wetter napisal/-a:no ce kdo zna napovedat kolk snega pa pol bo npr. v zgornji savinjskiv dolini na okoli 500m,
larcha napisal/-a:Saj vem, da nemorte točno napovedat zato vas niti ne bom prosila, da povejte kolk cm bo pr nas hehe.. sam zanima me a bo u novem mestu sploh kaj snežilo ?smo pa na 202m nadmorske

black_rider napisal/-a:larcha napisal/-a:Saj vem, da nemorte točno napovedat zato vas niti ne bom prosila, da povejte kolk cm bo pr nas hehe.. sam zanima me a bo u novem mestu sploh kaj snežilo ?smo pa na 202m nadmorske
js bi reku 20-30...kr hladnejši zrak pride iz SV in bi meja sneženja prej sputsila do nižin...tko da ti se lahko sm še sekiraš ali bo dž u nedeljo in bo use pokvralo![]()
![]()
black_rider napisal/-a:larcha napisal/-a:Saj vem, da nemorte točno napovedat zato vas niti ne bom prosila, da povejte kolk cm bo pr nas hehe.. sam zanima me a bo u novem mestu sploh kaj snežilo ?smo pa na 202m nadmorske
js bi reku 20-30...kr hladnejši zrak pride iz SV in bi meja sneženja prej sputsila do nižin...tko da ti se lahko sm še sekiraš ali bo dž u nedeljo in bo use pokvralo![]()
![]()
Skadi napisal/-a:kdo je pa rekel da se bo ohladilo s SV?... kolikor jaz vidim na kartah se bo ohladilo iz severa oz bolj SZ tako da na dolenskem bo dež prešel v sneg zvečer proti 21 uri...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov