ŽUPMART napisal/-a:Ja, kopalke sem pripralvjal. Grem na morje jutri.![]()
![]()
![]()
![]()
Hec, hec.
Ja, amater, tako, kot je rekel roky. Zelo podobno je kazalo za sredo zadnjič, če se spomniš, ko sem rekel, da je snow-forescast zelo zelo lep. Pa si videl, kaj je bilo.![]()
Mislim, da iz tega ne bo nič!
Aja, pa še to: ta ke kot so te: "Mislim, da bo sneg. Ne more kar tako bit."
Pa to: "Mislim, da je z letos konec.....", prosim pišite v temo debtiranje-napoved, ali kaj že, ki jo je odprl kozmos. Zadnje tri strani špiše samo o tem in celo nekaj postov o Bruslju. Brezveze! Kar bo, bo. Se ne splača nucat tipkovnice za take pisat!![]()
Kralj Matjaž napisal/-a:boste videli kako kidali bomo še letos uf,tam okol 25.2. zna pritisniti huda zima,nato se je pa ne bomo rešli do konca marca,ali pa še dlje v april ne,zapomnite si kaj sem vam rekel![]()
amater napisal/-a:Kralj Matjaž napisal/-a:boste videli kako kidali bomo še letos uf,tam okol 25.2. zna pritisniti huda zima,nato se je pa ne bomo rešli do konca marca,ali pa še dlje v april ne,zapomnite si kaj sem vam rekel![]()
Na osnovi česa takšna optimistična napoved...al pa pesimistična...ker bo naravo čist zmešal...
amater napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:Ja, kopalke sem pripralvjal. Grem na morje jutri.![]()
![]()
![]()
![]()
Hec, hec.
Ja, amater, tako, kot je rekel roky. Zelo podobno je kazalo za sredo zadnjič, če se spomniš, ko sem rekel, da je snow-forescast zelo zelo lep. Pa si videl, kaj je bilo.![]()
Mislim, da iz tega ne bo nič!
Aja, pa še to: ta ke kot so te: "Mislim, da bo sneg. Ne more kar tako bit."
Pa to: "Mislim, da je z letos konec.....", prosim pišite v temo debtiranje-napoved, ali kaj že, ki jo je odprl kozmos. Zadnje tri strani špiše samo o tem in celo nekaj postov o Bruslju. Brezveze! Kar bo, bo. Se ne splača nucat tipkovnice za take pisat!![]()
hehe...kopalke ja...a greš na hrvaško:):)
glede bruslja pa je bil z moje strani komentar na obvestilo iz arso...se pa strnjam s tabo...ne sodi ravn sem
se bom popravu majster
bore napisal/-a:V Sloveniji je čez noč zapadlo 15 cm snega.Promet je ohromljen,letališča
so zaprta,veliko ljudu ni prišlo na delo ker so bile ceste neprevozne.
Tako močnega sneženja ne pomnijo že nekaj let.
Povzeto po OSREDNJEM DNEVNIKU RTV SLO. 08.02.2012
lp , še pomnite tovariši
bore napisal/-a:V Sloveniji je čez noč zapadlo 15 cm snega.Promet je ohromljen,letališča
so zaprta,veliko ljudu ni prišlo na delo ker so bile ceste neprevozne.
Tako močnega sneženja ne pomnijo že nekaj let.
Povzeto po OSREDNJEM DNEVNIKU RTV SLO. 08.02.2012
lp , še pomnite tovariši
bore napisal/-a:Sem mal arhiv pogledal za lansko leto.Osnovna razlika je da mrzel zrak
iz severa enostavno ne pride do naših krajev.Lani na primer se je še 13.marca spustil do Slovenije in smo mel temperature ki jih letos še nismo vidl . Tako fantje na sever gledat če bo kaj mrzlga krenil prot
nam po pa molt da bo pršlo do nas.
Dokler ne bo pravga mraza bo snega bolj mal al pa nč.
lp še pomnite tovariši
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost