amater napisal/-a:kozmos kako minuto prej misli kot jaz...hehe
se pa zna mejčken spustit meja sneženja ane?
pa še vedno ne zadost
amater napisal/-a:kozmos kako minuto prej misli kot jaz...hehe
pa še vedno ne zadost
sicer je to napoved za hrvaško ampak mislim da tudi za slovenijo velja nekaj podobnegaZnačajnija promjena vremena nazire se 07. veljače, kada će uslijediti razdoblje izrazito kišnih dana, poglavito na sjevernom Jadranu, a temperatura se neće značajnije mijenjati. Do te promjene vremena, vrijeme vrlo slično današnjemu
kozmos napisal/-a:tudi tukaj se strinjajo z mano![]()
![]()
sicer je to napoved za hrvaško ampak mislim da tudi za slovenijo velja nekaj podobnegaZnačajnija promjena vremena nazire se 07. veljače, kada će uslijediti razdoblje izrazito kišnih dana, poglavito na sjevernom Jadranu, a temperatura se neće značajnije mijenjati. Do te promjene vremena, vrijeme vrlo slično današnjemu
lp kozmos
amater napisal/-a:amater napisal/-a:kozmos kako minuto prej misli kot jaz...hehe
pa še vedno ne zadost
ŽUPMART napisal/-a:Kozmos, prej si objavil tole karto. Pa bi te lepo prosil, če bi mi lahko dal link za to karto...je ne najdem...![]()
![]()
Evo karto, katere link želim
Aja, pa jaz telim kartam glede snežne meje ne zaupam kaj prav dosti. So me že večkrat razočarali in so zelo ne natančni. Ta je moj vtis, lahko, da se motim:amater napisal/-a:amater napisal/-a:kozmos kako minuto prej misli kot jaz...hehe
pa še vedno ne zadost
kozmos napisal/-a:amater napisal/-a:Ej kozi...oprosti...vam amaterjem? amater sem sam jaz...ti si že profič
oba sva amaterja![]()
lp kozmos

Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov