ŽUPMART napisal/-a:Zahodna Slovenija bo toplejša od vzhodne..12Z je pa nekaj podobnega, kot 06Z....neka srednja žalost![]()
![]()
![]()
Ponavadi je 18Z kaj boljši, vendar, kaj nam to pomaga, če bo zopet vse tako kot vsa poslabšanja letos....spet bomo trepetali za snegom,potem pa nič ne bo....
![]()
![]()
Aja, zahod 2-4 C, vzhod 0-3C, sever podobno kot zahod.....
beno93 napisal/-a:Kok bi pa naj bla po zdajšnih napovedih temperatura n S jz sm iz zg.savinske doline na višin 523.A mam kej možnosti.![]()
igor223 napisal/-a:beno93 napisal/-a:Kok bi pa naj bla po zdajšnih napovedih temperatura n S jz sm iz zg.savinske doline na višin 523.A mam kej možnosti.![]()
ti ne skrbi, ker boš ziher imel snega na pretek.
si na pravi nadmorski višini, pa še nekje na severu med planinami, pa te jugo ne bo dobil, tak da pripravi lopate in metlo, pa sol:)
pirc-baloh napisal/-a::) halo, tematiki , spremljam tele vaše polemike in ugibanja o vremenu za v naprej, jaz sem mnenja , da se vsi zelo motite o teh kartah za v naprej, saj so v zdajšnjih časih zelo nezanesljive
igor223 napisal/-a:pirc-baloh napisal/-a::) halo, tematiki , spremljam tele vaše polemike in ugibanja o vremenu za v naprej, jaz sem mnenja , da se vsi zelo motite o teh kartah za v naprej, saj so v zdajšnjih časih zelo nezanesljive
znasljive gor al dol, ti kr pripravi verige za avto, dereze za čevlje in puhalnik:)
Ciklon, ki bo potoval iz Severnega morja v Baltik, bo pri nas povzročil nenavadno močan vihar.
Zvečer in predvsem v noči na petek se je bati orkanskih sunkov do 150 km/h, v gorah pa še precej več.
Najbolj prizadeta bo severna stran Alp, torej Predarlško, severna Tirolska, severni del Salzburškega,
celotna Zgornja Avstrija in Dunaj kot tudi večji del Spodnje Avstrije.
Če se bo napoved uresničila, potem gre pričakovati vihar, kakršen je v Avstriji le vsakih nekaj let. Zato je
npr. možna obsežna škoda v gozdovih. Podrobnosti bodo jasne ne prej kot v četrtek zjutraj in še obstaja
možnost, da bo ciklon nekoliko šibkejši od dosedanjih predvidevanj.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost