klemzy...slo napisal/-a:sj je fajn če kdo pove za tedn naprej al pa še vč kr glede padavin se niste nevem kuko preveč motil!če bo pa sneg al dež bomo pa pol vidl,saj neki dogajanja je!mene kar srce boli k ta sonce sije zuni,prov nč ni lepo!mi ga je že kr precej stopil!drgač pa nevem kok kj padavin bo če bodo pršle iz SV,tle zahod jih ponavad bl mav dobi,saj take so izkušnje!
če pride poslabšanje iz SV še nisem videl da bi ga iz takega poslabšanja kje padlo kaj več kot nekaj cm
kar se pa tiče teh "napovedi"
moje mnenje je da temu kar nekateri tukaj govorijo o tem npr. 5februarja kaže na kar nekaj snega in čez dan okoli ledišča nekateri pišejo take poste ki so pa čist mem
kdorkoli tukaj napove vreme za en teden ali kaj več mora imeti neznansko srečo da zadane napoved, menim da ga ni junaka ki zna napovedati vreme dokaj natančno za en teden naprej
je pa res da gfs ensemble nakazuje na prodor hladnega zraka iz skandinavije in ob tem tudi nekaj padavin v drugem tednu.!
v kaki obliki padavine bodo če sploh bodo je pa še mnogo prekmalu govoriti in za enkrat toliko
lp kozmos