ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a larcha » 06 Feb 2007, 18:24

LOL....maLo tu maLo tam bom
malo u ameriki malo na kredarci :D
larcha

Kraj: novo mesto

OdgovorNapisal/-a amater » 06 Feb 2007, 18:41

Skadi napisal/-a:No navdušenci... Mate zdej nouga člana in se bom potrudu da ne bom preveč utrujou :) ... Nč kaj rečt...hmm ja mnde bo sneg ne, če ne prej pa aprila al pa kje drgje (recimo Praga :wink:)... heh sej bo sm ne obupat and remember snow is hard to forecast, it's better to wait and be happy when it comes to last! :lol:

Skadi welcome...počuti se kot doma :):):)
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a pirc-baloh » 06 Feb 2007, 18:45

ej, kozmos ,a pa ti si (sigurn) ,da lahko do zjutraj pobeli naše kraje, ker jaz sem prišel domov ob 15-ih je bilo zunaj 2.5 stopinje, sedaj sem pa iz Kranja prisel je pa zunej že 4.0 stopinje -----se je ogrelo; nevem če bi lahko snežilo do zjutraj------------------------------KAJ MISLIS NEMOGOČE JE MOGOČE ALI VENDAR NE :) :wink:
pirc-baloh

Kraj: zgornji brnik

..

OdgovorNapisal/-a Jovi » 06 Feb 2007, 18:51

Hehe modeli so zelo čudni...n gorenjskem zna zjutraj malo sneg padt vendar ne vem kok časa bo potem padal.Več je možnosti da bo jutri dež padal....zdržimo tele dni.Mogoče se bo proti koncu tedna kaj spremenilo glede temperatur.Za jutr se je na slabš zdj se bo pa upajmo na bolš:)sem pa na 450m pa ne vrjamem d bo.
Uporabniški avatar
Jovi

Kraj: Preddvor

OdgovorNapisal/-a kozmos » 06 Feb 2007, 18:53

pirc-baloh napisal/-a:ej, kozmos ,a pa ti si (sigurn) ,da lahko do zjutraj pobeli naše kraje, ker jaz sem prišel domov ob 15-ih je bilo zunaj 2.5 stopinje, sedaj sem pa iz Kranja prisel je pa zunej že 4.0 stopinje -----se je ogrelo; nevem če bi lahko snežilo do zjutraj------------------------------KAJ MISLIS NEMOGOČE JE MOGOČE ALI VENDAR NE :) :wink:

TWISTER pravi na unem drugem forumu:
noč ima svojo moč

bomo videli mislim pa da nekaj možnosti je sploh če se obdrži ta napoved ARSO da bo snežilo nekako do 500m. na severu lahko tudi nižje :wink:
bomo videli pri meni je pa 3,1 stopinja :wink:
in se vztrajno hladi

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a kozmos » 06 Feb 2007, 19:00

Skadi napisal/-a:No navdušenci... Mate zdej nouga člana in se bom potrudu da ne bom preveč utrujou :) ... Nč kaj rečt...hmm ja mnde bo sneg ne, če ne prej pa aprila al pa kje drgje (recimo Praga :wink:)... heh sej bo sm ne obupat and remember snow is hard to forecast, it's better to wait and be happy when it comes to last! :lol:

pozdravljen želim ti čim več pravilnih napovedi :wink:
poznaš kaj karte če ne poznaš reci pa ti bomo prilimali pa razložili kako in kaj ti sam reci če je kaj nejasnega :wink:

to je za enkrat vse za vse kar te zanima o vremenu se pa kar na nas obrni bomo pomagali po najbolših močeh vsaj jaz :D

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a Jovi » 06 Feb 2007, 19:02

kozmos dej mi še ene par strani..kjer so karte pa to..
zgubu sm jih..edin uno nemško mam...kdaj je ze z18 pride?
Uporabniški avatar
Jovi

OdgovorNapisal/-a igor223 » 06 Feb 2007, 19:03

fantje in forumovci, a ste poslušali tole napoved na rtvslo, tako pesimistična kot se pogovarjamo že nekaj časa, da iz optimističnih napovedi nastane potem šišmiš!!

jugozahodnik je pač veter, ki ne prinaša mraza, prinaša pa padavine in to v obliki dežja, s tem se bomo pač morali sprijazniti.

lahko rečem le: nasvidenje v naslednji vojni!!
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a kozmos » 06 Feb 2007, 19:06

Jovi napisal/-a:kozmos dej mi še ene par strani..kjer so karte pa to..
zgubu sm jih..edin uno nemško mam...kdaj je ze z18 pride?

18Z pride okoli pol 11 ali 11 :wink:
drugače pa tukaj nekaj linkov :D

http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsgfsmeur.html
http://www.slo.vreme-si.net/
http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf.php?ech=0&mode=0
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=1000

mam jih še nekaj sam mi jih ne odpre trenutno ti pol pošlem še kak link :wink:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

..

OdgovorNapisal/-a Jovi » 06 Feb 2007, 19:10

Igor 223 in ta vojna bo zelo kmalu!!!Tak tut twister prav!In je dal tut na pogled karte za 11.2 in naprej.Zanimive so.Sicer je pa še nekaj februarja a voljo in malo marca potem pa konec z zimo.
Uporabniški avatar
Jovi

OdgovorNapisal/-a igor223 » 06 Feb 2007, 19:12

kozmos napisal/-a:
UA napisal/-a:U Radovlci he ternutno 3,4 stopinje in pričelo je kar dobro deževati.
Kozmos,a mislš da kle lahk kej pobel,?

mislim da lahk zjutraj boš pomoje bel :D
tudi za kamnik mislim da bom zjutraj v belem newem ne drži me za besedo samo pomoje bo nekak tko :wink:

kozmos

kozmos, ne vem če bo kje kaj belo po SLO, razen res na pobočjih okol 1000m , tako da celotna LJ kotlina nima šans s snegom!!

mislim da je tokratna situacija čisto drugačna kot tista pred 14 dnevi!
Uporabniški avatar
igor223

OdgovorNapisal/-a kozmos » 06 Feb 2007, 19:17

igor223 napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
UA napisal/-a:U Radovlci he ternutno 3,4 stopinje in pričelo je kar dobro deževati.
Kozmos,a mislš da kle lahk kej pobel,?

mislim da lahk zjutraj boš pomoje bel :D
tudi za kamnik mislim da bom zjutraj v belem newem ne drži me za besedo samo pomoje bo nekak tko :wink:

kozmos

kozmos, ne vem če bo kje kaj belo po SLO, razen res na pobočjih okol 1000m , tako da celotna LJ kotlina nima šans s snegom!!

mislim da je tokratna situacija čisto drugačna kot tista pred 14 dnevi!

jaz mislim tako kot twister noč ima svojo moč in mislim da bo zjutraj za krajši čas snežilo tudi pobekod na severu in to kar nizko pod 500m. drugje pa zagotovo ne pri tebi 500% ne bo belo :wink:

sicer sem pa govoril predvsem za konec od radovljice naprej gor proti ratečam tam je najweč možnosti za belo preprogo :roll: :roll:

kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a klemzy...slo » 06 Feb 2007, 19:32

kozmos vas je premagov!

js sm na 600m gorenjska niti ne tako sever(šk.loka) in že sneži,sicer se na čase še pomeša z dežjem,sam mam upanje da se ponoči mav padavine okrepijo,meja sneženja spusti pa ag neki mam!mislem da lahko pride tam do 500m!
klemzy...slo

Kraj: škofja loka

OdgovorNapisal/-a igor223 » 06 Feb 2007, 19:39

klemzy...slo napisal/-a:kozmos vas je premagov!

js sm na 600m gorenjska niti ne tako sever(šk.loka) in že sneži,sicer se na čase še pomeša z dežjem,sam mam upanje da se ponoči mav padavine okrepijo,meja sneženja spusti pa ag neki mam!mislem da lahko pride tam do 500m!

blagor tebi, lopate pa mislim da ne boš rabil!!
Uporabniški avatar
igor223

OdgovorNapisal/-a klemzy...slo » 06 Feb 2007, 19:42

ja nevem pomoje pa!
če je napoved da se bodo padavine okrepile,pa če bo celo noč vsaj tok snežil k zdjle,minimalno 15 cm si ga loh obetam!mislem pa da ga bo še kdo drug dubu ne sam js!

evo pa še z enmu frendam kontaktiram k je pa u železnikih(loh pogledate kje je to)mislem da okol 450m pa je sneg z dežjem!
klemzy...slo

Kraj: škofja loka

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov