CHEMTRAIL

Debata o pojavih, ki niso vsakdanji

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a Theryon » 04 Jul 2009, 12:24

Saj jaz ti poskušam samo nakazati kaj bi naj bilo-ne trdim zagotovo da to obstaja 1000%!! Najraje bi videl da sem v popolni zmoti,kot pa da je kaj res na tem!!!!!! Rad bi samo da se mogoče tud tvoja pozornost obrne kdaj pa kdaj navzgor,da mogoče sam kaj opaziš! Bolj kot se jaz kot mačka sučem okol vrele kaše,mislim da se ti držiš ko pijani plota glede tega kaj je nekdo napisal. Mislim,da lahko tudi ti bereš in gledaš popolno zmoto,tako kot ti zatrjuješ za Youtube! Vem,da je na netu toliko pizd...j,da je joj,a zagotovo ni vse laž,pa tud sam si kdaj nabiraš znanje na Wiki-ju.Potemtakem tud sam bereš same laži? A si res prepričan,da če bi kdo kaj delal in bi to bilo strupeno,da bi jasno in glasno to tudi povedal? A spremljaš kaj politiko,vedno glasnejše razmišljanje "znanstvenikov" da bi bilo morda pa le treba začet razmišljat o modifikaciji vremena,da bi se lahko preprečile "katastrofe"? Mislim,da veš,da če se razmišlja,se že nekaj dela na tem!!!Si karkoli prebral o HAARP in Nikoli Tesli? Pa ne zdaj od smeha s stola past,preveri malo povezave med temi zadevami,pouči se malo o delovanju teh zadev. Zadeve delujejo in so v pogonu,na kaj točno se z njimi vpliva NIHČE ne odgovori natančno,dokazano pa je,da HAARP rabi za svoje delovanje določene pogoje v ionosferi,z njim se lahko manipulira na marsikaj,morda celo na vreme-poizkusi potekajo!! Morda pa mu ravno Al omogoči to delovanje?!?! MORDA!!
Theryon
 
Prispevkov: 23
Pridružen: 19 Jun 2009, 14:16

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a jest20 » 04 Jul 2009, 12:53

Jp, o Tesli sem prebral veliko-toliko bluzenja kot je napisanega o njem težko še kje najdeš...(pa ne se truditi karkoli dokazati, dosti bolje kot ti poznam vse v zvezi z njim :mrgreen: )
Pa ne skrbi, Wiki mi ni referenca, dober je le, če hočeš na hitro nekaj pogledati/komu pokazati.
Zadeve delujejo in so v pogonu

Tole boš moral pa še dokazati veš :wink:
jest20
 
Prispevkov: 128
Pridružen: 18 Mar 2006, 00:00
Kraj: gjhgjj

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a alc » 06 Jul 2009, 21:32

om tat sat
alc
 
Prispevkov: 59
Pridružen: 10 Avg 2006, 19:00
Kraj: crnomelj

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a jest20 » 07 Jul 2009, 22:46

Iz tvojega linka:
In this chart we see that barium is 278x the toxic limit, copper is 98x the toxic limit, manganese is a staggering 5,820x the toxic limit and zinc is 593x the toxic limit
Sedaj pa si poglej izračune v mojem prvem postu-tam je računano za 1ppm. Se pravi, da je tukaj vrednost 278ppm.
Hm... Veš koliko časa in denarja bi bilo potrebnega za takole onesnaženje, če bi se tole metalo iz letal :mrgreen: ZDA tega ne pokrije s svojim celotnim proračunom niti v 100+ letih :roll:

Pa ko smo že pri meritvah. Glavna biologinja za jezera pri nas, ki redno jemlje vzorce po vseh večjih slovenskih jezerih ni v zadnjih 25letih opazila nikakršne spremembe, ki bi kakorkoli vsaj malo kazala na resničnost kemtrejlov
jest20
 
Prispevkov: 128
Pridružen: 18 Mar 2006, 00:00
Kraj: gjhgjj

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a Alex » 08 Jul 2009, 20:28

Glejte jz sm v postu vse lepo podal podatke, problem je, da če nekdo želi najti neko zaroto, itd. jo bo najdel čeprav ne obstaja.
Svet še zdaleč ni popoln, vendar ne pretiravat no. Tko ko nekater govorijo o evoluciji kot bullshitu, einsteina sploh ne šmirglajo mislim no, zdrava pamet? Prvo znanstveno razumi. Pa če kak "odpadni" znanstvenik da neke podatke, še ne pomeni da držijo. Tko kot strokovnjak nima vedno prav ter se posvetuje z ostalimi strokovnjaki.

Če ma pa kdo prevč prostega časa: get a girlfriend.
Alex
 
Prispevkov: 6
Pridružen: 30 Apr 2009, 16:09

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a Theryon » 21 Jul 2009, 18:43

Hm... Veš koliko časa in denarja bi bilo potrebnega za takole onesnaženje, če bi se tole metalo iz letal :mrgreen: ZDA tega ne pokrije s svojim celotnim proračunom niti v 100+ letih :roll:



Vidim da tebi še ni in ti niti ne bo canknilo,da to ne plačuje sama ZDA!!!! Zakaj pa imamo NATO,zakaj se troši ves denar za oboroževanje?!?! Ups,pozabil sem,da je tebi vse treba dokazat!! Hehehe,daj ti nam malo dokaži,da ta biologinja res obstaja,da kemtreilov res ni in to!!! :P Pa ne pozabi zdaj spet meni nekaj dolžen ostat. Pa LP :mrgreen:
Theryon
 
Prispevkov: 23
Pridružen: 19 Jun 2009, 14:16

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a Theryon » 25 Jul 2009, 11:00

http://cbs5.com/politics/president.b....2.980111.html

Citat: The concept of using technology to purposely cool the climate is called geoengineering. One option raised by Holdren and proposed by a Nobel Prize-winning scientist includes shooting pollution particles into the upper atmosphere to reflect the sun's rays.


Nekaj se razmišlja oz. se že dogaja!!!!
Theryon
 
Prispevkov: 23
Pridružen: 19 Jun 2009, 14:16

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a alc » 26 Jul 2009, 23:18

http://www.projectcamelot.org/index.html

pa zlistaj dol pod 15julij zanimive fotke tudi original link je tam
om tat sat
alc
 
Prispevkov: 59
Pridružen: 10 Avg 2006, 19:00
Kraj: crnomelj

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a alc » 26 Jul 2009, 23:32

govori belgijski major
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/fo ... ead=151856


Kaj v resnici so kemtrejli:
http://www.rense.com/general79/chem.htm


nižje na strani so testi zraka:
http://imageevent.com/firesat/strangeda ... =4&s=0&z=3

osebno (ne rabim biologinje) vidim da voda iz šterne več ni za pitje ko so bili veliki nalivi je bila ok sedaj ima okus po kovini in zbolel sem ker jo pijem.
:evil: :evil: :twisted: :?:
om tat sat
alc
 
Prispevkov: 59
Pridružen: 10 Avg 2006, 19:00
Kraj: crnomelj

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a alc » 26 Jul 2009, 23:47

jest20 napisal/-a:Hm... Veš koliko časa in denarja bi bilo potrebnega za takole onesnaženje, če bi se tole metalo iz letal :mrgreen: ZDA tega ne pokrije s svojim celotnim proračunom niti v 100+ letih :roll:


zakaj zda delajo vojne po celem svetu?
prvi javni dil je biu v vietnamski vojni in celo filmi so posneti kako so zda(v tem času beri nato) švercali droge.
afganistan- pred vojno ni bilo hard drog (heroina kokaina) bil je samo hašiš sedaj imajo največja polja ( ja večja od južnoamerikancov) in nato je še vedno prisoten...
...
kontorla medijev je stara stvar in kdo še verjame 24kur, dnevniku...?

vsi ki verjamete se pa hitro cepit proti gripi ki je na pohodu in ob prvi mutaciji virusa boste nasvidenje. ne verjamete?
ste slišali za rusko roleto?
:lol:

in kako je do tega prišlo?
se spomnete ko ste v šoli dobivali fluorove tabletke kao z azobe?
pa poglejte sestavine zobne paste (seveda si je treba zobe prati po vsaki jedi z zobno pasto)
seveda priporočam dobro poguglat in se pozanimat o fluoru kakšen strup je in kaj naredi.
na kratko povedano ohromi povezave med možganskimi centri in tako postanemo lahko vodljivi

sedaj si pa še vsak dan popijte dietno kakakolo ali kaj podobnega sej not je aspartam (ja sej je požegnano od WHO) kaj pa naredi aspartame? ohromi možganske centre torej postanete butci in ker si perete zobe z fluorom - lahkovodljivi butci
ps.pilotom je prepovedano piti pijače z aspartamom na dan ko imajo let (vsej pri naprednješih firmah)

kemtrejli? whunous

vglavnem vsak sam naj malo raziskuje in opazuje okoli sebe
kje so oblaki ki so bili preden je naša vlada ki jo mi plačamo podpisala z natom?
kje je voda ki je bila prej?
kje je zrak?
zakaj paradižniki ne uspevajo kot so včasih (razen če niso v pokritem prostoru)?
zakaj me dihala pečejo ki me prej nikoli niso?
zakaj se mi oči solzijo ki me nikoli niso?
zakaj me koža srbi ki me nikoli ni?
...
zdrava pamet pravi da nekaj ne štima sam se pa trudim vse bolj zdravo živet

kemtrejli so pa sigurno za naše dobro ja.

a obstaja kakšna peticija ali kaj podobnega ki bi nas lahko pripeljala do izstopa iz nata?
sej to je sam nekoristen strošek a teh par vojakov ki dela biznis z svetom naj se pa raje prestruktutirajo v bioprehrano ali kaj podobnega
:wink:
om tat sat
alc
 
Prispevkov: 59
Pridružen: 10 Avg 2006, 19:00
Kraj: crnomelj

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a Theryon » 28 Jul 2009, 15:22

Francija se pripravlja na obvezno cepljenje "proti" virusu H1N1 - a mogoče tudi Slovenija?
Avtor Administrator
05.junij 2009

Izkazalo se je, da "prašičja" gripa (H1N1), ki je najverjetneje nastala v laboratorijih, ki se ukvarjajo z GSO, ni tako nevarna kot stara dobra "Španska gripa" iz leta 1918. Delež umrlih se niža in je že pod 0,5%, medtem ko je Španska zahtevala tja okoli 3% vseh okuženih. Kljub temu se dela na cilju popolne vakcinacije prebivalstva, predvidoma letošnjo jesen, in to po hitrem postopku.

Država Massachusetts, ZDA je kot prva zvezna država sprejela zakon o obveznem cepljenju celotne populacije prebivalstva "proti" virusu H1N1, seveda v primeru, da se jeseni zopet pojavi. Administracija ZDA pripravlja namreč obvezno cepljenje celotne populacije proti kvazi "svinjski" gripi (H1N1), kar morajo seveda potrditi tudi zvezne države. Cilj ZDA je, da ljudje dobijo 3 DOZE cepiva v jeseni do spomladi 2010 (glej video spodaj). Naj omenim, ZDA so v paniki leta 1976 že imele zahtevo po popolni vakcinaciji prebivalstva proti "prašičji gripi", a so jo predhodno ustavili, ko jih je nekaj deset umrlo, drugi pa so končali z Guillain-Barré sindromom. Ali se lahko kaj takega ponovi tudi letos?

Podobno zgleda, da pripravlja tudi francoska vlada, s predsednikom, kot zagovornikom te pametne ideje. Za tretjino populacije je bodočih cepiv naročila tudi že Velika Britanija, njej sledi tudi Nemčija. Ker zgleda, da tega v EU svetu in parlamentu ni možno sprejeti, (no EU Svet bi še, Parlament pa je še vedno malo preveč samosvoj), je cilj tak, da bodo morale EU države same sprožiti tovrstne iniciative cepljenja.
Na podlagi česa prihaja do takih odločitev, ki črpajo milijarde $ na naslove farmacevtskih korporacij?

Verjetno vse skupaj izhaja iz dogovorov s srečanja G20 aprila meseca v Londonu. Cilj je verjetno, da se iz virusa, ki ga zaenkrat

*

še niso uradno izolirali, (tudi v Franciji ne),
*

še niso uradno pokazali (nobene slike z elektronskim mikroskopom do sedaj),
*

in še niso kemično klasificirali,

naredi strah in trepet človeštva, podobno kot so zrežirali terorizem, kot trepet civiliziranega sveta. Da lahko kontrolirajo množice v našem demokratičnem sistemu, potrebujejo strah in paniko, ki nadomešča fizično represijo v bolj tolitarnih sistemih.

Ker virusa še "nimajo", delajo cepiva na podlagi "delcev podobnih virusom" (firma Novavaks), ter proteinov, ki so prisotni, ne pa na podlagi genov. Zato bodo cepiva narejena na podlagi GMO, torej genetsko modificiranih organizmov. In to res ne paše pod našo kožo. Spomnimo se samo hibridnih organizmov, prisotnih pri Morgellonovem sindromu, da se zavemo, do česa lahko kasneje pride.

Verjetnost, da Slovenija uvede obvezno cepljenje je minimalna, predvsem zaradi finančnih sredstev, majhne vloge Slovenije v mednarodnih organizacijah in globalističnih združenjih. Dejstvo je, da tudi če Slovenija ne cepi nikogar, se bo svet vrtel naprej tako kot bodo na to vplivali dogodki v večjih državah, kot so to Francija, Nemčija in Velika Britanija.

Zato brez skrbi, cepili se ne bomo, razen če se boste tako sami odločili. Zaenkrat tudi še ni informacij, da želijo s cepljenjem doseči še kakšne bolj "temačne" cilje


Pa LP vsem,ki se boste cepili
Theryon
 
Prispevkov: 23
Pridružen: 19 Jun 2009, 14:16

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a Theryon » 28 Jul 2009, 15:28

Theryon
 
Prispevkov: 23
Pridružen: 19 Jun 2009, 14:16

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a jest20 » 28 Jul 2009, 21:17

alc napisal/-a:

in kako je do tega prišlo?
se spomnete ko ste v šoli dobivali fluorove tabletke kao z azobe?
pa poglejte sestavine zobne paste (seveda si je treba zobe prati po vsaki jedi z zobno pasto)
seveda priporočam dobro poguglat in se pozanimat o fluoru kakšen strup je in kaj naredi.
na kratko povedano ohromi povezave med možganskimi centri in tako postanemo lahko vodljivi



1 teden me ni, pa forum že poka od kozlarij :mrgreen:
Ej, si ti že slišal za klor? Veš kak je to strupena zadeva... Pa si ga vsaki dan mečeš v hrano in še kam.
Veš, bo treba začeti ločiti med nekim elementom in spojinami tega elementa :roll:
vglavnem vsak sam naj malo raziskuje in opazuje okoli sebe
kje so oblaki ki so bili preden je naša vlada ki jo mi plačamo podpisala z natom?
kje je voda ki je bila prej?
kje je zrak?
zakaj paradižniki ne uspevajo kot so včasih (razen če niso v pokritem prostoru)?
zakaj me dihala pečejo ki me prej nikoli niso?
zakaj se mi oči solzijo ki me nikoli niso?
zakaj me koža srbi ki me nikoli ni?
...
zdrava pamet pravi da nekaj ne štima sam se pa trudim vse bolj zdravo živet

kemtrejli so pa sigurno za naše dobro ja.

- ??? Jaz ne vidim nič kaj drugačnih oblakov.
- ??? kaj je z vodo?
- ??? Kakor sem pogruntal ob zadnjem vdihu, je zrak še vedno tukaj
- Za zadnje tri se pa prosim testiraj za alergijo. Jaz in še mnogi drugi nimamo težav. Če slučajno rad poležavaš pred kakšnim avspuhom je pa druga stvar :mrgreen:
- ??? Kakšni kemtrejli?


Theryon, ta biologinja tako fajn obstaja, da mi je ravnokar plačala večino dopusta :wink:
No od kje pa NATU denar? Ajde koliko % proračuna ZDA in drugih držav gre za NATO? Hm... Vsega denarja je dosti manj, kot je proračun ZDA. Torej bo NATO še težje hipotetično zasvinjal planet.
jest20
 
Prispevkov: 128
Pridružen: 18 Mar 2006, 00:00
Kraj: gjhgjj

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a alc » 29 Jul 2009, 11:20

jest20 napisal/-a:Ej, si ti že slišal za klor? Veš kak je to strupena zadeva... Pa si ga vsaki dan mečeš v hrano in še kam.
NE BI REKU KER VODO GREM ISKAT V NARAVO NA IZVIR
- ??? Jaz ne vidim nič kaj drugačnih oblakov.
POGLEJ V NEBO VSAKE TOK ČASA ČE PA SPOMINA NI NA MALDOST PA POFOTKAJ TE OBLAKE IN JIH PRIMERJAJ Z STARIMI FOTKAMI
- ??? kaj je z vodo?
- ??? Kakor sem pogruntal ob zadnjem vdihu, je zrak še vedno tukaj
- Za zadnje tri se pa prosim testiraj za alergijo. Jaz in še mnogi drugi nimamo težav. Če slučajno rad poležavaš pred kakšnim avspuhom je pa druga stvar :mrgreen:
- ??? Kakšni kemtrejli?
VEŠ NOJ GLAVO VTAKNE V PESEK KO ZAČUTI NEVARNOST-V PREVODU DA JE NE VIDI-AMPAK MI VEMO DA TO NE POMENI DA NEVARNOST MINE :lol:

Theryon, ta biologinja tako fajn obstaja, da mi je ravnokar plačala večino dopusta :wink:
No od kje pa NATU denar? Ajde koliko % proračuna ZDA in drugih držav gre za NATO? Hm... Vsega denarja je dosti manj, kot je proračun ZDA. Torej bo NATO še težje hipotetično zasvinjal planet.

A JE SMISELNO TO RAZPRAVLJAT Z NEKOM KI SVET GLEDA SAMO SKOZI SVOJA OČALA IN NITI POD RAZNO NE DOPUŠČA MOŽNOST DA OBSTAJAJO ŠE DRUGAČNE RESNICE OD TEH V KATERE SAM VERJAME?
:wink:
om tat sat
alc
 
Prispevkov: 59
Pridružen: 10 Avg 2006, 19:00
Kraj: crnomelj

Re: CHEMTRAIL

OdgovorNapisal/-a jest20 » 29 Jul 2009, 11:31

Kaj ti jaz morem, če tvoje "resnice" padejo na kakršnemkoli logičnem razmišljanju.
Da je nekaj res ni dovolj le, da se sliši zanimivo veš.

Aja še tole :mrgreen:
Ej, si ti že slišal za klor? Veš kak je to strupena zadeva... Pa si ga vsaki dan mečeš v hrano in še kam.
NE BI REKU KER VODO GREM ISKAT V NARAVO NA IZVIR

A si hrane ne soliš? Veš, sol je iz 50% klora. Se nič ne bojiš, saj je klor vendar preklemano strupena zadeva?

Če še ne opaziš na kaj ciljam-fluor je strupen. Klor tudi. Spojine teh elementov pa so lahko čisto neškodljive, nekatere celo nujne za naše preživetje. In verjemi mi, da v pastah ni fluora, ampak njegove spojine.
jest20
 
Prispevkov: 128
Pridružen: 18 Mar 2006, 00:00
Kraj: gjhgjj

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Ekstremno vreme

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov

cron