ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 22:56

bore napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
amater napisal/-a:
kozmos napisal/-a:Slika

hahahahahahahahaha zimaaaaa prihaja :roll: :roll:

lp kozmos(kozi)

Res ne vem če sem mal blesav...nekaj podobnega sva prej z Župmartom pisala in sva bučnice za meso prodajala ne? Kozi......ne nas tristo kosmatih...ne? :lol: :lol:

pisala sta res zelo podobno kot jaz ampak jaz sem nalimal to karto v dokaz da vidite da se ni samo GFSju zmešalo ampak da se tudi ensemblu meša :lol: :lol: :lol:

igor padavine se nam bodo v tem času izogibale po dolgem in počez :wink:

http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf.php?ech=0&mode=0

evo tukaj imaš link da boš lahko še sam pogledal na te karte :wink:

lp kozmos

kozmos ti duša krščanska a si božje dete al nis.Kaj te niso učil da spoštuješ starejše.Ko mi takele slikce limaš je isto kot,da bi gledal playboyev koledar.Pri mojih letih pa to ni glih zdravo, da veš.

lp, :evil:

:roll: :roll: :D
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a bore » 13 Feb 2007, 22:58

Zdaj pa spat,da se bo vreme v miru delal.

lp , še pomnite tovariši :|
bore

Kraj: velenje

OdgovorNapisal/-a Skadi » 13 Feb 2007, 23:00

(State College, PA) - The major winter storm moving across the Midwest has developed into a full-blown blizzard that could become one of the worst storms to hit parts of the Midwest. By tonight, the storm will intensify off the Atlantic coast, resulting in blizzard conditions across the Northeast and New England while spreading a dangerous mix of snow, ice and rain along the Interstate 95 corridor from New York City to Washington, D.C.

Some areas of Indiana and Ohio will receive 12 to 18 inches of snow before the blizzard winds down over the Midwest. Expert Senior Meteorologist and former Indiana resident Dan Kottlowski says this storm has the potential to be one of the top five snowfall-producing storms to ever hit Indiana and Ohio.

http://headlines.accuweather.com/news-t ... traveler=0

no še nekej od mene za lahko noč:D
Uporabniški avatar
Skadi

Kraj: Straža

OdgovorNapisal/-a bore » 13 Feb 2007, 23:05

Skadi napisal/-a:(State College, PA) - The major winter storm moving across the Midwest has developed into a full-blown blizzard that could become one of the worst storms to hit parts of the Midwest. By tonight, the storm will intensify off the Atlantic coast, resulting in blizzard conditions across the Northeast and New England while spreading a dangerous mix of snow, ice and rain along the Interstate 95 corridor from New York City to Washington, D.C.

Some areas of Indiana and Ohio will receive 12 to 18 inches of snow before the blizzard winds down over the Midwest. Expert Senior Meteorologist and former Indiana resident Dan Kottlowski says this storm has the potential to be one of the top five snowfall-producing storms to ever hit Indiana and Ohio.

http://headlines.accuweather.com/news-t ... traveler=0

no še nekej od mene za lahko noč:D

Blagor njim , nočka.
bore

Kraj: velenje

OdgovorNapisal/-a igor223 » 13 Feb 2007, 23:05

e, hvala za karte!!

bore, kaj ti je koleno pretgrlao!!?

saj ne bo nič iz tega, ne pretiravaj!!
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 13 Feb 2007, 23:35

No, lahko noč. Upam v take playboyeve slikice tudi jutri, čeprav dvomim v njih. :lol: :lol: :D
Če ti praviš, da naj damo vremenu čas, da se razvije in, če te kaj po kolenih trga, potem pa že bo, bore. :wink: :roll:
No, se vidimo jutri, pa ne preveč dolgih obrazv narest ob naslednjem zagonu. :lol: :lol:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a kozmos » 14 Feb 2007, 10:08

Slika
lepo kaže

na lepo pomladansko vreme

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a MHA » 14 Feb 2007, 10:17

bore napisal/-a:Fantje , MIR v hiš.Jaz modelov sploh ne gledam več,pa tud kosti niso več
to kar so ble,so jih gfs,wrf pa msf in podobni čist okužl.Jih bom par dni
relaksiral pol pa na polno,boste vidl.Boste čakal na moje napovedi kot na
Trontla.

LP , Še pomnite tovariši. :D :(

Če si dobil osteoporozo? :wink:
MHA

Kraj: Ljutomer - ponos in osrčje Prlekije

OdgovorNapisal/-a BiloBil » 14 Feb 2007, 11:09

lepo kaže

lp kozmos

Odkar sem na tem forumu sem se naučil nekaj - ne zaupaj kartam :):)
BiloBil

Kraj: Tržič

OdgovorNapisal/-a kozmos » 14 Feb 2007, 12:11

BiloBil napisal/-a:
lepo kaže

lp kozmos

Odkar sem na tem forumu sem se naučil nekaj - ne zaupaj kartam :):)

misliš s tem povedat da tej karti ni za zaupat ampak da je za zaupat unim včeraj z -20 tak čas :D :D
mislim da tejle karti lahk kar zaupamo ker je čisto realna glede na situacijo zunaj :wink:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a kozmos » 14 Feb 2007, 12:17

paradolf napisal/-a:Plavi...priznaj da ohladitev -2 do -4 ravno ni ne vam kakšna ohladitev, čeprav glede na tole zimo...ja bi lahko že rekli da kar ohladitev. :lol:
Na kateremu modelu pa si to videl :?:

Kolikor sem jaz pogledal trenutno le nekaj ensemblov kaže na malo hladnejše višje zračne plasti, pa še to nas hladni zrak le oplazi od vzhoda.
Govorim za morda teden dni vnaprej.

Kakega trenda ki bi težil k ohladitvi pa ni na vidiku.
No lahko se še kaj obrne, a trenutno kaže bolj na toploto.

Tole spodaj je res dolgočasno videti. So pa ensembli ravno toliko toplejši od povprečja preteklih let(debela rdeča črta) kolikor približno je ta zima odstopala od povprečnih temperatur.
Slika

citat paradolfa na slo forumu:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a BiloBil » 14 Feb 2007, 12:56

Hočem reči, da se modeli razlikujejo kot noč in dan. In dejstvo je, da nekako v tem trenutku ni mogoče napovedati ne dobrega ne slabega vremena.

Glede na trenutno stanje pa se mi zdi, da je z zimo konec. Ne bom pa tega trdil, ker so spremembe lahko v 6ih urah iz meteža na žafrane ;)
BiloBil

Kraj: Tržič

OdgovorNapisal/-a Jovi » 14 Feb 2007, 18:34

Bilo bil ima prav....modeli se res neverjetno razlikujejo...samo poglejte sedaj gfs model recimo...kaj pa je zjutraj kazal??pomlad...!Res nevrjetno ampak mislim da moramo počakati..z napovedmi in da nebi nič napovedoval več za 10 dni naprej.Rečem saj naj ostane gfs tak kot je zele:):)
Uporabniški avatar
Jovi

Kraj: Preddvor

OdgovorNapisal/-a amater » 14 Feb 2007, 19:29

Jovi napisal/-a:Bilo bil ima prav....modeli se res neverjetno razlikujejo...samo poglejte sedaj gfs model recimo...kaj pa je zjutraj kazal??pomlad...!Res nevrjetno ampak mislim da moramo počakati..z napovedmi in da nebi nič napovedoval več za 10 dni naprej.Rečem saj naj ostane gfs tak kot je zele:):)

Jovi, daj prosim napiši vir...kateri gfs si gledal? Jih je kar nekaj strani dosegljivih in se razlikujejo. Kaj je tisto, kar si videl iz trenutnih modelov...

Hvala...LP
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a herkules » 14 Feb 2007, 19:48

pa še to si oglejte.

[/img]Slika
Uporabniški avatar
herkules

Kraj: vrata-čepovanska dolina

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja