amater napisal/-a:igor223 napisal/-a:amater napisal/-a:kozmos napisal/-a:igor223 napisal/-a:amater napisal/-a:Kozi sam čakal sem te...najprej ni kul, če kdo mal mimo glavne teme udari...pa sem zadnjič rekel, da tud če dolgoročno napoveš te šimfajo...pa glej zdaj? Spet ni vredu...saj samo karte gledamo in se delamo pametne...to pol tud ne sodi v zimo al kaj?
ej, amater, samo gledaj i uči![]()
![]()
po izkušnjah sodeč bomo od zdaj naprej ne več akrt brali, temveč se bomo šli uganke: kakšno bo vreme čez 5 dni - ugibali bomo, v pomoč pa nam bojo prognoze različnih modelov!!![]()
nekaj takega igor223![]()
![]()
![]()
kozi ima odvetnika![]()
Nisem govoril o tem kako kdo prognozira...pač pa da Koziju nič ne paše karkol napišemo...če ugibano in se gremo rebuse....je tema za debate...če so dolgoročne karte spet ni prav...
Jaz pa komi čakam, da bojo cape diagrami spet rdeči
Pa se bomo šli napovedovanje neurij....![]()
![]()
![]()
![]()
kakšen odvetnik neki!!
sam pravim kako smo se vrgli na te karte za deset 15 dni naprej (zdaj se pikazujejo karte za 24. 2., napoveduje se tudi kako bo vreme 1., 2., marec), pa dajte no, saj to nima smisla, če še ne vemo kako bo v petek, čeprav so napovedi, dokaj sigurne s strani meteorologov zunaj.
Spreminjajo se res te karte iz modela v model ... mogoče pa nas je to res privlačlo!
Vem kaj si hotel ti povedat...catch je bil drugje...
Ma mislim, da tud meteorologi mal tipajo...če rata rata
no če tako praviš pomeni da delaš enake napake kot mateorologi a pa te niso doma naučili da iz napak učimo in da jih ne ponavljajmo za drugimi
lp kozmos