Zatorej danes bodite v pripravljenosti tudi na najhujše in zopet naj vas ne zavede lepo vreme dopoldan, kajti zvečer in ponoči bo zopet marsikje pestro!
lp Kozmos
pa kaj je zdaj to kozmos? Saj niti napovedano ni tako hudo in tudi ne bo niti približno tako kot pred 3 tedni, sicer pa te totalno razumem, če je meni naj pa še sosedu... samo meni se zdi bolje da tam kjer ni bilo nič tudi 0 ne bo, ker potem bo kmalu cela Slovenija ostala brez pridelka... kjer je škoda 80% se tistih 20% ne bo kaj dosti poznalo če do konca uniči, kakor pa če na neprizadetem območju naredi 50% škode ali več... sicer bomo pa videli, zaenkrat je še zelo mirno... je bil pa bojda ponoči v Franciji tornado in 3je so umrliMočno si želim, da do tega ne pride, če pa že mora priti, pa naj pride v letos še neprizadetih območjih
Skadi napisal/-a:pa kaj je zdaj to kozmos? Saj niti napovedano ni tako hudo in tudi ne bo niti približno tako kot pred 3 tedni, sicer pa te totalno razumem, če je meni naj pa še sosedu... samo meni se zdi bolje da tam kjer ni bilo nič tudi 0 ne bo, ker potem bo kmalu cela Slovenija ostala brez pridelka... kjer je škoda 80% se tistih 20% ne bo kaj dosti poznalo če do konca uniči, kakor pa če na neprizadetem območju naredi 50% škode ali več... sicer bomo pa videli, zaenkrat je še zelo mirno... je bil pa bojda ponoči v Franciji tornado in 3je so umrliMočno si želim, da do tega ne pride, če pa že mora priti, pa naj pride v letos še neprizadetih območjih...
Vrni se na Napoved vremena - Splošno
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov