andone napisal/-a:župmart ena beseda, vreme![]()
![]()
andone napisal/-a:ja larcha, maš šanse in pr vas nj bi najdl ble padavine! saj tko kaže zagon 12Z!
kolk ga boste mel pa ti ne znam povedat!
andone napisal/-a:no larcha se boste vsaj sankal![]()
a pr vas sneži, k tuki u ljubljan ni duha ne sluha!
črna luknja![]()
zagoni kažejo okol polnoči padavine!
lp
ŽUPMART napisal/-a:andone napisal/-a:župmart ena beseda, vreme![]()
![]()
Res je, ja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No ja, upam, da mi severnjaki vseeno kaj dobimo...![]()
![]()
![]()
Kaj misliš, kozmos, bo kaj...jaz ne vem več kako pa kaj, ko se je vse tako spremenilo......![]()
![]()
![]()
![]()
Kralj Matjaž napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:andone napisal/-a:župmart ena beseda, vreme![]()
![]()
Res je, ja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kaj misliš, kozmos, bo kaj...jaz ne vem več kako pa kaj, ko se je vse tako spremenilo......![]()
![]()
![]()
![]()
pa ka vi sanjate še kr o snegu,pr men se je že lepo zjasnilo,luna lepo kuka skozi posamezne oblake,sedaj se jaz pripravljam na novo porcijo snega okol 6.2. ko bo![]()
,rajši se vržte na drug ekstrem in sicer temperature,v prihodnjih dneh bo zjutraj kar stisnilo
ŽUPMART napisal/-a:Ronaldinjo napisal/-a:a pol pravite da gre nova fronta iz istre proti lj??![]()
To ni fronta, fronte so tople in hladne itd....to je samo padavinski val.![]()
![]()
![]()
Gre z JZ vetrovi in potuje proti SV in to je zame dobro,
namreč padavine se bodo pri meni zaletele v gore in mi sipale...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŽUPMART napisal/-a:Kralj Matjaž napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:andone napisal/-a:župmart ena beseda, vreme![]()
![]()
Res je, ja...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pa ka vi sanjate še kr o snegu,pr men se je že lepo zjasnilo,luna lepo kuka skozi posamezne oblake,sedaj se jaz pripravljam na novo porcijo snega okol 6.2. ko bo![]()
,rajši se vržte na drug ekstrem in sicer temperature,v prihodnjih dneh bo zjutraj kar stisnilo
Lahko je ne sanjat o snegu, če ga imaš toliko kot ti...![]()
![]()
![]()
Tu pa še vedno pada, tako da šanse so še za en cm...![]()
![]()
![]()
![]()
MHA napisal/-a:boris 17 napisal/-a:Žumpart a misliš da bomo tut v severni sloveniji prišli na svoj račun, da bi zapadlo kaj snegaUpam
Mi bomo prišli na svoj račun februarja in marca.
boris 17 napisal/-a:Žumpart a misliš da bomo tut v severni sloveniji prišli na svoj račun, da bi zapadlo kaj snegaUpam
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov