Točno tak mitya!
Poglejte samo kake ceste imamo po SLO, plug je raven medtem ko je cesta jamasta, lukjasta,... Sicer pa je zima in zasnežene ceste so del zime.

mitya napisal/-a:Spoštovani! Glede vzdrževanja cest sem zasledil vaše "zanimive" komentarje. Jaz se ne ukvarjam z vremenskimi napovedmi zato se tudi v komentiranje napovedi tudi posebej ne spuščam, ampak rad bi vam povedal da pa precej dobro poznam cestarijo in vzdrževanje cest pa vam lahko povem da ste popolnoma mimo vdarli ko s tem kar ste napisali glede preventivnih posipov in pluženja. Najbolj pa zamerim Vam ki komentirate vzdrževanje cest v Sloveniji v primerjavi z Avstrijo in Švico. Še posebej tistim ki verjamete prispivkom Ališiča in podobnih v TV oddajah, ki reklamirajo vzdrževanje v Švici ipd., Oni solijo in plužijo avtomatsko po podatkih z vremenskih postaj, po tem prispevku ki ga je enkrat imel na POP TV pa je imela Švica 3 dni zaprto cesto zaradi poledice. Naslednje, Avstrija; pri njih ko zapade nekaj centi snega, zaprejo cesto za ves promet in cesto očistijo, zanima me kaj bi si vi mislili če bi pri nas počeli to na podoben način. Prosim vas da ne verjamete vsemu kar preberete in slišite prosim preverite na lastnih izkušnjah zadeve v tujini in šele potem komentirajte zadeve. Hvala za razumevanje!
beno93 napisal/-a:Odvisno kok hitro se bo ohladilo.Mogoče lahko tudi upamu na 2 cm.hehehe![]()
ŽUPMART napisal/-a:Evo, še malo bolj podrobno, kot ti je odgovoril kozmos:
Pod temi urami, ki piše 06, 12, 18,24,...,imaš napisano še +6 in -6. Ko prideš do 180 se ti pa napiše +12 in klikni to pa imaš še za naprej napoved. ali pa klikni >180 pa klikni ali hočeš padavine ali temperaturo ali kaj. Seveda v nemščini.![]()
![]()
Saj to gledaš na http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsavneur.html , kajne?
maticm napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:Evo, še malo bolj podrobno, kot ti je odgovoril kozmos:
Pod temi urami, ki piše 06, 12, 18,24,...,imaš napisano še +6 in -6. Ko prideš do 180 se ti pa napiše +12 in klikni to pa imaš še za naprej napoved. ali pa klikni >180 pa klikni ali hočeš padavine ali temperaturo ali kaj. Seveda v nemščini.![]()
![]()
Odlično, hvala vama za odgovor, tistega >180, pa res nisem zasledil
ŽUPMART napisal/-a:maticm napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:Evo, še malo bolj podrobno, kot ti je odgovoril kozmos:
![]()
Odlično, hvala vama za odgovor, tistega >180, pa res nisem zasledil
Ni za kaj! Če te bo pa še kaj zanimalo, pa kar vprašj! Vsa vprašanja so dobrodošla, vsaj pri meni!![]()
![]()

Miha7 napisal/-a:JA itak!! Res si fulll zelim sneg! Tle gor ste kar fejst profiji in bi mi lahko prisli tudi poleti ka prav ker se sicer ukvarajamo s kmetijstvom tk da bote mal pomagal!! Pa plug me caka zato sm tako "sitn" glede snega
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov