Čez noč mi je napadlo okoli 25cm snega, sedaj se seseda, vendar ko pogledam proti dravogradu je vse skupaj že sivo in zgleda da sneži? Laznik lahko to potrdiš ali imate samo meglo

igor223 napisal/-a:smurov napisal/-a:joooooooj ku se maste lepo vi tam na vzhodu k mate sneg ..
http://www.ukom.gov.si/img/photo/slovenia/large/095.jpg
poglej si tale zemljevid, to je original njegov
med drugim je Col na Notranjskem, čeprav seveda nekateri Colani oporekajo temu
čepovanska dolina se lepo vidi, vzhodno od te meje je Idrija, ki je na Notranjskem
Laznik napisal/-a:Pravkar sem iz Košenjaka (1523m - gora nad Dravogradom)
Res je zanimivo koliko je pripomogla orografija na tem območju saj te ponoči zapadlo preko pol metra snega. Tako da je sedaj okoli 1m
lp

Laznik napisal/-a:Pravkar sem iz Košenjaka (1523m - gora nad Dravogradom)
Res je zanimivo koliko je pripomogla orografija na tem območju saj te ponoči zapadlo preko pol metra snega. Tako da je sedaj okoli 1m
lp
igor223 napisal/-a:Laznik napisal/-a:Pravkar sem iz Košenjaka (1523m - gora nad Dravogradom)
lp
ja saj je blo rečeno da bosta Pohorje in Vzhodne Karavanke dobili največ padavin, snega
A ve kdo, koliko je kaj snega na Rogli, Lovrenških jezerih?
ŽUPMART napisal/-a:igor223 napisal/-a:Laznik napisal/-a:Pravkar sem iz Košenjaka (1523m - gora nad Dravogradom)
lp
ja saj je blo rečeno da bosta Pohorje in Vzhodne Karavanke dobili največ padavin, snega
A ve kdo, koliko je kaj snega na Rogli, Lovrenških jezerih?
Na rogli ga je 80-100cm. Imam podatek za 7kmJ od Rogle, na 1050m ga je 80 skupaj, novega okrog 40cm.

Miha7 napisal/-a:Pri nas rahlo sneži, zakaj tega radar ne zazna?
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost