MHA napisal/-a:V Murski Soboti rahlo dežuje.
ŽUPMART napisal/-a:RoKy. napisal/-a:hja, ta vetrna karta kaže, da bo povlekl iznad alp hladn zrak, oz. pač hladnješi zrak iz avstrije....
za sredo pa,...nikjer nebo niti blizu 100cm lol, mogoče 30 recimo največ, recimo, če se nebo še spremenil...
Če to leti name....nisem nikoli tega mislil....![]()
![]()
![]()
Ljudje, poglejte na snow forescast v sredo ob 1h zjutraj, kaže za celo Slovenijo(z izjemo Primorske) veliko snega in meja sneženja 100-400nmv...najlepše kaže za Koroško, osrednj Slovenijo in pa seveda JV Slovenijo, tak razplet bi bil res super........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jaz žal ne morem cele slike shranit, ne vem, zakaj ne.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ŽUPMART napisal/-a:RoKy. napisal/-a:hja, ta vetrna karta kaže, da bo povlekl iznad alp hladn zrak, oz. pač hladnješi zrak iz avstrije....
za sredo pa,...nikjer nebo niti blizu 100cm lol, mogoče 30 recimo največ, recimo, če se nebo še spremenil...
![]()
![]()
Ljudje, poglejte na snow forescast v sredo ob 1h zjutraj, kaže za celo Slovenijo(z izjemo Primorske) veliko snega in meja sneženja 100-400nmv...najlepše kaže za Koroško, osrednj Slovenijo in pa seveda JV Slovenijo, tak razplet bi bil res super........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Miha7 napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:RoKy. napisal/-a:hja, ta vetrna karta kaže, da bo povlekl iznad alp hladn zrak, oz. pač hladnješi zrak iz avstrije....
![]()
![]()
![]()
http://www4.slikomat.com/07/0203/110220tzei.gif[/img]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
waaaaaaaaaaaaa ce sm prav prebral za Koroško!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Naj Bog usliši tvoje besede!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
amater napisal/-a:O temle je prej majster Župmart govoril...
Pa še link: http://snow-forecast.com/maps/alps_dynamical.shtml
amater napisal/-a:Sem dal...una je bla še manjša...packasta je pa zaradi tega, ker sem jo zajel s print scr...
ŽUPMART napisal/-a:amater napisal/-a:Sem dal...una je bla še manjša...packasta je pa zaradi tega, ker sem jo zajel s print scr...
Aja...no vidiš, na to se pa ne spoznam najbolje.....![]()
![]()
![]()
Bom pa tebe drugič prosil, da to nalimaš na forum......![]()
![]()
![]()
Ali imaš msn mogoče???![]()
![]()
shorty napisal/-a:a mi lahko en pove kaj pomen na gfs NIEDERSCHLAGSUMMEN k tko lepo kaze padavine![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov