igor223 napisal/-a:kozmos napisal/-a:igor223 napisal/-a:vse lepo in prav, tudi božič je lep, ko je bel, ampak, če ni, še bog ne vzame!!
in po nekaj pregledanih modelih, sem prišel do zaključka, da v naseldnjem tednu ne bo omenjenega snega, ne bo skakalnic, nič lopatanja.
minimalne temperature bodo okrog 0°C
nekaj padavin bo v četrtek, nekaj pa ponedeljek in to je to!!
temperature previsoke!
kar se tiče skakalnic vem že od začetka januarja da letos pač ne bo "sezona" tako dobra kot lani in na izgubi sem za 2mio. evrou![]()
![]()
![]()
![]()
smučarska zveza me toži zaradi neispeljane tekme svetovnega pokala v kamniku kjer bi bil benkovič pred domačim občinstvom seveda nejvečji favorit poleg mladega Gregorja Schlierenzauerja![]()
![]()
lp kozmos
si boš moral izmislit kak bolj donosen šport, ker za ta drobiž se ti ni treba sekirat, pa še od vremena si odvisen!!
kozmos napisal/-a:igor223 napisal/-a:kozmos napisal/-a:igor223 napisal/-a:vse lepo in prav, tudi božič je lep, ko je bel, ampak, če ni, še bog ne vzame!!
in po nekaj pregledanih modelih, sem prišel do zaključka, da v naseldnjem tednu ne bo omenjenega snega, ne bo skakalnic, nič lopatanja.
minimalne temperature bodo okrog 0°C
nekaj padavin bo v četrtek, nekaj pa ponedeljek in to je to!!
temperature previsoke!
kar se tiče skakalnic vem že od začetka januarja da letos pač ne bo "sezona" tako dobra kot lani in na izgubi sem za 2mio. evrou![]()
![]()
![]()
![]()
smučarska zveza me toži zaradi neispeljane tekme svetovnega pokala v kamniku kjer bi bil benkovič pred domačim občinstvom seveda nejvečji favorit poleg mladega Gregorja Schlierenzauerja![]()
![]()
lp kozmos
si boš moral izmislit kak bolj donosen šport, ker za ta drobiž se ti ni treba sekirat, pa še od vremena si odvisen!!
drugače sem nogometaš ampak pozimi bom pa kar ostal pri smučarskih skokih![]()
![]()
lp kozmos
ŽUPMART napisal/-a:Ja za bnaprej lepo kaže....vendar mislim, da je to spet le ena od razglednic......![]()
![]()
Temperature:
Pritisk (orjak nad Atlantikom naj bi oslabel...![]()
):
Danes:
24 februar:
Do tu izgleda lepo, vendar se naj bi postopoma spet okrepil....vsaj naj bise krepil do 1.2....![]()
![]()
1. marec:
Miha7, mislim, da ni možnosti. Vsaj v taki obliki ne...![]()
![]()
![]()
Ja, skadi, vendar sem imel obšutek, da govoriš o tistem sneženju, ki je bilo....res lepo izgleda, ja.
amater napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:Ja za bnaprej lepo kaže....vendar mislim, da je to spet le ena od razglednic......![]()
![]()
Temperature:
Pritisk (orjak nad Atlantikom naj bi oslabel...![]()
):
Danes:
24 februar:
Do tu izgleda lepo, vendar se naj bi postopoma spet okrepil....vsaj naj bise krepil do 1.2....![]()
![]()
1. marec:
Miha7, mislim, da ni možnosti. Vsaj v taki obliki ne...![]()
![]()
![]()
Ja, skadi, vendar sem imel obšutek, da govoriš o tistem sneženju, ki je bilo....res lepo izgleda, ja.
Tole si dobro prikazal...mraz zna bit...dodat je potrebno le to, da so to temperature v višjih legah. V nižinah pa so dnevne okrog 1.marca in kak dan prej spet na pomladanskih vrednostih, drugače pa se v prikazanih dneh gibljejo od -8 do +8C...razen 23. in 24.feb ko res kaže na par ledenih dni...pa eno pomanjkljivost ima ta prikupen mraz....padavin ne bo![]()
![]()
![]()
amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
igor223 napisal/-a:amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
ej, amater, samo gledaj i uči![]()
![]()
po izkušnjah sodeč bomo od zdaj naprej ne več akrt brali, temveč se bomo šli uganke: kakšno bo vreme čez 5 dni - ugibali bomo, v pomoč pa nam bojo prognoze različnih modelov!!![]()
kozmos napisal/-a:igor223 napisal/-a:amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
![]()
po izkušnjah sodeč bomo od zdaj naprej ne več akrt brali, temveč se bomo šli uganke: kakšno bo vreme čez 5 dni - ugibali bomo, v pomoč pa nam bojo prognoze različnih modelov!!![]()
nekaj takega igor223![]()
![]()
![]()
amater napisal/-a:kozmos napisal/-a:igor223 napisal/-a:amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
![]()
![]()
![]()
kozi ima odvetnika![]()
Nisem govoril o tem kako kdo prognozira...pač pa da Koziju nič ne paše karkol napišemo...če ugibano in se gremo rebuse....je tema za debate...če so dolgoročne karte spet ni prav...
Jaz pa komi čakam, da bojo cape diagrami spet rdeči
Pa se bomo šli napovedovanje neurij....![]()
![]()
![]()
![]()
amater napisal/-a:kozmos napisal/-a:igor223 napisal/-a:amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
![]()
![]()
![]()
kozi ima odvetnika![]()
Nisem govoril o tem kako kdo prognozira...pač pa da Koziju nič ne paše karkol napišemo...če ugibano in se gremo rebuse....je tema za debate...če so dolgoročne karte spet ni prav...
![]()
![]()
![]()
igor223 napisal/-a:amater napisal/-a:kozmos napisal/-a:igor223 napisal/-a:amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
![]()
![]()
![]()
kozi ima odvetnika![]()
![]()
![]()
![]()
kakšen odvetnik neki!!
sam pravim kako smo se vrgli na te karte za deset 15 dni naprej (zdaj se pikazujejo karte za 24. 2., napoveduje se tudi kako bo vreme 1., 2., marec), pa dajte no, saj to nima smisla, če še ne vemo kako bo v petek, čeprav so napovedi, dokaj sigurne s strani meteorologov zunaj.
Spreminjajo se res te karte iz modela v model ... mogoče pa nas je to res privlačlo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost