ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 21:56

amater napisal/-a:
igor223 napisal/-a:
amater napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:
amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?

ej, amater, samo gledaj i uči :shock: :shock:

po izkušnjah sodeč bomo od zdaj naprej ne več akrt brali, temveč se bomo šli uganke: kakšno bo vreme čez 5 dni - ugibali bomo, v pomoč pa nam bojo prognoze različnih modelov!! :lol: :lol:

nekaj takega igor223 :lol: :lol: :lol: :lol:

kozi ima odvetnika :lol: :lol:

Nisem govoril o tem kako kdo prognozira...pač pa da Koziju nič ne paše karkol napišemo...če ugibano in se gremo rebuse....je tema za debate...če so dolgoročne karte spet ni prav... :lol:

Jaz pa komi čakam, da bojo cape diagrami spet rdeči :)

Pa se bomo šli napovedovanje neurij.... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

kakšen odvetnik neki!!
sam pravim kako smo se vrgli na te karte za deset 15 dni naprej (zdaj se pikazujejo karte za 24. 2., napoveduje se tudi kako bo vreme 1., 2., marec), pa dajte no, saj to nima smisla, če še ne vemo kako bo v petek, čeprav so napovedi, dokaj sigurne s strani meteorologov zunaj.
Spreminjajo se res te karte iz modela v model ... mogoče pa nas je to res privlačlo!

Vem kaj si hotel ti povedat...catch je bil drugje...

Ma mislim, da tud meteorologi mal tipajo...če rata rata

no če tako praviš pomeni da delaš enake napake kot mateorologi a pa te niso doma naučili da iz napak učimo in da jih ne ponavljajmo za drugimi
:lol: 8) :roll: :lol: :wink: :wink:

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a amater » 13 Feb 2007, 22:06

kozmos napisal/-a:
amater napisal/-a:
igor223 napisal/-a:
amater napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:
amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?

ej, amater, samo gledaj i uči :shock: :shock:

po izkušnjah sodeč bomo od zdaj naprej ne več akrt brali, temveč se bomo šli uganke: kakšno bo vreme čez 5 dni - ugibali bomo, v pomoč pa nam bojo prognoze različnih modelov!! :lol: :lol:

nekaj takega igor223 :lol: :lol: :lol: :lol:

kozi ima odvetnika :lol: :lol:

Nisem govoril o tem kako kdo prognozira...pač pa da Koziju nič ne paše karkol napišemo...če ugibano in se gremo rebuse....je tema za debate...če so dolgoročne karte spet ni prav... :lol:

Jaz pa komi čakam, da bojo cape diagrami spet rdeči :)

Pa se bomo šli napovedovanje neurij.... :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:

kakšen odvetnik neki!!
sam pravim kako smo se vrgli na te karte za deset 15 dni naprej (zdaj se pikazujejo karte za 24. 2., napoveduje se tudi kako bo vreme 1., 2., marec), pa dajte no, saj to nima smisla, če še ne vemo kako bo v petek, čeprav so napovedi, dokaj sigurne s strani meteorologov zunaj.
Spreminjajo se res te karte iz modela v model ... mogoče pa nas je to res privlačlo!

Vem kaj si hotel ti povedat...catch je bil drugje...

Ma mislim, da tud meteorologi mal tipajo...če rata rata

no če tako praviš pomeni da delaš enake napake kot mateorologi a pa te niso doma naučili da iz napak učimo in da jih ne ponavljajmo za drugimi
:lol: 8) :roll: :lol: :wink: :wink:

lp kozmos

Ne, ne....saj sem našu....Župmart....tu sem morva pisat take...oprosti Kozi

http://www.pro-vreme.net/forum/viewtopic.php?t=147

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a bore » 13 Feb 2007, 22:11

kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:vse lepo in prav, tudi božič je lep, ko je bel, ampak, če ni, še bog ne vzame!!

in po nekaj pregledanih modelih, sem prišel do zaključka, da v naseldnjem tednu ne bo omenjenega snega, ne bo skakalnic, nič lopatanja.

minimalne temperature bodo okrog 0°C
nekaj padavin bo v četrtek, nekaj pa ponedeljek in to je to!!
temperature previsoke!

kar se tiče skakalnic vem že od začetka januarja da letos pač ne bo "sezona" tako dobra kot lani in na izgubi sem za 2mio. evrou :lol: :lol: :lol: :lol:
smučarska zveza me toži zaradi neispeljane tekme svetovnega pokala v kamniku kjer bi bil benkovič pred domačim občinstvom seveda nejvečji favorit poleg mladega Gregorja Schlierenzauerja :D :D

lp kozmos

Ko si šnirencauer pisal si sto posto v cajtng gledal.

LP, :lol:
bore

Kraj: velenje

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 22:12

bore napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:vse lepo in prav, tudi božič je lep, ko je bel, ampak, če ni, še bog ne vzame!!

in po nekaj pregledanih modelih, sem prišel do zaključka, da v naseldnjem tednu ne bo omenjenega snega, ne bo skakalnic, nič lopatanja.

temperature previsoke!

kar se tiče skakalnic vem že od začetka januarja da letos pač ne bo "sezona" tako dobra kot lani in na izgubi sem za 2mio. evrou :lol: :lol: :lol: :lol:
smučarska zveza me toži zaradi neispeljane tekme svetovnega pokala v kamniku kjer bi bil benkovič pred domačim občinstvom seveda nejvečji favorit poleg mladega Gregorja Schlierenzauerja :D :D

lp kozmos

Ko si šnirencauer pisal si sto posto v cajtng gledal.

LP, :lol:

ne na teletekst :D :lol: :lol:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 22:15

ŽUPMART napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:
kozmos napisal/-a:

temperature previsoke!

lp kozmos

si boš moral izmislit kak bolj donosen šport, ker za ta drobiž se ti ni treba sekirat, pa še od vremena si odvisen!!

drugače sem nogometaš ampak pozimi bom pa kar ostal pri smučarskih skokih :D :D

lp kozmos

Tale vaš pogovor ne paše ravno sem! Odprta pa je druga tema, ki pa je namenjena ravno temu: http://www.pro-vreme.net/forum/viewtopi ... 9&start=30

Slika Slika Slika Slika

Sorry, tako je. Ravno zadnjič si govoil, da naj se vsaka stvar piše pod svojo temo, kozi!!!! Če sam pridigaš, se svoje pridige drži!!!!!
:twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

samo je razlika med našimi pogovori tukaj ali pa med tvojimi posti ko pišeš o trenutnem vremenu pa še sam si temo odpru za trenutno vreme :D :wink:
brez zamere je pa res da ne pašejo tile naši pogovori sem v to temo :wink:
bom popravil in to pričakujem tudi od drugih če napišejo nekaj kar ne paše v to temo :D

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 13 Feb 2007, 22:19

kozmos napisal/-a:
ŽUPMART napisal/-a:
kozmos napisal/-a:
igor223 napisal/-a:
kozmos napisal/-a:

temperature previsoke!

lp kozmos

si boš moral izmislit kak bolj donosen šport, ker za ta drobiž se ti ni treba sekirat, pa še od vremena si odvisen!!

drugače sem nogometaš ampak pozimi bom pa kar ostal pri smučarskih skokih :D :D

lp kozmos

Tale vaš pogovor ne paše ravno sem! Odprta pa je druga tema, ki pa je namenjena ravno temu: http://www.pro-vreme.net/forum/viewtopi ... 9&start=30

Slika Slika Slika Slika

Sorry, tako je. Ravno zadnjič si govoil, da naj se vsaka stvar piše pod svojo temo, kozi!!!! Če sam pridigaš, se svoje pridige drži!!!!!
:twisted: :twisted: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink:

samo je razlika med našimi pogovori tukaj ali pa med tvojimi posti ko pišeš o trenutnem vremenu pa še sam si temo odpru za trenutno vreme :D :wink:
brez zamere je pa res da ne pašejo tile naši pogovori sem v to temo :wink:
bom popravil in to pričakujem tudi od drugih če napišejo nekaj kar ne paše v to temo :D

lp kozmos

Ja samo po tem, ko sem odprl temo nisem več pisal sem trenutnega vremena. No enkrat. Potem pa nič več. In, če moram jaz pisat tja in ne smem sem, prosim, da tudi vi ne. Aja, debatiranje o napovedih si tudi ti odprl, tole zadnje z amaterjem bi tudi tja pasalo. Pa sorry za še en off topic. Sedaj pa nazaj k vremenu, prosim. :wink: :wink: :roll:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a bore » 13 Feb 2007, 22:20

Fantje , MIR v hiš.Jaz modelov sploh ne gledam več,pa tud kosti niso več
to kar so ble,so jih gfs,wrf pa msf in podobni čist okužl.Jih bom par dni
relaksiral pol pa na polno,boste vidl.Boste čakal na moje napovedi kot na
Trontla.

LP , Še pomnite tovariši. :D :(
bore

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 22:21

debatiranje o napovedih
mi pa tukaj ne debatiramo o napovedih :lol: :lol:
zdaj pa res nazaj k temi :D :D

kozi
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a bore » 13 Feb 2007, 22:29

kozmos napisal/-a:
debatiranje o napovedih
mi pa tukaj ne debatiramo o napovedih :lol: :lol:
zdaj pa res nazaj k temi :D :D

kozi

Debatirate,debatirate sam v časih nas mal zanese.

LP :D
bore

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 22:31

Slika

hahahahahahahahaha zimaaaaa prihaja :roll: :roll:

lp kozmos(kozi)
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a bore » 13 Feb 2007, 22:34

Nikoli.

lp :twisted: :mrgreen:
bore

OdgovorNapisal/-a amater » 13 Feb 2007, 22:37

kozmos napisal/-a:Slika

lp kozmos(kozi)

Res ne vem če sem mal blesav...nekaj podobnega sva prej z Župmartom pisala in sva bučnice za meso prodajala ne? Kozi......ne nas tristo kosmatih...ne? :lol: :lol:
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a igor223 » 13 Feb 2007, 22:38

lp kozmos(kozi)

no pa smo spet pri kartah - sicer če so že tu in jih občudujemo - kako pa kaže kaj s padavinami v tem času?
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Feb 2007, 22:41

amater napisal/-a:

lp kozmos(kozi)

Res ne vem če sem mal blesav...nekaj podobnega sva prej z Župmartom pisala in sva bučnice za meso prodajala ne? Kozi......ne nas tristo kosmatih...ne? :lol: :lol:

pisala sta res zelo podobno kot jaz ampak jaz sem nalimal to karto v dokaz da vidite da se ni samo GFSju zmešalo ampak da se tudi ensemblu meša :lol: :lol: :lol:

igor padavine se nam bodo v tem času izogibale po dolgem in počez :wink:

http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf.php?ech=0&mode=0

evo tukaj imaš link da boš lahko še sam pogledal na te karte :wink:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a bore » 13 Feb 2007, 22:54

kozmos napisal/-a:
amater napisal/-a:

lp kozmos(kozi)

pisala sta res zelo podobno kot jaz ampak jaz sem nalimal to karto v dokaz da vidite da se ni samo GFSju zmešalo ampak da se tudi ensemblu meša :lol: :lol: :lol:

igor padavine se nam bodo v tem času izogibale po dolgem in počez :wink:

http://www.meteociel.fr/modeles/ecmwf.php?ech=0&mode=0

evo tukaj imaš link da boš lahko še sam pogledal na te karte :wink:

lp kozmos

kozmos ti duša krščanska a si božje dete al nis.Kaj te niso učil da spoštuješ starejše.Ko mi takele slikce limaš je isto kot,da bi gledal playboyev koledar.Pri mojih letih pa to ni glih zdravo, da veš.

lp, :evil:
bore

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov