andone napisal/-a:ja kaj pa, sneg valda![]()
ja jutr nj bi občasno snežil več padavin pa kaže v noči iz srede na četrtek!!
pa gdo je tu reku za več padavin pa kaže v noči iz srede na četrtek
andone napisal/-a:ja kaj pa, sneg valda![]()
ja jutr nj bi občasno snežil več padavin pa kaže v noči iz srede na četrtek!!

a mi lahko da kdo link od unga italjanskega radarja, ker lisca ne deluje...

Miha7 napisal/-a:Pri men ga je okoli 15 cm! In sem glih prišel z pluženja! Sneg se prijemlje zelo hitro in je zaradi snega na električnih drogovih prišlo do kratkega stika in mi je skurlo napajalnik na drugem računalniku
ŽUPMART napisal/-a:Miha7 napisal/-a:Pri men ga je okoli 15 cm! In sem glih prišel z pluženja! Sneg se prijemlje zelo hitro in je zaradi snega na električnih drogovih prišlo do kratkega stika in mi je skurlo napajalnik na drugem računalniku
Pri nas skos internet ven meče in moramo na streho pucat antennco. Ob zadnjem čiščenju je mojemu stricu na strehi zdrsnilo in je padel, on se je ns srečo ujel za kolektor, se je pa udrla streha in sedaj imamo v njej luknjo, skozi katero veselo sneži.![]()
![]()
![]()

Miha7 napisal/-a::P Ops! Nesreče se dogajajoKaj pa za naslednje dni
Bi župmart postavil prognozo
![]()
![]()
ŽUPMART napisal/-a:Miha7 napisal/-a::P Ops! Nesreče se dogajajoKaj pa za naslednje dni
Bi župmart postavil prognozo
![]()
![]()
Sneg o, na mojem podstrešju.![]()
![]()
![]()
Ne, ne vem, kako bo. Nič ne gledam, se imam za učit...jutri pišem, jaz pa nimam pojma od pojma. Sorry...drugič, prav? Bom napovedal kaj, ko bo čas....![]()
![]()
![]()
![]()

RoKy. napisal/-a:škoda je edino to, da se tisto rumeno polje ne giblje proti vzhodu

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov