ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 31 Jan 2007, 18:20

Že zdej tk slabo kaže kaj bo še le potem :shock: :shock: :x :x :cry: :cry: Pomoje febuarja nebo nč edin mogoč enkrat al pa dvakrat da ga bo padlo 0.0002 cm hahaha
Uporabniški avatar
Vremenko

Kraj: Luče 522m

OdgovorNapisal/-a kozmos » 31 Jan 2007, 20:48

RoKy.rok napisal/-a:morem dodat za use ki vztrajno dodajajo da je mimo šele 1 tretjina zime, nimate praw,...to je koledarska zima (od 21ga decembra do 20. marca) to nimate praw, danes je ubistvu za nami že druga tretjina zime,...meteorološke zime, ki pa se začne 1ga decembra in konča 28 ali 29ga februarja....tako, da...tako da zima gre v zadnjo tretjino z jutrijšnim dnem :roll:

noben tukaj nima narobe jaz sem govoril o koledarski zimi ti pa o meteorološki zimi, drugače se meteorologi zanašajo na koledarsko zimo in ne meteorološko tako je rekel pečenko enkrat po radiju in poudaril za nami je šele 1 tretjina zime :D

nisem si jaz tega izmislil verjetno pa bolj verjamem njemu kot tebi nisi pa nič narobe povedal :D

samo dejansko je zime še 1 mesec pa 21 dni :D pribljižno :wink:

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 31 Jan 2007, 21:03

kozmos napisal/-a:
RoKy.rok napisal/-a:morem dodat za use ki vztrajno dodajajo da je mimo šele 1 tretjina zime, nimate praw,...to je koledarska zima (od 21ga decembra do 20. marca) to nimate praw, danes je ubistvu za nami že druga tretjina zime,...meteorološke zime, ki pa se začne 1ga decembra in konča 28 ali 29ga februarja....tako, da...tako da zima gre v zadnjo tretjino z jutrijšnim dnem :roll:

noben tukaj nima narobe jaz sem govoril o koledarski zimi ti pa o meteorološki zimi, drugače se meteorologi zanašajo na koledarsko zimo in ne meteorološko tako je rekel pečenko enkrat po radiju in poudaril za nami je šele 1 tretjina zime :D

nisem si jaz tega izmislil verjetno pa bolj verjamem njemu kot tebi nisi pa nič narobe povedal :D

lp kozmos

aha sepraw so si zmisll meteorološko zimo za brezveze, men se pa bl zdi da je pravilna,...ker po povprečju (če se zima začne 21ga) začetek zime skorajda en mesec prepozno :oops: sepraw so si mteorologi zmisll meteorološko zimo za brezveze glede na to, da se reče meteorološka zima in mi mamo opravka z meteorologijo, seveda...dejstva dejstva in še enkrat dejstva =)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a kozmos » 31 Jan 2007, 21:10

RoKy.rok napisal/-a:
kozmos napisal/-a:

lp kozmos

aha sepraw so si zmisll meteorološko zimo za brezveze, men se pa bl zdi da je pravilna,...ker po povprečju (če se zima začne 21ga) začetek zime skorajda en mesec prepozno :oops: sepraw so si mteorologi zmisll meteorološko zimo za brezveze glede na to, da se reče meteorološka zima in mi mamo opravka z meteorologijo, seveda...dejstva dejstva in še enkrat dejstva =)

jaz nevem kako je prišlo do meteorološke zime verjetno se jo niso zidarji spomnili ampak rekel sem da je zadnjič zjutraj po radiju rekel pečenko naj ne zganjamo panike da je za nami šele 1 tretjina koledarske zime in da nas 2 še čakata kakšni pa bosta pa ni hotel dajati izjav :lol:

meteorološke zime pa ni niti omenil :wink:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 31 Jan 2007, 21:14

no potem pa glej napoved 28ga februarja pa boš widu ko bo rekel, no jutri se začne meteorološka pomlad,...pa zakaj misleš da je rekle KOLEDARSKE zime? think boy think ;)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 01 Feb 2007, 14:56

Gfs pa kr zlo toplo klaže za naprej :cry: :cry: :cry: pa dež :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 01 Feb 2007, 15:02

Forum spet spi...SlikaSlika

http://www.vreme-si.net/forum/viewtopic.php?t=1492
http://www.vreme-si.net/forum/viewtopic.php?t=1494

Mislim, da nam vsaj malo snega okrog Prešernovega dneva ne uide. Mogoče že kak dan prej. In spet najlepše kaže z koroško in severno Slovenijo....Bo pa pomoje količina snega majhna, če sploh bo, pa tudi hitro ga bo pobralo.... SlikaSlika

No ja, mogoče pa le.... :wink: :wink: SlikaSlikaSlikaSlika
Zadnjič spremenil ŽUPMART, dne 01 Feb 2007, 16:21, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 01 Feb 2007, 15:05

beno93 napisal/-a:Gfs pa kr zlo toplo klaže za naprej :cry: :cry: :cry: pa dež :cry: :cry: :cry:

Ti me pa vedno prehitiš... SlikaSlikaSlikaSlika
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 01 Feb 2007, 16:24

Ja zgleda oba isto misliva. :lol: :lol: :lol:
Bi bla dobr team :lol:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 01 Feb 2007, 16:31

jz newidm nikjer razloga po 06Z da nej bi 7ga pa 8ga dežval....bol kt ne se zdi sneg za tedva dneva, oz. do recimo 8ga opoldne,...ker bo na 1500 metrih nič oz. mal mn, pr tleh pa tud okol ledišča :roll:
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a andone » 01 Feb 2007, 16:41

ja roky maš kr prav, res kaže bl na sneg!!

sam škoda k ga bo potem vsega pobralo! upamo da ne!?

let it snow!

sam bi bil smeh če bi se vse skupi obrnil, a so možnosti, da se obrne na bolše? :D :D :D optimist seveda! :lol:

lp,andone pleya 8) [/code]
pleya
andone

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a kozmos » 01 Feb 2007, 16:49

kar se snega tiče :D

Slika

Slika

po teh kartah bo snežna meja ostala kar visoko in me ne skrbi za dež po nižinah :wink:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a amater » 01 Feb 2007, 16:53

Ja ni kaj...zna padavine so lepo zmodelirane :)

Slika

Tudi temprature so po trenutnih izračunih kar ugodne...a ne v pravih višinah..

Slika

Tako da :( :o težka bo...za sneg...
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a amater » 01 Feb 2007, 16:56

kozmos kako minuto prej misli kot jaz...hehe

se pa zna mejčken spustit meja sneženja ane?

Slika

pa še vedno ne zadost :)
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a kozmos » 01 Feb 2007, 16:56

amater napisal/-a:Ja ni kaj...zna padavine so lepo zmodelirane :)

Slika

Tudi temprature so po trenutnih izračunih kar ugodne...a ne v pravih višinah..

Slika

Tako da :( :o težka bo...za sneg...

prav imaš :wink:

gledat je treba tudi smer in jakost vetra kajti temperature ne povedo vsega :wink:

za mejo sneženja je najbolj odločilna temperatura na (850hPa)cca. 1500m.

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost