disk napisal/-a:Že večkrat sem zasledil take bedastoče na tem forumu kot je ta zgoraj in se sprašujem kaj je z vami narobe? Tudi silovito neurje brez toče lahko naredi ogromno škode (na poljih, na objektih,...) in res ne vem zakaj bi si nekdo to lahko želel oz. upal na to? To je noro, vsaj za mene. Isto je kot da bi rekel, upam da bom imel čim hujšo prometno nesrečo....da bo pač zabavno ali kaj?
no ja, če se pa bodo uresničevale napovedi meteorologov da bodo res vedno hujša neurja, pa se za vas obetajo srečni časi, ko boste lahko veselo opazovali kako bo silovito neurje uničevalo vse pred sabo. juhu za vas!
Pa so vendarle na tej strani še osebe s pomoje normalnim mišljenjem.
Tale primerjava s prometno nesrečo je zelo primerna. Saj ne vem, ampak ni mi jasno ali ljudje res ne vidite kaj vse povzročajo NEURJA po svetu in tudi pri nas. Gospodarska škoda je ogromna, da žrtev med ljudmi ne omenjam.
Če si želite namakanja polj, mislim da dandanes obstajajo za to že drugačne tehnike, kot čakat in molit, da bo kaj kapnilo iz neba?!
Če pa ljudje res uživate v strelah, vam pa predlagam izlet na Triglav, ko bo napovedano nevihten čas. Sam sem to že žal nenamerno želel in si tega močno več ne želim.
Si predstavljam, da me bo sedaj kdo napadel, kaj pa sploh delam na tem forumu. Enostavno... berem v upanju, da je bilo "od zgoraj" čim manj škode narejene po naši ljubi državici. Prav tako kot sebi, tudi drugim ne privoščim, da jim pomeče 2 toni toče na bajto, da jim drevo prekucne na avto... pa naj bodo prleki ali primorci

sam da ima belanco in dva becikla... goni miško