ZIMA 2007/2008

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 25 Dec 2007, 11:13

kozmos napisal/-a:hja roky se ne daš... no pa da te zabijem še enkrat ta post ki si ga citiral sem napisal v nekoliko širšem pomenu (ko sem rekel da je padlo od 5-10cm) snega ker me pa nekateri vedno znova prisilite na to da vam je treba vse na pladnju prinesti sem ti prinesel... najbolje da ti še povem a je blo to merjeno na travi al na deski...( smešen si že, meni...) toliko o tem sem mislil da bo podatek o 5-10cm. snega zadovoljil ampak ker nekateri iz svojega stola zelo dobro ocenite situacijo na gorjancih( roky to leti izključno samo nate) na nikogar drugega, potem nevem... sploh pa nevem kaj odgovarjam na tvoje citate, ker itq dokazješ da si samo za tole dober, za komentiranje postov... pričakujem buren odziv na tale moj post, samo dragi roky tvoji komentarji me niti malo ne ganejo kaj šele da bi se ob kakem tvojem postu počutil skenslanega...

sedaj pa "navali narode"

lp kozmos

nebom napisu nč posebnga, samo reku bom, ''če pametuješ, pametuj vsaj pametno'' =))
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a kozmos » 25 Dec 2007, 11:18

RoKy. napisal/-a:
kozmos napisal/-a:hja roky se ne daš... no pa da te zabijem še enkrat ta post ki si ga citiral sem napisal v nekoliko širšem pomenu (ko sem rekel da je padlo od 5-10cm) snega ker me pa nekateri vedno znova prisilite na to da vam je treba vse na pladnju prinesti sem ti prinesel... najbolje da ti še povem a je blo to merjeno na travi al na deski...( smešen si že, meni...) toliko o tem sem mislil da bo podatek o 5-10cm. snega zadovoljil ampak ker nekateri iz svojega stola zelo dobro ocenite situacijo na gorjancih( roky to leti izključno samo nate) na nikogar drugega, potem nevem... sploh pa nevem kaj odgovarjam na tvoje citate, ker itq dokazješ da si samo za tole dober, za komentiranje postov... pričakujem buren odziv na tale moj post, samo dragi roky tvoji komentarji me niti malo ne ganejo kaj šele da bi se ob kakem tvojem postu počutil skenslanega...

sedaj pa "navali narode"

nebom napisu nč posebnga, samo reku bom, ''če pametuješ, pametuj vsaj pametno'' =))

lp kozmos

jaz bi pa takole rekel če me provociraš me vsaj sprovociraj... :wink: ker s takimi poduprašanji se mi zdiš smešen... ne rabim pametovati zato ste nekateri drugi tu gori, jaz samo delim z ostalimi kar vem in kar znam :wink:

lp kozmos
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 25 Dec 2007, 11:27

provociram? a pa misleš, da bi se men dal provocirat tebe sploh, ker neboš priznow karkol haha =)

samo pač powem kar widm, oz. pač pokažem, da občasno pišeš bedarije in nekateri ne opazjo, pa jih jz spomnem. zdej pa raj ''pametuj'' mene pa ne omenji =)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a kozmos » 25 Dec 2007, 11:49

hehe dokazuješ že dobro leto da prav uživaš v provociranju mene sam ti ne gre dobro od rok :wink: vse prinam vse napake ki jih naredim priznam, kaj misliš da se mam za boga tu gori?? zaenkrat sem še en navaden 18 letnik ki želi uspeti v življenju, z nič večjim IQ od vas :wink: umešavam se tam umes kjer imam nekaj pojma, kjer ga nimam sem tiho... o tem da si za nekaj razredov pod vsemi tukaj, je pa itq že bilo govora med nama :wink: ( ne govorim ti da si neumen še zdaleč ne, saj te ne poznam ampak iz svojimi občasnimi bednimi pripombami se trudiš dokazati ravno to in zaenkrat ti gre dobro od rok.) če se komu zdijo moji komentarji bedni naj jih pač ne berejo... ne bom umrl, kogar pa moje besede prepričajo pa hvala bogu... velikokrat sem rekel pa da ponovim ne delam se pametnega znam kolikor znam nič več nič manj pomagam tam kjer lahko drugje sem tiho... končajva s tem, če mi imaš kaj za povedat mi povej preko ZS ker to ni forum "javnih debat" ampak je vremenski forum... :wink:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 25 Dec 2007, 12:05

predvidevam, da si bil otrok ki je veliko jokal.... :lol:

pa lepo, da izlivaš svoje misli in srce na FORUMU....če rabš to izliva, odpri forum življenskih želja :lol: :lol: :lol:
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a jarhead » 25 Dec 2007, 12:11

pdesman napisal/-a:Kakšna je kaj napoved za ta vikend,al je res napoved za snezenje

zaenkrat kaže na nič...
Uporabniški avatar
jarhead

Kraj: žalec

OdgovorNapisal/-a kozmos » 25 Dec 2007, 12:14

hehe zdajle si me pa nasmejal, v življenju mi je bilo lepo postlano zato sem malo jokal, razen ko je bilo treba k zdravniku :) če si ti živel v sožitju z živalmi, se ti to vidi :roll:

ti bi mogu odpret forum provokacij, sam se bojim da bi bil edini gori, ker pri meni bi blo velik uporanikov... 19 let si star če se ne motim zgledaš po pameti pa za 10 let, dej odrast že, k vidš da te nihče ne upošteva, tu gori. upoštevaš samega sebe, vidiš da ti še ostali kajle zabijajo, brezveze zamisli se nad sabo jaz bi se, da bi me zabijali ostali... vidiš da čez tebe nima nihče nič lepega za povedat... za u vrtec si resno, pusti nas tu gori da vsaj tisti ki želimo debatirat o vremenu debatiramo, tisti ki imate kej proti se enostavno odstrante... lahk pišeš kar češ sam kaj ko te noben ne upošteva...

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 25 Dec 2007, 12:26

če se ne motm, sm te jz popravu glede posta, pa si ti začew neki jeclt nazaj :lol:

pa lepo, da nam govoriš kako lepo življenje maš, to nas zelooo zanima. :lol:
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a kozmos » 25 Dec 2007, 12:31

mah bv. :wink:

popoldne bodo nastajale krajevne snežne plohe ki lahko ponekod dajo še kak cm snega, drugače me pa zanima kaj bo s tistimi padavinami ki se vstrajno ampak počasi pomikajo proti JV predelom slovenije :roll:

lp kozmos
Uporabniški avatar
kozmos

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 25 Dec 2007, 12:56

RoKy. napisal/-a:pa lepo, da nam govoriš kako lepo življenje maš, to nas zelooo zanima. :lol:

Mater si pameten, Roky, ti si začel o njegovem otroštvu. :roll:

Drugače pa glede oreografije, da se vrnemo k začetku spora. Seveda je na Gorjancih več padavin tudi zaradi oreografije (saj veš, kaj je to, ane? Drugače si kupi knjigo Vremenski vodič, pa se boš kaj naučil). Če se ti pa ne da bratknjige, pa beri pametne poste (ali vsaj pametnejše od tvojih), lahko na tem forumu ali na kakšnem drugem. Verjetno večina tu ve več od tebe, zato ti nit ni treba foruma menjat. :roll:
Evo ti samo en primer oreografije na Gorjancih: razloži mi, zakaj je v zadnjih nekaj poslabšanjih padlo 4x več padavin na Gorjancih, kot po nižinah okoli njih. :wink:

V glavnem, obesili ste se na to, da kozmos ni takoj omenil Gorjancev...potem jih je omenil, vam ni bilo všeč, da govori za hribe...če nočete, da se pogovarjamo o hribih, povejte. Vendar pa je včasih zelo zanimivo, kaj dela ravno oreografija. :roll:

Skadi, sicer pa imate Dolenjci res veliko snega napram Gorenjski. Nekateri predeli Gorenjske sploh še niso bili niti pobeljeni, vi ste imeli že parkrat nekaj cm snega. Poleg tega imajo po nižinah Dolenjske ponekod več snega kot npr. na Kaninu. :roll:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a bore » 25 Dec 2007, 13:00

Bog fantje ,

Vidim,da še na božič ne daste mir z kregarijo.Prosim,da odprete v ta namen nov forum vse tiste ki pa slednjega uporabljamo za namen katerega je bil odprt pustite da uživamo v njegovi uporabi.Pa ni važno
ali gre za profi napovedi ali laične. (v večini smo vsi laiki in samouki zato
ni noben greh če kdo v napovedi zgreši ali jo poda na amaterski način)
še profiji kdaj močno usekajo mimo.
Prosim,da tudi izrazoslovje prilagodite normalnim ljudem upoštevaje
spoštovanje drug do drugega ne glede na to da se vsi skrivamo za tipkovnico.Me prav zanima ali tudi v pogovoru iz oči v oči žalite drug drugega na tak način.Kljub vaši mladosti bodite nekoliko bolj odrasli in
predvsem kulturni.

Pa srečen in lep božič VSEM na forumu.

LP,Še pomnite tovariši
bore

Kraj: velenje

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 25 Dec 2007, 13:03

ŽUPMART napisal/-a:
RoKy. napisal/-a:pa lepo, da nam govoriš kako lepo življenje maš, to nas zelooo zanima. :lol:

Drugače pa glede oreografije, da se vrnemo k začetku spora. Seveda je na Gorjancih več padavin tudi zaradi oreografije (saj veš, kaj je to, ane? Drugače si kupi knjigo Vremenski vodič, pa se boš kaj naučil). Če se ti pa ne da bratknjige, pa beri pametne poste (ali vsaj pametnejše od tvojih), lahko na tem forumu ali na kakšnem drugem. Verjetno večina tu ve več od tebe, zato ti nit ni treba foruma menjat. :roll:
Evo ti samo en primer oreografije na Gorjancih: razloži mi, zakaj je v zadnjih nekaj poslabšanjih padlo 4x več padavin na Gorjancih, kot po nižinah okoli njih. :wink:

V glavnem, obesili ste se na to, da kozmos ni takoj omenil Gorjancev...potem jih je omenil, vam ni bilo všeč, da govori za hribe...če nočete, da se pogovarjamo o hribih, povejte. Vendar pa je včasih zelo zanimivo, kaj dela ravno oreografija. :roll:

Skadi, sicer pa imate Dolenjci res veliko snega napram Gorenjski. Nekateri predeli Gorenjske sploh še niso bili niti pobeljeni, vi ste imeli že parkrat nekaj cm snega. Poleg tega imajo po nižinah Dolenjske ponekod več snega kot npr. na Kaninu. :roll:

pobček, fora je, da sm napisu samo orografija namesto Oreografija, če ne opaziš razlike mogoče =D
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 25 Dec 2007, 13:04

RoKy. napisal/-a:
ŽUPMART napisal/-a:

pobček, fora je, da sm napisu samo orografija namesto Oreografija, če ne opaziš razlike mogoče =D

Mater si picajzel... :roll:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

OdgovorNapisal/-a wetter » 25 Dec 2007, 13:06

ma res novo temo si odprita in se tam prepirajta,tle je forum o vremenu,ka bo u nedelo res sneg
Uporabniški avatar
wetter

Kraj: ZG.SAVINJSKA (560m nadmorske visine)

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 25 Dec 2007, 13:06

bore napisal/-a:(v večini smo vsi laiki in samouki zato
ni noben greh če kdo v napovedi zgreši ali jo poda na amaterski način)

Kolikor vem, smo vsi samouki. :D
Enako želim srečne praznike in novo leto 2008! :)
Uporabniški avatar
ŽUPMART

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov