kul,kul!! 50 pravš,ja super ne!!
bomo vidl!
lp, mal heca more bit!!!!
Kralj Matjaž napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:andone napisal/-a:ja sj si reku da znata pretiravat!!!
ampak ni sile, vsaj da snegoljubcem upanje na sneg!
a mislte da je bil resn maverick k je napisu 50 cm-upam da ne!![]()
Blazs in Maverick je eno in isto.![]()
Do sedaj je bil Blazs, sedaj pa razmišlja, da bi se v Mavericka spremenil...![]()
Lol23, težko je to takole rečt. zaenkrat kaže na sneženo varianto z SV. Včeraj pa je še kazalo, da bo odjuga. Tako, da je to še predaleč. Sploh pa za govorit v cm, kot Maverick že napoveduje 50cm. Še nekaj ur pred poslabšanjem ne bomo natančno vedeli, koliko ga bo, če sploh bo, kaj šele 10 dni prej.
Nejček Nejček, nč ne pretiravam, ampak napovedujem na podlagi trenutnih vremenskih kart, sicer pa ne vem zakaj nisi dežurni napovedovalec tudi ti, če pa pišeš take poste kot bi vso pamet požrl![]()
aja na 10 dnevni napovedi sem že Maverick in ne več Blazs
andone napisal/-a:ja jst sm takrat kao pluvu čez, sam nism tok slab mislu,preveč si si uzel k srcu tisto župmart!!!
lp
MHA napisal/-a:Zej pa si že res dosaden žup![]()
Jaz nesen čez nikoga pluva, jaz sem san napisa da BAJE če pa ne veš kaj pomeni beseda baje pa poglej v SSKJ ali pa vtipkaj v google!
lol23 napisal/-a:a zdej za okol pruga novembra še kej kaže na sneg
lol23 napisal/-a:hvala s neki mi jih dala
lol23 napisal/-a:sory narobe sm napisu sm že popravu
andone napisal/-a:fantje, če ne druzga pa vsaj stalno kaže na ohladitve v novembru, že to je dobr začetek za novemberski snegc!!!![]()
kako kej kaže atlantik, baje da se je gor pomoknu??? tako kot lani!!!vsi vemo kaka je bila zima !!! ni je blo!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov