JESEN 2007

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a MHA » 13 Nov 2007, 12:20

Res vse skupaj bole bogo vun vidi :evil:

Snežni metež bo obšel Slovenijo
MHA

Kraj: Ljutomer - ponos in osrčje Prlekije

OdgovorNapisal/-a andone » 13 Nov 2007, 13:11

ja tkle mamo ne! centimetr pa centimetr...počas se daleč pride..hehehehehehhehehehee!
mene bolj zanima nasledn tedn, počakimo do sobote k se bo bolš vidl za naprej!!!!
pleya
andone

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 13 Nov 2007, 14:31

Mmmmmmmm, vedno lepše je tole za dane sponoči oz. jutri. Bi znalo vseeno malo, ampakr es malo posnežit tudi v os. Sloveniji. na J jn JV pa lahko fašejo nekaj cm. :wink:
Za v soboto bomo pa videli. Precej ej tudi odvisno od dogajanja jutri. :wink:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a MHA » 13 Nov 2007, 15:49

Nova lopata je v pripravljenosti, pa gume sem danes zamenjal, no zdaj pa potem lahko pade 50 centi :D :lol:.
Čeprav mi ne gre v glavo kako bodo lahko padavine iz Avstrije, brez naše privolitve preskočile našo malo Slovenijo :roll:
MHA

Kraj: Ljutomer - ponos in osrčje Prlekije

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Nov 2007, 15:53

nočem vam ravno zbijat optimizma nekaterim samo kaj več kot kake snežinke ki bo priplesala po zraku ne bomo deležni :wink: na JV lahko pade kak cm kaj več pa ne, seveda se pogovarjamo za nižine, kajti za hirbe bo situacija popolnoma drugačna :wink:

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a igor223 » 13 Nov 2007, 16:33

kozmos napisal/-a:nočem vam ravno zbijat optimizma nekaterim samo kaj več kot kake snežinke ki bo priplesala po zraku ne bomo deležni :wink: na JV lahko pade kak cm kaj več pa ne, seveda se pogovarjamo za nižine, kajti za hirbe bo situacija popolnoma drugačna :wink:

lp kozmos

torej je treba prej vstat, da pridemo pravočasno v službo

sem namreč na V in JV Slovenije
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

OdgovorNapisal/-a kozmos » 13 Nov 2007, 16:40

mah ne tako hudo pa tudi ne bo :roll: jaz bi se morda še nekoliko popravil in napisal da bo predvsem v hribovitih predelih J in JV slovenije lahko padlo nekaj cm. drugje pa bo snega bolj za vzorec oz. ga sploh ne bo :wink: ni pa treba nobene panike delat, kajti tistega pravega sneženja ki smo ga vajeni pozimi še nekaj časa ne bo :wink:

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a dmdm » 13 Nov 2007, 16:45

če je nekdo od vas stručkotov tako prijazen in mi pove kako kaže za soboto zjutraj oz. nedeljo zjutraj lokacija Novo mesto okolica, prekrival bom namreč streho in bi rad vedel za kdaj kaže bolje, ker je v igri ekipa 10 ljudi, hiap,...

1000x hvala za nasvete.

PS:upam da ne smetim teme
PSS: NM je sedaj kod se šika ;-) pa brez zamere

LP, Dejan
Zadnjič spremenil dmdm, dne 13 Nov 2007, 21:00, skupaj popravljeno 1 krat.
dmdm

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 13 Nov 2007, 17:14

dmdm napisal/-a:če je nekdo od vas stručkotov tako prijazen in mi pove kako kaže za soboto zjutraj oz. nedeljo zjutraj lokacija Novo Mesto okolica, prekrival bom namreč streho in bi rad vedel za kdaj kaže bolje, ker je v igri ekipa 10 ljudi, hiap,...

1000x hvala za nasvete.

PS:upam da ne smetim teme

LP, Dejan

V soboto se kaže poslabšanje, ki je še pod velikim vprašajem. Po sedajšnjih karta bi ti jaz rekel, da bo lepše v nedeljo zjutraj in dopoldne. Če pa lahko, pa še malo počakaj z odločitvijo. Jutri zvečer oz. v četrtek se bo vedelo precej bolje, ker je vse odvisno od razvoja situacije jutri. :wink:
Sicer pa naj pove še kdo, saj nisem jaz najpametnejši tu. Kozmos? :roll:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

OdgovorNapisal/-a dmdm » 13 Nov 2007, 17:27

lahko še počakte do jutri zvečer.

Hvala
dmdm

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a larcha » 13 Nov 2007, 17:39

hmnja sneg. komi ga čakam !

Tuki na teh pet dnevnih napovedih na tejle strani ane pro-vreme.net kaže za dans ponoč pa jutr skor večinoma dež pa kaka snežinka pol pa za pol dneva v četrtek same snežinke za novo mesto in pol u soboto spet.

A bo sploh kej snega mal nasnežilo dans ponoč al lohk šele u četrtek ??
larcha

Kraj: novo mesto

OdgovorNapisal/-a larcha » 13 Nov 2007, 17:42

ŽUPMART napisal/-a:Mmmmmmmm, vedno lepše je tole za dane sponoči oz. jutri. Bi znalo vseeno malo, ampakr es malo posnežit tudi v os. Sloveniji. na J jn JV pa lahko fašejo nekaj cm. :wink:
Za v soboto bomo pa videli. Precej ej tudi odvisno od dogajanja jutri. :wink:

Novo mesto sicer JV centimetrov pa nevem če bomo fasali če smo na 202 m nadmorske.

Tk ko praum. Nemčijo,Austrijo živet pa nebomo rabil več komenterat pa bit optimistični za sneg. Tm ga maš vedn dost. :D
larcha

OdgovorNapisal/-a Skadi » 13 Nov 2007, 17:51

Tako da še jaz nekaj dodam... Sicer je offtopic ampak vseeno... dmdm in podobni dejte se prosm že enkrat naučit napisat prou Novo mesto (MESTO Z MALO!)... kar se pa tiče vikenda na dolenjskem je pa odvisno kaj se bo zgodilo jutri po prehodu hladne fronte... na balkanu bo vsekakor precej padavin, mi smo pa dost blizu in je zato velika verjetnost da pokasiramo manjšo količino padavin... no sicer o tem pa jutri oz. v četrtek ko se bo že bolje vedelo... larcha mislm da nam ni treba hodit v Avstrijo oz. Nemčijo, ker imamo mi dosti lepih gora in tudi prekrasno alpsko dolino pod poncami! Pa kadar pade pri nas pade veliko in več kot višje goraj!... Mediji pa dajejo vtis kao da je padlo ful snega... sej ga je samo v gorah!... Pri nas bomo pa morali na konkretne snežne padavine še počakat do decembra, no sicer bomo pa videli kaj nam naslednji torek prinese... :wink:
Uporabniški avatar
Skadi

Kraj: Straža

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 13 Nov 2007, 18:10

dmdm napisal/-a:lahko še počakte do jutri zvečer.

Hvala

Jutri nas še enkrat spomni, pa bo. :wink:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

OdgovorNapisal/-a larcha » 13 Nov 2007, 20:23

Skadi napisal/-a:Tako da še jaz nekaj dodam... Sicer je offtopic ampak vseeno... dmdm in podobni dejte se prosm že enkrat naučit napisat prou Novo mesto (MESTO Z MALO!)... kar se pa tiče vikenda na dolenjskem je pa odvisno kaj se bo zgodilo jutri po prehodu hladne fronte... na balkanu bo vsekakor precej padavin, mi smo pa dost blizu in je zato velika verjetnost da pokasiramo manjšo količino padavin... no sicer o tem pa jutri oz. v četrtek ko se bo že bolje vedelo... larcha mislm da nam ni treba hodit v Avstrijo oz. Nemčijo, ker imamo mi dosti lepih gora in tudi prekrasno alpsko dolino pod poncami! Pa kadar pade pri nas pade veliko in več kot višje goraj!... Mediji pa dajejo vtis kao da je padlo ful snega... sej ga je samo v gorah!... Pri nas bomo pa morali na konkretne snežne padavine še počakat do decembra, no sicer bomo pa videli kaj nam naslednji torek prinese... :wink:

Če mislš name sm napisala Novo mesto. Sam tam sm napisala novo mesto. Phah kai čem.xD
Nism pa sploh mislna za vikend če je namenjeno men ampak za dans pa jutri. Ampak dobr.:D bomo vidli kk bo. Čauu.:**
larcha

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov