ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a Miha7 » 13 Feb 2007, 20:03

Zj vas pa neki baram! A je sploh kaksen procent možen da bi te padaviine prišle v evropo! :?: :?: :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
Miha7

Kraj: Podgorje pri Slovenj Gradcu na 450m.n.v ponekod tudi 760m.n.v Kapaciteta 60ha!

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 20:13

igor223 napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:vse lepo in prav, tudi božič je lep, ko je bel, ampak, če ni, še bog ne vzame!!

in po nekaj pregledanih modelih, sem prišel do zaključka, da v naseldnjem tednu ne bo omenjenega snega, ne bo skakalnic, nič lopatanja.

minimalne temperature bodo okrog 0°C
nekaj padavin bo v četrtek, nekaj pa ponedeljek in to je to!!
temperature previsoke!

kar se tiče skakalnic vem že od začetka januarja da letos pač ne bo "sezona" tako dobra kot lani in na izgubi sem za 2mio. evrou :lol: :lol: :lol: :lol:
smučarska zveza me toži zaradi neispeljane tekme svetovnega pokala v kamniku kjer bi bil benkovič pred domačim občinstvom seveda nejvečji favorit poleg mladega Gregorja Schlierenzauerja :D :D

lp kozmos

si boš moral izmislit kak bolj donosen šport, ker za ta drobiž se ti ni treba sekirat, pa še od vremena si odvisen!!

drugače sem nogometaš ampak pozimi bom pa kar ostal pri smučarskih skokih :D :D

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 13 Feb 2007, 20:14

Ja za bnaprej lepo kaže....vendar mislim, da je to spet le ena od razglednic...... :roll: :roll:

Temperature:
Slika

Pritisk (orjak nad Atlantikom naj bi oslabel... :roll: :wink: ):

Danes:

Slika

24 februar:

Slika

Do tu izgleda lepo, vendar se naj bi postopoma spet okrepil....vsaj naj bise krepil do 1.2.... :( :roll:
1. marec:

Slika

Miha7, mislim, da ni možnosti. Vsaj v taki obliki ne... :roll: :roll: :roll:
Ja, skadi, vendar sem imel obšutek, da govoriš o tistem sneženju, ki je bilo....res lepo izgleda, ja. :wink:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 13 Feb 2007, 20:20

kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:vse lepo in prav, tudi božič je lep, ko je bel, ampak, če ni, še bog ne vzame!!

in po nekaj pregledanih modelih, sem prišel do zaključka, da v naseldnjem tednu ne bo omenjenega snega, ne bo skakalnic, nič lopatanja.

minimalne temperature bodo okrog 0°C
nekaj padavin bo v četrtek, nekaj pa ponedeljek in to je to!!
temperature previsoke!

kar se tiče skakalnic vem že od začetka januarja da letos pač ne bo "sezona" tako dobra kot lani in na izgubi sem za 2mio. evrou :lol: :lol: :lol: :lol:
smučarska zveza me toži zaradi neispeljane tekme svetovnega pokala v kamniku kjer bi bil benkovič pred domačim občinstvom seveda nejvečji favorit poleg mladega Gregorja Schlierenzauerja :D :D

lp kozmos

si boš moral izmislit kak bolj donosen šport, ker za ta drobiž se ti ni treba sekirat, pa še od vremena si odvisen!!

drugače sem nogometaš ampak pozimi bom pa kar ostal pri smučarskih skokih :D :D

lp kozmos

Tale vaš pogovor ne paše ravno sem! Odprta pa je druga tema, ki pa je namenjena ravno temu: http://www.pro-vreme.net/forum/viewtopi ... 9&start=30

Slika Slika Slika Slika

Sorry, tako je. Ravno zadnjič si govoil, da naj se vsaka stvar piše pod svojo temo, kozi!!!! Če sam pridigaš, se svoje pridige drži!!!!!
:twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a Skadi » 13 Feb 2007, 20:32

Sej se mi je zdelu Župmart... Sej veš da se usi motmo, se pa strinjam s tabo da dost ljudi mena tiste padavine pa 3,5 metra snega z mestom... Sej usi vemo, da če bi blu tu res, da bi bla tu novica dneva in oh in sploh (z bushem na čelu :P ), tako veliko mesto pa že samo po seb ne prenese več kot pou metra snega, kaj šele 3,5 :D ... Pa upam da se bojo napovedi uresničle, da ne bo prepozno :cry:
Uporabniški avatar
Skadi

Kraj: Straža

OdgovorNapisal/-a amater » 13 Feb 2007, 20:53

ŽUPMART napisal/-a:Ja za bnaprej lepo kaže....vendar mislim, da je to spet le ena od razglednic...... :roll: :roll:

Temperature:
Slika

Danes:

Slika

24 februar:

Slika

Do tu izgleda lepo, vendar se naj bi postopoma spet okrepil....vsaj naj bise krepil do 1.2.... :( :roll:
1. marec:

Slika

Ja, skadi, vendar sem imel obšutek, da govoriš o tistem sneženju, ki je bilo....res lepo izgleda, ja. :wink:

Tole si dobro prikazal...mraz zna bit...dodat je potrebno le to, da so to temperature v višjih legah. V nižinah pa so dnevne okrog 1.marca in kak dan prej spet na pomladanskih vrednostih, drugače pa se v prikazanih dneh gibljejo od -8 do +8C...razen 23. in 24.feb ko res kaže na par ledenih dni...pa eno pomanjkljivost ima ta prikupen mraz....padavin ne bo :) :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 21:32

amater napisal/-a:
ŽUPMART napisal/-a:Ja za bnaprej lepo kaže....vendar mislim, da je to spet le ena od razglednic...... :roll: :roll:

Temperature:
Slika

Danes:

Slika

24 februar:

Slika

1. marec:

Slika

Tole si dobro prikazal...mraz zna bit...dodat je potrebno le to, da so to temperature v višjih legah. V nižinah pa so dnevne okrog 1.marca in kak dan prej spet na pomladanskih vrednostih, drugače pa se v prikazanih dneh gibljejo od -8 do +8C...razen 23. in 24.feb ko res kaže na par ledenih dni...pa eno pomanjkljivost ima ta prikupen mraz....padavin ne bo :) :lol: :lol: :lol:

a se spomnite kako pravljico je včeraj kazal zagon 12Z pa so se z zagonom 18Z razblinile sanje tako da je brezveze kej napovedovad ker se zagoni med seboj tako razlikujejo da sploh ne moreš dati kake napovedi ki bi obstala vsaj kak dan 2 :D :D

verjemita mi da se bo ta pravljica z zagonom 18Z spremenila pomladi v prid :D potem bodo pa karte spet rumene pa oranžne :D :D

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a amater » 13 Feb 2007, 21:37

Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
Uporabniški avatar
amater

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 21:40

amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?

a sem kaj rekel narobe da me to sprašuješ samo pokomentiral sem vajine karte in povedal kaj se bo zgodilo z naslednjim zagonom nič drugega :wink:

nisi pa nič izven temetako da nevem kaj se sekiraš če pa še postov ni dovoljeno komentirat pa res nevem amater 8)

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a igor223 » 13 Feb 2007, 21:42

amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?

ej, amater, samo gledaj i uči :shock: :shock:

po izkušnjah sodeč bomo od zdaj naprej ne več akrt brali, temveč se bomo šli uganke: kakšno bo vreme čez 5 dni - ugibali bomo, v pomoč pa nam bojo prognoze različnih modelov!! :lol: :lol:
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 21:43

igor223 napisal/-a:

po izkušnjah sodeč bomo od zdaj naprej ne več akrt brali, temveč se bomo šli uganke: kakšno bo vreme čez 5 dni - ugibali bomo, v pomoč pa nam bojo prognoze različnih modelov!! :lol: :lol:

nekaj takega igor223 :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a amater » 13 Feb 2007, 21:47

kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:

kozi ima odvetnika :lol: :lol:

Nisem govoril o tem kako kdo prognozira...pač pa da Koziju nič ne paše karkol napišemo...če ugibano in se gremo rebuse....je tema za debate...če so dolgoročne karte spet ni prav... :lol:

Jaz pa komi čakam, da bojo cape diagrami spet rdeči :)

Pa se bomo šli napovedovanje neurij.... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
Uporabniški avatar
amater

OdgovorNapisal/-a igor223 » 13 Feb 2007, 21:53

amater napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:

Nisem govoril o tem kako kdo prognozira...pač pa da Koziju nič ne paše karkol napišemo...če ugibano in se gremo rebuse....je tema za debate...če so dolgoročne karte spet ni prav... :lol:

kakšen odvetnik neki!!
sam pravim kako smo se vrgli na te karte za deset 15 dni naprej (zdaj se pikazujejo karte za 24. 2., napoveduje se tudi kako bo vreme 1., 2., marec), pa dajte no, saj to nima smisla, če še ne vemo kako bo v petek, čeprav so napovedi, dokaj sigurne s strani meteorologov zunaj.
Spreminjajo se res te karte iz modela v model ... mogoče pa nas je to res privlačlo!
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 21:54

amater napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:

madonca narobe si me razumel jaz nevem od kdaj je prepovedano komentirat izjave posameznikov na forumu :wink:
tudi mene kdo pokomentira pa se ne kregam :D :D
pa ne sekiraj se tukaj smo samo amaterji v pravem pomenu besede in če se ti iz izkušenj ne naučiš veliko se jaz veliko verjemi( govorim o tem da bi že lahko vedel da je letošnjo zimo vsake toliko časa kak zagon sanjski potem pa je že nslednji zagon porazen) samo zato se gre :D :D

kar se tega tiče da mi nič ne paše res mi ne paše to če v to temo limate članke in slike in zanimivosti o vremenu če je pa za take stvari odprta samostojna tema in res nevem zakaj se vse sem piše kot sem rekel zaklenimo vse teme pa naj bo samo ta tema odprta pa naj se vse mogoče bedarije pišejo sem noter pa bodo vsi zadovoljni skoraj vsi no :D :D
predvsem taki kot si ti amater :wink:

pa brez zamere :wink:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a amater » 13 Feb 2007, 21:54

igor223 napisal/-a:
amater napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:

kakšen odvetnik neki!!
sam pravim kako smo se vrgli na te karte za deset 15 dni naprej (zdaj se pikazujejo karte za 24. 2., napoveduje se tudi kako bo vreme 1., 2., marec), pa dajte no, saj to nima smisla, če še ne vemo kako bo v petek, čeprav so napovedi, dokaj sigurne s strani meteorologov zunaj.
Spreminjajo se res te karte iz modela v model ... mogoče pa nas je to res privlačlo!

Vem kaj si hotel ti povedat...catch je bil drugje...

Ma mislim, da tud meteorologi mal tipajo...če rata rata
Uporabniški avatar
amater

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov