ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a amater » 29 Jan 2007, 21:01

pirc-baloh napisal/-a:ej amater sam de ga nebo sonce prej pospravil predno ga bosta s kozmosom nalozila k poj mata pa lohko problem kje bi ga v nizinah se dobila zdej ko je tako toplo

Ostanimo pri vremenu družba...
Zadnjič spremenil amater, dne 29 Jan 2007, 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a larcha » 29 Jan 2007, 21:12

amater napisal/-a:
pirc-baloh napisal/-a:ej amater sam de ga nebo sonce prej pospravil predno ga bosta s kozmosom nalozila k poj mata pa lohko problem kje bi ga v nizinah se dobila zdej ko je tako toplo

Najela bova tovornjak za sladoled vozit...sonce nama nič ne more...greva pa na Krvavec ponj... :lol:

Mi ga mamo še 3 cm najman :D
larcha

Kraj: novo mesto

OdgovorNapisal/-a andone » 29 Jan 2007, 21:20

dj se s tem sladoledarjem še tuki u ljubljan ustavte, pa nm ga mal namečte, aja jst bi vanilijo :lol: :lol: :lol:

gledu sm zdj wetterzentralle, ja kaže da od 5ga pa do 13ga februarja sam padavine, pa mrzlo, zagon12!!! ampak zagon 06 je pa čist drgač kazu, sj bomo vidl 3ga februarja, kako pa kaj!!!

a mogoče kdo ve, če se kej dobrga obeta, zdj ta tedn?

fantje mam filing, da bo februarja ful dogajal, pomoje bomo tok napovedoval, da se bo prejšn teden kr skril!!

vidm, da vam je všeč ta moja beseda snowmafija, pa če smo res! 8)
ajdi
pleya
andone

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a amater » 29 Jan 2007, 21:28

andone napisal/-a:dj se s tem sladoledarjem še tuki u ljubljan ustavte, pa nm ga mal namečte, aja jst bi vanilijo :lol: :lol: :lol:

gledu sm zdj wetterzentralle, ja kaže da od 5ga pa do 13ga februarja sam padavine, pa mrzlo, zagon12!!! ampak zagon 06 je pa čist drgač kazu, sj bomo vidl 3ga februarja, kako pa kaj!!!

a mogoče kdo ve, če se kej dobrga obeta, zdj ta tedn?

fantje mam filing, da bo februarja ful dogajal, pomoje bomo tok napovedoval, da se bo prejšn teden kr skril!!

vidm, da vam je všeč ta moja beseda snowmafija, pa če smo res! 8)
ajdi

Veš andone kaj me bega...padavine na modelu za M-Europe in Europe do 180 ur ne kažejo enakih razmer s stališča padavin...hm...kaj porečete drugi?

Laznik mogoče veš v čem je štos? Natačnost kartografije?
Uporabniški avatar
amater

OdgovorNapisal/-a Laznik » 29 Jan 2007, 21:37

Amater prosim če mi daš povezavo in ure katere misliš da se razlikujejo. Ti bom veliko lažje odgovoril

lp
Uporabniški avatar
Laznik
Site Admin

Kraj: Dravograd

OdgovorNapisal/-a amater » 29 Jan 2007, 22:01

Laznik napisal/-a:Amater prosim če mi daš povezavo in ure katere misliš da se razlikujejo. Ti bom veliko lažje odgovoril

lp

http://www.wetterzentrale.de/topkarten/fsgfsmeur.html

Tu na GFS-u sem gledal...

LP
Uporabniški avatar
amater

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 29 Jan 2007, 22:05

larcha napisal/-a:
amater napisal/-a:

Najela bova tovornjak za sladoled vozit...sonce nama nič ne more...greva pa na Krvavec ponj... :lol:

Mi ga mamo še 3 cm najman :D

Se strinjam z amaterjem , tema je zima 06-07, ne pa dostava snega oz. sladoleda na dom... :lol: :lol: :lol:
Za take debate je pa laznik odprl temo, kjer lahko po mili vojli debatirate o čemerkoli,
zaradi mene tudi o svojem župinku in njegovi punci... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a bore » 29 Jan 2007, 22:28

Zdravo fantje ,

Mislm da ga do konc tedna še lahk bušimo.Pa tud pol ne bo kej prida.
Tist kar prihaja iz severa se ponavad tud spumpa na severu nam pa pošlje drobiž.

lp :cry:
bore

Kraj: velenje

OdgovorNapisal/-a amater » 29 Jan 2007, 22:38

Laznik, kako pripravljate 7-dnevno napoved na pro-vreme? Na osnovi katerih modelov?

lp
Uporabniški avatar
amater

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 30 Jan 2007, 11:20

napoved je hrvaška, oz. vzeta iz ene hrvaške strani, nazalost nimam linka, in bazira na temu kar kažejo trenutni modeli ECMWF...
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 30 Jan 2007, 15:37

Ah ja, tale forum zadnje čase kar spi. :roll: :roll: :roll:
Ne vem, zakaj, ko je na vidiku tako lepo in sneženo poslabšanje po veliko modelov (ecmf, gem,...)... :wink: :wink: :wink:
Sicer na gfsju sodeč naj ne bi bilo nič, vendar to je eden proti večini!... :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendar me vseeno ne držat za besedo zaenkrat... :roll: :roll: :roll:
Dajte no, bodite malo navdušeni.....bo lahko končno naša trgovina s snegom zaživela... :roll: :lol: :lol: :lol: :wink:
Ja drugače pa pri meni že cel dan sončno razen jutranje megle, ki se je vlekla kar do cca. 11h... :wink: :wink:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a kozmos » 30 Jan 2007, 15:55

vsaj še nekaj dni bo nad nami vztrajal AC in z njim tudi lepo zimsko vreme z dokaj mrzlimi jutri in prijetno toplimi dnevi za dneve po 5februarju pa ne dajem izjav ker se bo še nekajkrat premešalo vse skupi in vidim fantje tisti k to delate že veste da vas letošnja zima še ni naučila da ne napovedujte vremena za teden in več naprej ker je brezsmiselno :D

skoraj zagotovo je da bo po 5 februarju enkrat prišla konkretna ohladitev ki se že nekaj časa riše in je kar konstantna :D

razna ugibanja o snegu in padavinah tega pa tega datuma pa je nesmiselno sploh komentirati ker že sami veste koliko šans imate s temi vašimi prerokbami in ugibanji za tedne naprej :wink:

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a andone » 30 Jan 2007, 16:01

prav maš župmart, neki se pa le obeta ane in res je noben ne napoveduje!čeprav mislm, da večina počiva!
pomoje vsi čakajo, da bo šel ta sončn tedn mim in potem k bodo padavine blizu nas,,. bodo pa začel napovedovat!

ja nasledn tedn u sredo ali pa celo že u tork lahko pričakujemo sneg 8)
do takrat pa bo lepo sončno in kr precej toplo za ta čas :lol:
kaj pravte a bo nasledn tedn ohladitev tko k napovedujejo al nebo?
pa še neki a bi blo možn nasledn tedn, da bi bilo čez dan pod nulo glede na to, da je dan daljši!!
pomoj če bi močno zapihal iz SV bi se kr lepo zmrazil u tej sloveniji
aja možn je čez viknd manjše poslabšanje samo nič resnega, pa še to bo pretoplo!

lp vsem, snowmafijozo
pleya
andone

OdgovorNapisal/-a andone » 30 Jan 2007, 16:06

kozmos čist maš prav!!

letošnja zima je lepo pokazala, da se ne da vremena napovedat, ma ni za en dan naprej,
ampak sj zato je forum, da mal napovemo vreme pa tisti k ma srečo in k na konc prav napove je car 8) :lol:

ajdi
pleya
andone

OdgovorNapisal/-a klemzy...slo » 30 Jan 2007, 16:08

sj je fajn če kdo pove za tedn naprej al pa še vč kr glede padavin se niste nevem kuko preveč motil!če bo pa sneg al dež bomo pa pol vidl,saj neki dogajanja je!mene kar srce boli k ta sonce sije zuni,prov nč ni lepo!mi ga je že kr precej stopil!drgač pa nevem kok kj padavin bo če bodo pršle iz SV,tle zahod jih ponavad bl mav dobi,saj take so izkušnje!
klemzy...slo

Kraj: škofja loka

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost