ŽUPMART napisal/-a:Verjemi, je padlo.![]()
Oreografija dela svoje.
RoKy. napisal/-a:ŽUPMART napisal/-a:Verjemi, je padlo.![]()
Oreografija dela svoje.
oreografija v tem primeru ne naredi nič![]()
se pa zna zgodit, da Orografija pripomore k temu
kozmos napisal/-a:kot sem že dopoldan rekel so padavine na S ponehale že kar zgodaj, medtem ko so se po krajšem premoru na jugu ponovno začele prožiti padavine... rezultat tega je od 5-10cm. novozapadlega snega, ni veliko ampak za praznično vzdušje pa je vendarv naslednjih dneh bo JV del države v znamenju balkanca... občanso bo lahko naletavalo, morda na trenutke nekoliko bolj ampak mislim da ne bo omembe vrednega vsaj do novega leta ko pa se v previh dneh novega leta znova nakazuje poslabšanje...jah takole bi rekel izgleda lepo da nas zasuje predvsem gorenjce ampak ker je stvar še mnogo predaleč bom ostal le pri sanjanju o ogromnih količinah snega...
![]()
lp kozmos
Skadi napisal/-a:ja kozmos tudi jaz bi te prosil da naslednjič bolje definiraš kje je zapadlo toliko snega... ker daješ občutek da smo dolenjci pokasirali nevem koliko, v bistvu je bilo pa vse bolj za vzorec (hribi pač sem ne štejejo, ker potem bi lahko rekli da je prejšnji vikend na SV zapadlo 40 cm snega, čeprav je bilo to le v hribih po nižinah pa precej manj) ... je šel pa moj kolega čez vahto danes pa pravi da ni nič več snega kot po nižinah, no usaj po drevesih tako da ne vem komu naj verjamem
... upam pa da bo enkrat res kaj konkretnega ne pa samo to naletavanje
... tako kot v starih časih ko ga je čez noč vrglo 60 cm
... no pa prosim za razumevanje in ne vzemi tega kot napad
![]()
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov