ŽUPMART napisal/-a:amater napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:Miha7 napisal/-a:Na vrhu je 06Z!
Na začetku je 12Z, potem pa 06Z....12Z v celoti še prihaja, objavljajo ga postopoma....![]()
![]()
amater napisal/-a:Miha7 napisal/-a:Na vrhu je 06Z!
Čak no Miha...samo suma je 06...ostalo je 12...a ni?
Ne, ni samo summa 06Z, tudi prejšnja dva sta, se pravi, da sta 2 padavinska 12Z, dva pa 06Z. Kateri zagon je, vidiš v levem zgornjem kotu (pa saj to že veš, kajne???)...![]()
![]()
![]()
No to pa res vem ja...jaz ne shranjujem slik...ampak direktn link prilimam...in ko uploadajo zagon se avtomatsko menjapejt zdaj gledat so pa vsi 12Z
![]()
![]()
![]()
in link ki je bil za nedeljo 11...je zdaj za ponedeljek 12
![]()
![]()
![]()
Samo meni se to ne zdi ok, ker potem ne moremo gledat kasneje, kako se je situacija razvijala in, ker, če nekdo pride kasneje in gleda recimo čez tri dni po tem, ko si post napisal in ne bo tam narisanih padavin, ti boš pa zraven napisal "12Z dobro kaže, daje veliko padavin" itd., si bo mislil "poglej kakšen bedak, še na karte ne zna gledat". Pa to je bil samo predlog, da najprej shranjuješ slike in jih potem limaš, nič kritike, da ne boš narobe razumel...![]()
![]()
![]()
Definitivno! Od zdaj naprej kar limam tui shranim! Sem šele danes po mihatovem posredovanju (Hvala stari!) to videl...prej nisem niti opazil! Kaj praviš na zadnji wrf zagon? In mojo napoved zgoraj?
Kaka kritika neki? Za take se pivo plača...z moje strani!