Ker se zadnje čase v PRO-napovedih nič ne dogaja, sem odprl tole temo, kamor lahko pišete predloge v zvezi z njimi.
Za PRO-napovedi sva zadolžena midva z kozmosom in pa seveda naša admina Jošt Laznik in Tevz Poberznik. Lahko vam povem razlog, zakaj se jaz ne spravim pisat nove napovedi - taka obširna napoved, podkrepljena s kartami mi vzame kar precej časa in zato s tem pisanjem vedno odlašam. Kako je z drugimi ne vem, vendar sklepam iz lastnih izkušenj.
Zato sem kozmosu predlagal, da bi odprl to temo, da bi te napovedi malo poživil in, da bi vsaj vsake toliko na svojem mestu pristala kakšna od njih.
Tudi sam imam predlog (oz. sva ga dodelala skupaj s kozmosom):
Lahko bi stvar uredili na način, da določimo datume (po tednih), kdaj bo kdo napovedoval. Se pravi, npr. ta teden sem za to zadolžen jaz, drugi teden kozmos itd. - seveda bi, kljub temu, da ostali niso na vrsti, tja imeli pravico še vedno pisat. Je pa tisti, ki je na vrsti, dolžan oddat svojo napoved vsaj enkrat tedensko v tistem tednu, ko je na vrsti (če tisti teden napovedi ne bo mogel oddat, naj to sporoči čim prej oz. še pred koncem tedna, da ga nekdo zmenja).
Drugi predlog je, da bi v našo skupuno dodali še kakšnega napovedovalca (najbolj primerna se mi zdita amater in bore, morda še kdo). Tako bi lahko na vrsto prišli manjkrat in s tem bi verjetno dosegli, da bi vsak res napisal svojo napoved, vsaj, ko bi prišel na vrsto - potem bi bilo bi bolj poredkoma, če bi nas bilo več.
Kaj mislite?

Prosim, čim več predlogov....