malo u ameriki malo na kredarci
Skadi napisal/-a:No navdušenci... Mate zdej nouga člana in se bom potrudu da ne bom preveč utrujou... Nč kaj rečt...hmm ja mnde bo sneg ne, če ne prej pa aprila al pa kje drgje (recimo Praga
)... heh sej bo sm ne obupat and remember snow is hard to forecast, it's better to wait and be happy when it comes to last!
pirc-baloh napisal/-a:ej, kozmos ,a pa ti si (sigurn) ,da lahko do zjutraj pobeli naše kraje, ker jaz sem prišel domov ob 15-ih je bilo zunaj 2.5 stopinje, sedaj sem pa iz Kranja prisel je pa zunej že 4.0 stopinje -----se je ogrelo; nevem če bi lahko snežilo do zjutraj------------------------------KAJ MISLIS NEMOGOČE JE MOGOČE ALI VENDAR NE![]()
noč ima svojo moč
Skadi napisal/-a:No navdušenci... Mate zdej nouga člana in se bom potrudu da ne bom preveč utrujou... Nč kaj rečt...hmm ja mnde bo sneg ne, če ne prej pa aprila al pa kje drgje (recimo Praga
)... heh sej bo sm ne obupat and remember snow is hard to forecast, it's better to wait and be happy when it comes to last!
Jovi napisal/-a:kozmos dej mi še ene par strani..kjer so karte pa to..
zgubu sm jih..edin uno nemško mam...kdaj je ze z18 pride?
kozmos napisal/-a:UA napisal/-a:U Radovlci he ternutno 3,4 stopinje in pričelo je kar dobro deževati.
Kozmos,a mislš da kle lahk kej pobel,?
mislim da lahk zjutraj boš pomoje bel![]()
tudi za kamnik mislim da bom zjutraj v belem newem ne drži me za besedo samo pomoje bo nekak tko![]()
kozmos
igor223 napisal/-a:kozmos napisal/-a:UA napisal/-a:U Radovlci he ternutno 3,4 stopinje in pričelo je kar dobro deževati.
Kozmos,a mislš da kle lahk kej pobel,?
mislim da lahk zjutraj boš pomoje bel![]()
tudi za kamnik mislim da bom zjutraj v belem newem ne drži me za besedo samo pomoje bo nekak tko![]()
kozmos
kozmos, ne vem če bo kje kaj belo po SLO, razen res na pobočjih okol 1000m , tako da celotna LJ kotlina nima šans s snegom!!
mislim da je tokratna situacija čisto drugačna kot tista pred 14 dnevi!
klemzy...slo napisal/-a:kozmos vas je premagov!
js sm na 600m gorenjska niti ne tako sever(šk.loka) in že sneži,sicer se na čase še pomeša z dežjem,sam mam upanje da se ponoči mav padavine okrepijo,meja sneženja spusti pa ag neki mam!mislem da lahko pride tam do 500m!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov