No zde že pa napovedujete 23 a niste pred enim dnem gvaril za 21.
pomoje nebo kaj prida na konc.Pesimizem ostaja
manjši popravek onovi jih 4 krat na dan in sicer:Ja gfs osveži podatke mislm da trikrat na dan.....00Z,06Z,12Z!Maš napisan levo zgoraj cifre.....lp
klemzy...slo napisal/-a:kva zdj bo sneg nebo??kr pr srcu me stisne k eni govorijo da se na konc nav nč izciml!js sm pa še zdj optimist no!
klemzy...slo napisal/-a:aha,hvala hvala!sam men je tud že to u veliko zadoščanje da en k zna iz karte prebrat pove da kaže na sneg!js mam tok polepšan dan d j kar za znoret!upejmo da se nav velik spreminal,k nj kar ostane pr tem sklepu da nas čaka kr precej snega
Na krtini kaže kar nekaj padavin.Mislim da za ponedeljek piše da lahko pade lokalno do 30 cm snega.
klemzy...slo napisal/-a:bom molu tud še poj!u pondelk pa tork pa to!pol bo pa že treba molt d ga nav preveč!tam ene 2m se pa že šteje da ga je preveč an?
Miha7 napisal/-a:Ja se nekaj bi prosil da mi poveste!
Kako naj vem da se bodo karte osvezile in spremenile? Kje to pise oz. je oznaceno?
klemzy...slo napisal/-a:aja pa tam k hočm it na uno supernapoved mi neki ne dela!a še kerga zajebava una stran?upam da se bo uredil!!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost