledarsko zimo in ne meteorološko tako je rekel pečenko enkrat po radiju in poudaril za nami je šele 1 tretjina zime![]()
nisem si jaz tega izmislil verjetno pa bolj verjamem njemu kot tebi nisi pa nič narobe povedal![]()
samo dejansko je zime še 1 mesec pa 21 dnipribljižno
![]()
lp kozmos
aha sepraw so si zmisll meteorološko zimo za brezveze, men se pa bl zdi da je pravilna,...ker po povprečju (če se zima začne 21ga) začetek zime skorajda en mesec prepoznosepraw so si mteorologi zmisll meteorološko zimo za brezveze glede na to, da se reče meteorološka zima in mi mamo opravka z meteorologijo, seveda...dejstva dejstva in še enkrat dejstva =)

beno93 napisal/-a:Gfs pa kr zlo toplo klaže za naprej![]()
![]()
pa dež
![]()
![]()

amater napisal/-a:Ja ni kaj...zna padavine so lepo zmodelirane
Tudi temprature so po trenutnih izračunih kar ugodne...a ne v pravih višinah..
Tako da![]()
težka bo...za sneg...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost