poročilo iz fužin... v roku pol ure je iz alp prišel debel kumulonimbus tukej še ne pada ampak okol je pa vse v eni veliki zavesi!!! da o lightshowu ne govorim zakon tole sm da ne bo kake toče sicer pa vidm da se ta sistem vrti nad slavonijo ker pri nas potujejo gmote iz SV v bosni pa proti SV... noč bo še zelo burna
upam da bo res noč še burna kar se tiče neviht ampak po mojem mnenju bo v naslednji uri vse izplahtelo vsaj tukaj na severu osrednji sloveniji ter zahodu
tisto je med stražo in novim mestom... sicer pravijo naš oča da le močno grmi in piha kar je dobro.... ampk slb začetk vsekakor... kaj bo šele polet če je že zdej tako
Pri nas je treskalo in grmelo kot za stavo, pričelo je pihati, nato se je pa vse skupaj umirilo, padlo pa je le nekaj kapelj dežja. Žal...
Sem pa v Domžalah.
Skadi iz novega mesta ne vidim straških hribov
ja ampak bolj naj te skrbi kaj se bo lahko razvilo iz tega danes ponoči .. to je sam še en pojav ki se ga bomo mogl navadt za poletje drgač pa je pr nas tud ful začelo pihat nwm pa grmi mal kdaj .. neurje bo naibrž
pirc-baloh napisal/-a:oprosti župmart nisem se takoj spomnil nate hvala za opozorilo --za v naprej
ja sem gledal skozi okno pa sem mislil da vas bo zalilo se je pa dobro izteklo vsaj za nas
Je že v redu - sem se samo malo hecal. Ja, tudi meni je izgledalo strašneje, kot je bilo. Ko sem stal na balkonu in poslušal, kako treska, pa gledal, kakšni oblaki so se spravili na kup, sem mislil, da nas bo odpihnilo, da nas bo odnesla voda, hiše bodo pa pogorele, ker jih bodo pokurile strele.