pri nas (straža pri novmu mejstu) je bla ena solidna nevihta---rdeče!!! Zlo je scalu zdej pa lepu pada... no naj bo kmal konc tega, da bo trta u meru cvetela pa ga bomo u jesen spet lahku pil
ja zgleda da je ta dolina hladnga zraka precej razburkala naše nebo... Hrvatje celo pravjo da je ponoč možna toča ... no upam da tega hudiča ne bo sicer pa vprašanje kdaj bo spet mer z vremenom ... uni na arsotu so se pa mau prenaglil zgleda
mene je nevihta obšla za 500m. ne boste verjeli pri meni se je za nekaj minut ulilo ker pa se je nevihta hitro pomikala je odšla dalje proti blagovici ter trojanam tam zna biti kar hudo pri meni pa je S veter poskrbel da me je nevihta hitro prešla bilo pa je res zelo črno in tam kjer bo nevihta še potovala bo pustila ogromno dežja
Tudi pri nas je treskalo, nabijalo je čisto v bližini (upam, da mi ni kaj postaje skurilo, sem par km stran), lilo je precej, tudi namočilo je dobro, če je bilo pa kaj toče pa ne vem. Skratka, moral sem odklopit računalnik. ZAKON!!!! Upam, da še naj pride.