Ko je že kazal da bo je pa 1 zagrmel pa u daljav scal ko satan js sm lahk pa z vrtno cevjo po vrtu špricu
Miha7 napisal/-a:Vaše besede so se uresničile![]()
![]()
dobil sem močno res močno nevihto, ne morem opisati. Prišli sta dve ena iz Avstrije in ena iz Dravograjske smeri. Grmelo in bliskalo je v radiuso 500m in 10kmToča zrnasta in ni naredila veliko škode. V Slovenj gradcu je padlo le 1/6 kar smo dobili v Podgorju. Naliv da te kap res vaše besede so se uresničile
Padlo je cca 50mm
![]()

Miha7 si ti prepričan za teh 50mm, ker na arhivu radarskih slik ni videt nekega neurja s to vsoto padavin

Miha7 napisal/-a:Mam par fotk in jih nisem imel čas prilepiti. Mogoče sem res malo pretiraval s količino ampak nevem oblak se je vtrgu ata je sam do garaže pa nazaj šel fit stikalo ven vržt je vrezalo smo bli brez štroma slabo uro. Nemorem opisati. sam na radarski sliki sploh nisem zasledil takšne količine ampak prisežem pri bogu in se mi zdi brezveze nekaj napihovati. Tudi po ogledu reke ki je bila tako kavna kot že dovgo ne sem sklepal na veliko količino padavin, zemlja je pa tako pacasta ne mokra da je voda na njivah stala, preprosto soden dan je bil![]()
Laznik napisal/-a:Tale oveshoot na CB-ju je pa res pozerski
Fantje letos nas čaka še zanimivo poletje, tak da bo po moje potrebno odpred novo temo, o analizah neurij in tako naprej.
Jošt
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov