ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 05 Feb 2007, 23:22

Ronaldinjo napisal/-a:i zdej mislš da si pametan aa?kot jz pomnim smo začel o tem poslabšanju govort okrog petka če se ne motimje pa včeraj kazal na sneg ja

oproščam se ti ker sem te uzalil s tem, da se moreš naučiti gledat na koledar...ker widim, da še slovensko neznas :roll: kako boš pol šele kaj weč recimo koledar, pa to bi blo za tebe že uf, bi postow doktor aaaane =)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a Ronaldinjo » 05 Feb 2007, 23:24

pomoje snega letos ne bo!!!! :cry: :cry: decembra je kazalo a ni bilo nč januarja je kazalo da boo a ni bilo nič pr nas no ponekod ga je zapadlo do 15cm za ta tedn tud ne kaže nć obetavnega...če se nejki ne bo zgodil do počitnic 23 potem sm jz obupuu :cry: :cry:
Ronaldinjo

Kraj: Vrhnika ghetto

OdgovorNapisal/-a kozmos » 05 Feb 2007, 23:24

RoKy. napisal/-a:
Ronaldinjo napisal/-a:i zdej mislš da si pametan aa?kot jz pomnim smo začel o tem poslabšanju govort okrog petka če se ne motimje pa včeraj kazal na sneg ja

oproščam se ti ker sem te uzalil s tem, da se moreš naučiti gledat na koledar...ker widim, da še slovensko neznas :roll: kako boš pol šele kaj weč recimo koledar, pa to bi blo za tebe že uf, bi postow doktor aaaane =)

ta je bla nizkaaa :shock:
dej mer roky. :D :D :D
je pa roky. kar nekajkrat bolj pameten kot ti vsaj kar se vremena tiče in obnašanja na forumu tako da je tukaj kar nekaj stopenj nad tabo :wink:

kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 05 Feb 2007, 23:26

kozmos napisal/-a:
RoKy. napisal/-a:

ta je bla nizkaaa :shock:
dej mer roky. :D :D :D
je pa roky. kar nekajkrat bolj pameten kot ti vsaj kar se vremena tiče in obnašanja na forumu tako da je tukaj kar nekaj stopenj nad tabo :wink:

kozmos

ja wem, nizki udarci niso dovlojeni =P ugl....sej ni treba zraven imena pisat pike, ker to more bit pika tam samo zaradi nekoga ki ima isto uproabniško ime :x :x :P
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a Ronaldinjo » 05 Feb 2007, 23:28

jz napišem svoje mnenje kaj mislim če mislim narobe mislim narobe a zato se mi nau tuki en u glavo smejuu :x :x
Ronaldinjo

Kraj: Vrhnika ghetto

OdgovorNapisal/-a kozmos » 05 Feb 2007, 23:28

ja wem, nizki udarci niso dovlojeni =P ugl....sej ni treba zraven imena pisat pike, ker to more bit pika tam samo zaradi nekoga ki ima isto uproabniško ime

roky se ti opravičujem zaradi pike :o :D :o :o
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 05 Feb 2007, 23:30

Ronaldinjo napisal/-a:jz napišem svoje mnenje kaj mislim če mislim narobe mislim narobe a zato se mi nau tuki en u glavo smejuu :x :x

ej oprosti ti, ampak poglej nekaj postov nazaj kako je lepo te citiral in ti pokazala kake nesmisle pišeš,...to je kot, da bi nardili letalo pa bi ga potem mogli še trikrat popravit preden prideš do končnega izdelka, lol!:D

zamerim zarad piek :( :( :lol: :lol: hec hec =)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a kozmos » 05 Feb 2007, 23:31

Ronaldinjo napisal/-a:jz napišem svoje mnenje kaj mislim če mislim narobe mislim narobe a zato se mi nau tuki en u glavo smejuu :x :x

noben se ti ne smeji samo če si prijavlen na forum moraš znati sprejemati tako kritike kot pohvale čeprav resnici na ljubo drugo omenjenega pri tebi ni prav dosti :wink:

če ne znaš sprejemati predvsem kritik potem nisi za na ta forum :wink:

iz kritik se največ naučiš in ne pomenijo nič slabega to je le v tvoje dobro :wink:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 05 Feb 2007, 23:36

no pa še tole: kritika je ocena,....tako da ni nujno, da je slaba (kot pri slovenščini :lol: )
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a kozmos » 05 Feb 2007, 23:37

RoKy. napisal/-a:no pa še tole: kritika je ocena,....tako da ni nujno, da je slaba (kot pri slovenščini :lol: )

res je :wink:
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 06 Feb 2007, 07:06

Včer je psal med 700-1000 danes pa med 500-800.Jaz sm na 522 tk da lahk molim da bo ke :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Vremenko

Kraj: Luče 522m

OdgovorNapisal/-a Laznik » 06 Feb 2007, 09:24

Župmart, upam da bodo modeli za Evropo za teden. Če pa ne pa 100% do naslednje sobote.

lp
Uporabniški avatar
Laznik
Site Admin

Kraj: Dravograd

OdgovorNapisal/-a igor223 » 06 Feb 2007, 09:52

ŽUPMART napisal/-a:
bore napisal/-a:
igor223 napisal/-a:še malo pa bomo lahko odprli novo temo in sicer poletje 2007 ter znova pametovali, kakšni bodo temperaturni rekordi (navzgor ali navzdol).

očitno je bilo letos zime dovolj, saj je že februar tukaj, snega tako ali tako ne bo, nekih večjih utvar si ne delajmo več in si nalijmo čistega vina.

Pust prihaja, karte, če kažejo dobro, potem pokvari vreme, ker tisto dobro splkoh ni to to, tako da :

kratke hlače iz omar, srajce slečimo, kolo na dvorišče in gremo!!!

Igor223 ne tak hitr.Po mojih iskušnjah mislm da nam bo tja do aprila zima
vsaj enkrat dala tinte pit.Vedi,da noben letni čas ( predvsem zima in poletje) ne mineta brez extremov.Poskušaj se spomniti za letošnje poletje.
Zime letos ni .Zmerom bolj me skrbi da se bo zgodila huda ura in da ne bo lepo.Lahko led,žled,sneg,mraz nekaj zanesljivo bo in to v letošnji koledarski zimi.
Nobena juha ( zima )se ne poje tako vroča kot se skuha in tudi letošnja se ne bo.
Kar verjemi mi.

LP Še pomnite tovariši : :) :!: :?:

Se strinjam s tabo. Mnogo ljudi, ki so že precej izkušeni, pravi, da nam bo zima še vse vrnila. Pravijo, da nam ga bo nasulo, potegnilo mrzel zrak iz severa, v glavnem, da bo ogromno snega in zelo mraz. Če pa še ti in tvoje koti tako pravijo, potem pa sploh. :lol: :lol: :lol: :lol:

fanta, dam za pir, če bomo še letos kidali in zraven švicali!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a amater » 06 Feb 2007, 10:17

Je predaleč, da bi sploh komentiral...videt je pa lepo...bomo pa spremljali ne?

Slika

Slika

Slika

Slika

Maybe...there's a world... :D
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a lol23 » 06 Feb 2007, 11:49

ej kek kej kaže za gorenjsko :?:
vem da neki snega bo ampak mam skoz manj upanja pomoje
a mi lahko kdo pove koliko ga lahko pričakujem :?: