Mmm-meni tile profiji na tem forumo cist zadustujejo tako da je po nepotrebnem da bi vas po domače povedal "simfal" ker veste veliko proti meni. Drugac pa stalno sledim kako dajate te napovedi ce bo res veliko snega bo treba plug na stroj namontirat. Upam da res!! In upam da bo sneg kakor kazejo vase napovedi je to kar "kul". Se priporocam!
pogled na dogajanje v naslednjih dneh je res zelo klavrn ti bom pa povedal mal več kasnej ko pride vn zagon 06Z kajti sedaj kaže kar nekaj padavin a večino v obliki dežja tako da je žalostno to vse skupaj
Aha! Skoda? Sj opažam da se tole zelo spreminja. So bile napovedi za veliko snega potem pa kar naenkrat dež!!! Pa spet je bil napovedan sneg samo sedaj spet kaže padavine v obliki dezja. Jst mislim na to da se bo do takrat vse obrnilo in bodo prisle padavine v obliki dezja! Sem optimist!
beno93 napisal/-a:Kako kej zdaj kaže za sneg oz dež
slabi obeti za naslednje dni ampak dejmo fantje in dekle molit treba vsak dan pa bo boste vidl šalo na stran ne kaže na kaj veliko padavin v dneh po 20 januarju kaže pa na kar lepo ohladitev ampak tako kažejo trenutni zagoni sej bo boste vidl če ne letos pa drug let
Stanje je še kar dokaj v redu ampak....se malo višajo temperature....Je pa en zelo hud ciklon ki ga je objavil twister...27 januar...res močan....gem model ga kaže[/url][/quote]