kozmos napisal/-a:pri meni dež s snegom in zelo močan veter okoli 80km/h sunki![]()
![]()
lp kozmos
ja, na Brniku pa še ni videt sneženja?!!
larcha napisal/-a:pr nas sam dež in močan veterjaaaaoo v velenju majo snega da bi ga nam lohk kej poslali... a kdo ve če bom js tud vidla ju3 sneg ? v novem mestu ?
igor223 napisal/-a:kozmos napisal/-a:pri meni dež s snegom in zelo močan veter okoli 80km/h sunki![]()
![]()
lp kozmos
ja, na Brniku pa še ni videt sneženja?!!
pirc-baloh napisal/-a:ne kozmos isto je tud pri nas na letaliscu mocno piha severni mrzel veter edini problem je to da sploh ni vec padavin od jutra je dezevalo zdaj ko pa je hladno so pa ponehale takole je evo

black_rider napisal/-a:bok usem lepo vas je spet vidt, vreme se dogaja vidm da tle dz pada pa veter mislm da je ene 3 stopinje.
ARSO:
Popoldne bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo povsod v notranjosti spustila do nižin.
lepo kaze;)
larcha napisal/-a:black_rider napisal/-a:bok usem lepo vas je spet vidt, vreme se dogaja vidm da tle dz pada pa veter mislm da je ene 3 stopinje.
ARSO:
Popoldne bo oblačno s padavinami. Meja sneženja se bo povsod v notranjosti spustila do nižin.
lepo kaze;)
ooo lpo vidt novomescana....a pol bomo tud mi vidli sneg?

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost