pirc-baloh napisal/-a:ej amater sam de ga nebo sonce prej pospravil predno ga bosta s kozmosom nalozila k poj mata pa lohko problem kje bi ga v nizinah se dobila zdej ko je tako toplo
Ostanimo pri vremenu družba...
pirc-baloh napisal/-a:ej amater sam de ga nebo sonce prej pospravil predno ga bosta s kozmosom nalozila k poj mata pa lohko problem kje bi ga v nizinah se dobila zdej ko je tako toplo
amater napisal/-a:pirc-baloh napisal/-a:ej amater sam de ga nebo sonce prej pospravil predno ga bosta s kozmosom nalozila k poj mata pa lohko problem kje bi ga v nizinah se dobila zdej ko je tako toplo
Najela bova tovornjak za sladoled vozit...sonce nama nič ne more...greva pa na Krvavec ponj...
andone napisal/-a:dj se s tem sladoledarjem še tuki u ljubljan ustavte, pa nm ga mal namečte, aja jst bi vanilijo![]()
![]()
![]()
gledu sm zdj wetterzentralle, ja kaže da od 5ga pa do 13ga februarja sam padavine, pa mrzlo, zagon12!!! ampak zagon 06 je pa čist drgač kazu, sj bomo vidl 3ga februarja, kako pa kaj!!!
a mogoče kdo ve, če se kej dobrga obeta, zdj ta tedn?
fantje mam filing, da bo februarja ful dogajal, pomoje bomo tok napovedoval, da se bo prejšn teden kr skril!!
vidm, da vam je všeč ta moja beseda snowmafija, pa če smo res!![]()
ajdi
Laznik napisal/-a:Amater prosim če mi daš povezavo in ure katere misliš da se razlikujejo. Ti bom veliko lažje odgovoril
lp
larcha napisal/-a:amater napisal/-a:pirc-baloh napisal/-a:ej amater sam de ga nebo sonce prej pospravil predno ga bosta s kozmosom nalozila k poj mata pa lohko problem kje bi ga v nizinah se dobila zdej ko je tako toplo
Najela bova tovornjak za sladoled vozit...sonce nama nič ne more...greva pa na Krvavec ponj...
Mi ga mamo še 3 cm najman
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov