če maš ti na 600m. sneg zdele bi kmal mogu tud pr men začet upam ane
poznam ta svoj kotel ane župmart
kozmos
klemzy...slo napisal/-a:ja nevem pomoje pa!
če je napoved da se bodo padavine okrepile,pa če bo celo noč vsaj tok snežil k zdjle,minimalno 15 cm si ga loh obetam!mislem pa da ga bo še kdo drug dubu ne sam js!
evo pa še z enmu frendam kontaktiram k je pa u železnikih(loh pogledate kje je to)mislem da okol 450m pa je sneg z dežjem!
amater napisal/-a:Skadi napisal/-a:No navdušenci... Mate zdej nouga člana in se bom potrudu da ne bom preveč utrujou... Nč kaj rečt...hmm ja mnde bo sneg ne, če ne prej pa aprila al pa kje drgje (recimo Praga
)... heh sej bo sm ne obupat and remember snow is hard to forecast, it's better to wait and be happy when it comes to last!
Skadi welcome...počuti se kot doma:):)
pirc-baloh napisal/-a:lahko da je pri vas sneg tam notri med škofjeloškimi hribi k jugozahodnik ne potegne in imate bolj hladno tako ,da lahko sneži mi ,ki pa nam jugozahodnik ne da miru se pa borimo z dežjem
ja nevem pomoje pa!
če je napoved da se bodo padavine okrepile,pa če bo celo noč vsaj tok snežil k zdjle,minimalno 15 cm si ga loh obetam!mislem pa da ga bo še kdo drug dubu ne sam js!
evo pa še z enmu frendam kontaktiram k je pa u železnikih(loh pogledate kje je to)mislem da okol 450m pa je sneg z dežjem
herkules napisal/-a:pri meni vrata čepovanska dolina pa kar lepo sneži
zapadlo je 3.5cm snega.
do zjutraj pričakujem ene 30
bomo vidli kaj bo.
http://www.vreme-vrata.net
herkules napisal/-a:pri meni vrata čepovanska dolina pa kar lepo sneži
zapadlo je 3.5cm snega.
do zjutraj pričakujem ene 30
bomo vidli kaj bo.
http://www.vreme-vrata.net
Pihe napisal/-a:Bovec, trenutno dež s snegom, tista ta prava nadmorska višina,kjer sneži je pa na enih 750 metrih. Bomo videli, kaj da noč,samo če ima pol odjuga in dež čez to padat, pol naj lepo kulturno pada dež.
erikvoncina napisal/-a:Pr men je temperatura +1,3 in pada dež s snegom
nejc2007 napisal/-a:Žirovski vrh
temp 1.2C
brez vetra
SNEŽI
(pa ne preveč zagreto)
herkules napisal/-a:se spušča meja snzenja.
pričelo snežiti pri +1.1c
upam da se shladi še za stopinjo
Pihe napisal/-a:Bovec, pada moker sneg, trata je videt,kot da bi jo slana prekrila, strešna okna so tudi že bela, bi morala temp. vsaj še za eno stopinjo past pa intezivnost bolj našponat.
Sploh pa se mi snega noče.Njegov cajt je praktično mimo.In tisto odcejanje takoj po tistem, ko sonce posije mi tud ni ravno najbolj v veselje.
Duzek napisal/-a:V Bohinju tudi dež s snegom, bomo videli kaj bo.
Pihe napisal/-a:Živa slika s Kanina mi pove, da ga ornk siplje gor!![]()
Bo še obdržala Osmerjeva napoved o tistem metru do sobote.![]()
Tudi tu v dolini dežja ni več in samo še sneži.Travnik je bel.Zna bit do jutra malce bolj odebeljeno in obeljeno.
fisher napisal/-a:Žiri, dež s snegom
Pihe napisal/-a:saj mi ne zamerite, da pišem bolj pogosto sem, zdaj ko v Bovcu šele drugič(2!!!!!) v tej zimski sezoni sneži.Začelo je tam okrog 17-ih, pada na popolnoma toplo zemljo, tako da je zdaj šele cca 1 cm novega.Ne pada pa ravno močno(v primerjavi s Kaninom, kjer bo kmalu kamero zarajhalo.
Ker nimam ogrevanega dežemera, seveda ne kaže več količine padavin.
URŠA napisal/-a:TWISTER se javlja s terena in nad Ljubljano (proti Katarini) sneži
Duzek napisal/-a:Urša si pozabu povedat da tudi v Bohinju sneži![]()
Aja maestro sporoča da v Ratečah dežuje v Planici pa sneži in 2 cm novga
Devo napisal/-a:Tud pr nas močno sneži
astra napisal/-a:V Logatcu je ob 18 uri med dežjem šla kakšna mokra snežinka, v gornji Zaplani nad Vrhniko (cca. 700m) pa dež in sneg. Na Vrhniki imamo od 17 ure konkreten dež in temperatura se je stabilizirala okoli 4°C in večjega spusta snežne meje ne pričakujemo.
Sicer pa je pričelo rahlo rositi tam okoli 9 ure dopoldne!
LP.
mr. Eko napisal/-a:dež s snegom pri 3°C
Cimet napisal/-a:Sem se peljal na Jošta (845 n.v.) in prijetno sneži ob +0,5 st.C. Meje med snegom in dežjem je nekje na 650 n.v., tu pri nas pa zmerno dežuje ob +3 st.C. V primeru, da se padavine ojačajo, lahko zjutraj kakšno "južino" dočakamo že za zajtrk....
Pihe napisal/-a:Kvaliteta snega se je spremenila pri meni.Zdaj ne padajo več tiste velike flike ampak bolj droben in bolj na gosto tako, da se tudi malce bolj nabira(če se temu sploh lahko tako reče,haha....saj se je v dobrih štirih urah nabralo za ušiva 2 cm beline).Ampak za mal feelinga zime občutit pa vendarle je.
nejc2007 napisal/-a:No... pri meni ga je že nekje 8-10cm.... bojo fantje ponoč še fajn desko vlekl!
indijanc napisal/-a:ljubljana bežigrad zmerno dežuje, tu pa tam pa vmes pade bodisi zelo debela kaplja oz. mi bolj vleče na kakšno svi...njsko debelo snežinko...
medica napisal/-a:V Ljubljani pada skoraj čisto stopljen sneg!
nejc2007 napisal/-a:Fossalon pa takole:
nejc
phabjan napisal/-a:V Ljubljani trenutno pri meni dež s snegom, se lepo na šipi vidijo zrnati kosmiči snežink.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov