ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a Kralj Matjaž » 08 Feb 2007, 20:46

boste videli kako kidali bomo še letos uf,tam okol 25.2. zna pritisniti huda zima,nato se je pa ne bomo rešli do konca marca,ali pa še dlje v april ne,zapomnite si kaj sem vam rekel :D :)
Uporabniški avatar
Kralj Matjaž

Kraj: Kavče pri Velenju/Šaleška dolina-420 m.n.v.

OdgovorNapisal/-a mike1 » 08 Feb 2007, 20:52

no, bomo komentirali čez cca 1 mesec. Držim te za besedo.
Sicer tudi sam še vedno upam na nekaj snega letos...

bomo videli
mike1

Kraj: škofljica

OdgovorNapisal/-a MHA » 08 Feb 2007, 21:05

mike1 napisal/-a:Sicer tudi sam še vedno upam na nekaj snega letos

Sva že dva!
MHA

Kraj: Ljutomer - ponos in osrčje Prlekije

OdgovorNapisal/-a amater » 08 Feb 2007, 21:08

ŽUPMART napisal/-a:Ja, kopalke sem pripralvjal. Grem na morje jutri. :lol: :lol: :lol: :lol:
Hec, hec.

Ja, amater, tako, kot je rekel roky. Zelo podobno je kazalo za sredo zadnjič, če se spomniš, ko sem rekel, da je snow-forescast zelo zelo lep. Pa si videl, kaj je bilo. :roll: :roll: Mislim, da iz tega ne bo nič!

Aja, pa še to: ta ke kot so te: "Mislim, da bo sneg. Ne more kar tako bit."
Pa to: "Mislim, da je z letos konec.....", prosim pišite v temo debtiranje-napoved, ali kaj že, ki jo je odprl kozmos. Zadnje tri strani špiše samo o tem in celo nekaj postov o Bruslju. Brezveze! Kar bo, bo. Se ne splača nucat tipkovnice za take pisat! :twisted: :twisted:

hehe...kopalke ja...a greš na hrvaško :):):)

glede bruslja pa je bil z moje strani komentar na obvestilo iz arso...se pa strnjam s tabo...ne sodi ravn sem

se bom popravu majster :P
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a amater » 08 Feb 2007, 21:10

Kralj Matjaž napisal/-a:boste videli kako kidali bomo še letos uf,tam okol 25.2. zna pritisniti huda zima,nato se je pa ne bomo rešli do konca marca,ali pa še dlje v april ne,zapomnite si kaj sem vam rekel :D :)

Na osnovi česa takšna optimistična napoved...al pa pesimistična...ker bo naravo čist zmešal... :o
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a igor223 » 08 Feb 2007, 21:12

amater napisal/-a:
Kralj Matjaž napisal/-a:boste videli kako kidali bomo še letos uf,tam okol 25.2. zna pritisniti huda zima,nato se je pa ne bomo rešli do konca marca,ali pa še dlje v april ne,zapomnite si kaj sem vam rekel :D :)

Na osnovi česa takšna optimistična napoved...al pa pesimistična...ker bo naravo čist zmešal... :o

kolkr smo gledali daljnosežne napovedi, je za čas po 22. 2. napovedano lepo pomladno vreme, kaj ste pozabli?!

nič več ne bo iz snega!!

to za v torek, ko so narisane snežinke, to je larifari, še en dan prej bo 10°C in sonce, dajte no, čez vikend pa bojo spet napovedali mejo sneženja nad 700m, pol pa na 1000 m.

NIČ NE BO, VAM PRAVIM!!
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a bore » 08 Feb 2007, 21:57

V Sloveniji je čez noč zapadlo 15 cm snega.Promet je ohromljen,letališča
so zaprta,veliko ljudu ni prišlo na delo ker so bile ceste neprevozne.
Tako močnega sneženja ne pomnijo že nekaj let.
Povzeto po OSREDNJEM DNEVNIKU RTV SLO. 08.02.2012

lp , še pomnite tovariši :D
bore

Kraj: velenje

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 08 Feb 2007, 22:01

amater napisal/-a:
ŽUPMART napisal/-a:Ja, kopalke sem pripralvjal. Grem na morje jutri. :lol: :lol: :lol: :lol:
Hec, hec.

Ja, amater, tako, kot je rekel roky. Zelo podobno je kazalo za sredo zadnjič, če se spomniš, ko sem rekel, da je snow-forescast zelo zelo lep. Pa si videl, kaj je bilo. :roll: :roll: Mislim, da iz tega ne bo nič!

Aja, pa še to: ta ke kot so te: "Mislim, da bo sneg. Ne more kar tako bit."
Pa to: "Mislim, da je z letos konec.....", prosim pišite v temo debtiranje-napoved, ali kaj že, ki jo je odprl kozmos. Zadnje tri strani špiše samo o tem in celo nekaj postov o Bruslju. Brezveze! Kar bo, bo. Se ne splača nucat tipkovnice za take pisat! :twisted: :twisted:

hehe...kopalke ja...a greš na hrvaško :):):)

glede bruslja pa je bil z moje strani komentar na obvestilo iz arso...se pa strnjam s tabo...ne sodi ravn sem

se bom popravu majster :P

Ne, nisem tega hotel skritizirati. Ne vem, zakaj ne bi pasali sem tisti posti o Bruslju. Saj ste govorili o vremenskih razmerah tam. Hotel sem skritizirati tiste: bo sneg-ne bo snega. No pa tole je že tudi off topic, pustimo jih, če imajo tko veselje ugiba, naj pa ugibajo. :roll:

Si pa res fajn dečko, amater. Se znaš vsaj prilagodit, če človeka recimo nekaj moti. Eden redkih tako prilagodljivih in prijetnih ljudi!!! :wink: :wink: :roll:

bore napisal/-a:V Sloveniji je čez noč zapadlo 15 cm snega.Promet je ohromljen,letališča

Haha, dobra bore! Bom mogoče tudi tole razposlal po mailih, če seveda dovoliš. Javi, ko kakša od tvojih prileti do tebe! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a bore » 08 Feb 2007, 22:08

Župmart mislim,da letos ugibamo že vsi od amaterjev do profesionalcev
in mene lajika.Če pa vmes pade kakšna bolj humoristično obarvana
napoved pa tudi nič zato forum je tako še bolj zanimiv.Končno to kaže
tudi obisk na tej temi.

lp
bore

OdgovorNapisal/-a bore » 08 Feb 2007, 22:23

bore napisal/-a:V Sloveniji je čez noč zapadlo 15 cm snega.Promet je ohromljen,letališča

Ja tale zgoraj mi je dobr padla in mogoče vsem v razmislek je pa tole
res za drugo temo.

lp

Aja može ti samo pošlji župmart je pa lepo da vprašaš. :D
bore

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 08 Feb 2007, 22:34

sam men osebno je to tok smešn, pade jim 10cm snega in usi skor umrejo, kle pr nm pa zapade pow metra lohka letala letijo, usi lepo u sluzbo, skor da kaosa ni :D
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a bore » 08 Feb 2007, 22:43

Sem mal arhiv pogledal za lansko leto.Osnovna razlika je da mrzel zrak
iz severa enostavno ne pride do naših krajev.Lani na primer se je še 13.marca spustil do Slovenije in smo mel temperature ki jih letos še nismo vidl . Tako fantje na sever gledat če bo kaj mrzlga krenil prot
nam po pa molt da bo pršlo do nas.
Dokler ne bo pravga mraza bo snega bolj mal al pa nč.

lp še pomnite tovariši :cry:
bore

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 08 Feb 2007, 23:11

bore napisal/-a:Sem mal arhiv pogledal za lansko leto.Osnovna razlika je da mrzel zrak
iz severa enostavno ne pride do naših krajev.Lani na primer se je še 13.marca spustil do Slovenije in smo mel temperature ki jih letos še nismo vidl . Tako fantje na sever gledat če bo kaj mrzlga krenil prot
nam po pa molt da bo pršlo do nas.
Dokler ne bo pravga mraza bo snega bolj mal al pa nč.

lp še pomnite tovariši :cry:

jah sej to je letos problem, atlantski tok blokera ta zrak iz severa pa ne more prit do nas, to je problem in dokler se nebo odstranu ta tok nebo nič s snegom pri nas =)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a kozmos » 09 Feb 2007, 00:11

a se spomnete ko ste govoril okol 20ga januarja nekateri kle gor da bo pa začetek februarja pritisnil mraz in nevem kaj :D a je bilo kaj iz tega nič 8) in ponavlja se zgodba ko nekateri tako obupano zrete v prihodnost in upate na boljše čase in vidim da vas letošnja zima ni še dovolj prepričala da lahko letos na sneg in pravo zimo po nižinah pozabimo :wink: videli ste nekateri ki ste tako vztrajno pisali o mrzlem začetku februarja da vendarle ni vedno zaupati kartam, ker nas vedno znova preseneti in včasih ga še karte ne morejo predvideti, pa prosim nekateri nehajte že napovedovat za 14dni naprej in več ker sem temo odprl res zato da se tukaj pišejo realne napovedi ne pa nekaj kar sploh ne sodi v to temo oziroma kar še sploh ni rečeno :wink:
pustite se presenetit morda pa dobimo kak dan zime še letos sam dokler se atlantik ne umiri tega ni za pričakovati gledam pa karte v prihodnost in moram reči da blokade atlantika še nekaj časa ni na vidiku :wink:
da povzamem na sneg lahko ali pa na snežno odejo lahko pozabite februarja edino če se kaj res obrne drugače, v čemer pa sploh ne razmišljam ker sem bil letos že nekajkrat razočaran :wink:

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a kozmos » 09 Feb 2007, 00:21

o tem sem govoril zgoraj 8)
Slika

Slika

in mrzel polarni zrak daleč na severu :lol: :lol:

še pomnite tovariši(bore)

lp kozmos