POMLAD(2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 17 Mar 2007, 16:18

Mislim dost na S ene 10-15 cm
jug pa or. slo pa ene 5-10 cm
:wink:

KO JAGENČKI OBMOLKNEJO

JAGENČKI VSTATI NE SPATI KER NASLEDNI TEDEN GA ZNA ZELO DREKATI :wink: (JOKE)
Uporabniški avatar
Vremenko

Kraj: Luče 522m

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 17 Mar 2007, 16:19

Beno93 napisal/-a:Veš kaj roky Kozmos pa čist prow kadar edn da napoved npr. iz kart al podobn ga vedno skritiziraš pa nobenga dokaza ne daš.
Pa ne piš da je kozmos idot ker je njbrž tle en drug. mn se zdi da bi mogli dajat tle izklučitve za take izraze!!!!
Npr. za kake 7 dni če pa ne zaleže pa adijo!!

PA konc kraganja rajš napovedujte pa povejte ker SNEG BOOOO
Pa na S slo zna kar dost bit :wink:
pa tud drugod se boste lahk kepal pa tut en mal kidal. :wink:
Povejte mal ker ta forum spi
AJMO POKONCI :wink:

:wink: :wink: :wink: :wink:

kako pa weš, da ma čist praw? če prlimaš slikco, to pomen da maš prow? če se una slikca ni realna oz. je v krepko omejenem dosegu? k boš mew vpogled v neomejene karte, al pa podobne karte kot ma recimo arso, potem boš pa mogoče lahko napovedu ''kolko'' snega bo, napovedovanje višine snega ej samo neki boom oz. napihovanje zadeve, in oprost to je totalni idiotizem=)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 17 Mar 2007, 16:28

Ja res je da ne morš vedet da bo čez 3 dni 10 cm.Ampak če mam jaz dobr spmin je edn napisu da bo snega od 10-20 cm kar je blo res takrat iz kart pa si ti reku da bo sam na 500m.Me zanima kje si to pobrav na cesti al pr šlogarc!!!!Pa poznam 3 na tem forumu ki so izjavili da si včasih mal zatežen ker vedno sam kritiziraš.Lahko popravlaš napovedi sam morš met dokaze.!!!
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 17 Mar 2007, 16:33

Beno93 napisal/-a:Ja res je da ne morš vedet da bo čez 3 dni 10 cm.Ampak če mam jaz dobr spmin je edn napisu da bo snega od 10-20 cm kar je blo res takrat iz kart pa si ti reku da bo sam na 500m.Me zanima kje si to pobrav na cesti al pr šlogarc!!!!Pa poznam 3 na tem forumu ki so izjavili da si včasih mal zatežen ker vedno sam kritiziraš.Lahko popravlaš napovedi sam morš met dokaze.!!!

a pa sm mew prow? no mew sm prow če se pravilno spomneš....ja zatežen sm zato, ker take bedarije eni pišejo in walda pol sm jst zatežen, ne oni k širjo ene zelje pa take scene, jz mam ze dokaze, zakaj misles da sm konec februarja vztrajno pisu d bo zima še pršla k so se usi drl name d je konec usega, a je res? pomisl, seveda sm jz zatežen, ker jim ne pustim, da neki sanjajo =) mam pa dostop do marsičesa, k marsikdo drug nima=) recimo wetterzentrale karte ja, lol, wi kr glejte to....=) jz nebom, ker so v omejenem dosegu itd itd itd....tko d hf, kiddie forum
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 17 Mar 2007, 16:38

To ti dam prow sam če pol to skritiziraš pol pa karto nalimej da widmo če je res.Pa tist glede snega na 500 še noben ne praw da maš prow.To bomo pa u pon,pa tor. vidl kaj ti meniš. :wink:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 17 Mar 2007, 17:01

Beno93 napisal/-a:To ti dam prow sam če pol to skritiziraš pol pa karto nalimej da widmo če je res.Pa tist glede snega na 500 še noben ne praw da maš prow.To bomo pa u pon,pa tor. vidl kaj ti meniš. :wink:

V ponedeljek bo oblačno s padavinami. Ohladilo se bo. Predvsem v severnih krajih bo tudi po nekaterih nižinah dež prešel v sneg.
vir: arso

no, pa mi ti powej kaj pa pomen severna slovenija, powej mi kok je povprečna nadmorska višina severne slovenije? =)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 17 Mar 2007, 17:37

Pa če znaš brat sem napiso da takrat je tako kazalo!!!! :wink:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 17 Mar 2007, 17:45

12z keže "super"
Ne morm kart limat ker mi noče slikomata odpret.bom pa kr ustno povedu.lol
Začel bo snežit seweda na S slo. pol po vsej slo razn promrska.
za kratek čas bodo padavine oslabele,sam nato spet mal okrepile.Pa temerature so prbl. 1 stopinjo nižje kot pri oz

http://www2.wetter3.de/preview.html

TAKO DA SNEG BOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 17 Mar 2007, 17:46

ko sm napisu 0z sm mislu 6 z :oops:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a kozmos » 17 Mar 2007, 17:49

roky zate je res težko izgubljati besede, ker se mi zelo smiliš ampak uredu :wink:

nikoli nisem rekel če pa karto nalimaš mam pa prou samo rekel sem da jaz ne blebetam po forumu kar nekaj za razliko od tebe ampak mojo napoved vedno ali skoraj vedno potrdim s kako karto ki potrjuje napisano, kar pa ne pomeni da tako bo :wink:

ene moramo vedno znova opozarjati naj ne kletijo čez forum ampak oni vedno znova dokazujete da ste vi to kza kar si me označil zgoraj

tukaj nebi razglabljal kdo piše bedarije!

sepraw je karta merilo za pamet? ker ti tko potrdiš vedno, poglej sam mal: toplota tal, (nekje topleje kot drugje), itenziteta varira, nemoreš točne ure snega napovedat, nemoreš wedt, da tut če trenutno tko kaže, da tko bo, tut trenutno so kazale sneg karte pa je bil sam na ogrenjskem itd itd itd, zato ne blebetaj u enih centimetrih, ker jih nemoreš napovedat, lahko jih samo zmeriš na koncu, pfff, idijot

in ravno ti misliš da si vso pamet na tem svetu pobral se izkazuješ za to kar si me označil, tako da res nevem kaj počneš še tu gor, ker od tvojih komentarjev itq ne zvemo nič novega o vremenu samo kdo je idiot pa kdo je pameten...

prosim če ti ni do napvedovanja vremena, za kar je bil forum odprt se prosim prostovoljno odstrani iz njega ker daješ predvsem ti zelo slabo luč na forum s tvojimi nekoristnimi prispevki :roll:

bosta pa moderatorja obveščena o tvojem obnašanju na forumu :roll:

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 17 Mar 2007, 17:51

Bravo Kozmos :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 17 Mar 2007, 18:01

kozmos napisal/-a:roky zate je res težko izgubljati besede, ker se mi zelo smiliš ampak uredu :wink:

nikoli nisem rekel če pa karto nalimaš mam pa prou samo rekel sem da jaz ne blebetam po forumu kar nekaj za razliko od tebe ampak mojo napoved vedno ali skoraj vedno potrdim s kako karto ki potrjuje napisano, kar pa ne pomeni da tako bo :wink:

ene moramo vedno znova opozarjati naj ne kletijo čez forum ampak oni vedno znova dokazujete da ste vi to kza kar si me označil zgoraj

sepraw je karta merilo za pamet? ker ti tko potrdiš vedno, poglej sam mal: toplota tal, (nekje topleje kot drugje), itenziteta varira, nemoreš točne ure snega napovedat, nemoreš wedt, da tut če trenutno tko kaže, da tko bo, tut trenutno so kazale sneg karte pa je bil sam na ogrenjskem itd itd itd, zato ne blebetaj u enih centimetrih, ker jih nemoreš napovedat, lahko jih samo zmeriš na koncu, pfff, idijot

in ravno ti misliš da si vso pamet na tem svetu pobral se izkazuješ za to kar si me označil, tako da res nevem kaj počneš še tu gor, ker od tvojih komentarjev itq ne zvemo nič novega o vremenu samo kdo je idiot pa kdo je pameten...

prosim če ti ni do napvedovanja vremena, za kar je bil forum odprt se prosim prostovoljno odstrani iz njega ker daješ predvsem ti zelo slabo luč na forum s tvojimi nekoristnimi prispevki :roll:

lp kozmos

lol obupan si :wink:

ubistvu smeti najbolj na forumu un, k daje napovedi ki so čisto sfalene, in za usak neumen gfs (najbolj nestabilna karta) daje napovedi na usake 6 ur, pa to je patetično...najbolj smetiš ti s temi tvojimi prispevki k so samo eno javkanje in sanjanje, in zavajanje ljudi, imbecil
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a kozmos » 17 Mar 2007, 18:05

RoKy. napisal/-a:
kozmos napisal/-a:roky zate je res težko izgubljati besede, ker se mi zelo smiliš ampak uredu :wink:

lp kozmos

lol obupan si :wink:

ubistvu smeti najbolj na forumu un, k daje napovedi ki so čisto sfalene, in za usak neumen gfs (najbolj nestabilna karta) daje napovedi na usake 6 ur, pa to je patetično...najbolj smetiš ti s temi tvojimi prispevki k so samo eno javkanje in sanjanje, in zavajanje ljudi, imbecil

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
upam na boljše cajte

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 17 Mar 2007, 18:29

Roky ne boš udnehu ane!!!Jao jao nasma sam tle z kozmosom prot teb kerpoznam še enih par ki pravjo da si .......
Tako da če je večina proti tebi se zamisl mal :idea:
Pa ne misli da si dober če si najbolši med najslabšimi!! :evil: :evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a MHA » 17 Mar 2007, 20:41

Pred dobrih 20 min je klicala k nam sorodnica, in pravi da v Münchnu sneži. Ob 19h pa še je bilo oblačno pri 9°C.
MHA

Kraj: Ljutomer - ponos in osrčje Prlekije

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost