daj ne johtat toliko časa naprej kje je šele 23beno93 napisal/-a:Obup![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pirc-baloh napisal/-a:alo vremenkoti , jaz sem zedle mnsjev z nekom iz nemcije in pravi de pri njih mocno snezi , da pa je napoved taka , da se fronta pomika proti jugu mogoce pa se bo kaj
pirc-baloh napisal/-a:alo vremenkoti , jaz sem zedle mnsjev z nekom iz nemcije in pravi de pri njih mocno snezi , da pa je napoved taka , da se fronta pomika proti jugu mogoce pa se bo kaj
beno93 napisal/-a:Veste kaj bo tako kot je blo leta 2005.Pozimi skoraj nč snega,no temperature so že ble bolj zimska.Poleti je pa bla skoraj vsak dan kaka ploha al nevihta.
Upam da nam jo vsaj poletje ne bo skazilo
Tist ko na krtini napoveduje pojma nima kaj govori tam napovedujejo sami amaterjibeno93 napisal/-a:Na krtini piše za v nedeljo okol 10 stopinj.To je realno ne pa zadnč ko je blo seng ceu kedn pa temperature
od -7 do -3
janez24 napisal/-a:Tist ko na krtini napoveduje pojma nima kaj govori tam napovedujejo sami amaterjibeno93 napisal/-a:Na krtini piše za v nedeljo okol 10 stopinj.To je realno ne pa zadnč ko je blo seng ceu kedn pa temperature
od -7 do -3![]()
RoKy. napisal/-a:janez24 napisal/-a:Tist ko na krtini napoveduje pojma nima kaj govori tam napovedujejo sami amaterjibeno93 napisal/-a:Na krtini piše za v nedeljo okol 10 stopinj.To je realno ne pa zadnč ko je blo seng ceu kedn pa temperature
od -7 do -3![]()
hja ubistvu tisti ljudje k napovedujejo tm,...en izmed njih ima weč znanja kot mi usi skupaj![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov