Po pregledu 12Z lahko rečem samo to, da naj bi se padavine predvsem v zahodni sloveniji prehodno okrepile in v drugem delu noči oslabele, tako kot napoveduje ARSO... tole mislim da je bilo že ene osmo poslabšanje kateremu sem osebno nasedel in verjel mARSOvcem ampak zdaj so pri meni za takele situacije popolnoma izgubili zaupanje in sem se zaklel da naj se napoved sliši še tako sanjsko pa jim ne bom verjel, ker raje vidim da me preseneti v pozitivo kot v negativo

sem kar zadovoljen da ni snega, kajti itq bi ga čez par dni popapcal dežek, čeprav je še precej negotova situacija za dneve ob koncu tedna

tole poslabšanje nas je dobesedno spet "scat" peljalo z napovedanimi količinami snega, saj je res da je sneg in da ga bo kje tudi preko pol metra padlo v višjih predelih, samo sami veste da so bila pričakovanja tudi za center slovenije velika

so pa radarji povsod okoli nas polni, sam kaj ko je smer bolj J-S to pa pomeni če gledamo animacije nekaterih italijanskih radarjov, da bo res samo še skrajno del Z slovenije deležen še nekaj več sneženja, drugje ga sicer ne izključujem, sam mislim da prav veliko centimetrov ne bomo šteli
lp