Napisal/-a Theryon » 03 Jul 2009, 14:17
Naj še jaz nekaj prilimam iz drugih forumov o tej temi:
Od leta 1998 delam na terenu kot terapevt. Zanimivo je bilo to, da sem že pred tem vedel za poskuse z aluminijem, tukaj mislim na stratoferično Welsbach zasičenje. Namen tega je zmanjšati globalno segrevanje. Seveda sem bil vesel te ideje, ker sem menil, da bomo lahko tako ohranili ledenike in oba pola s celotnim ekosistemom. Danes je slika malo drugačna.
Mislim, da se tukaj lahko strinjamo. Vsi vidimo da se zmanjšujejo ledeniki in led se topi na obeh polih.
Prav tako smo že toliko strupov spustili v morje, da Eskimi postajajo najmanj plodno ljudstvo, severni medvedi pa imajo telo tako zastrupljeno, da bi jih bilo potrebno po smrti kremirati. Vsi ti podatki so dostopni na internetu.
Če nadaljujem, v zadnjih 50 letih smo v splošno uporabo dodali 594 strupenih kemikalij za katere vemo da v preveliki količini povzročajo obolenja ali smrt. Danes jih splošno kupujemo v trgovini, ker so v meji dovoljenega.
Toda nihče noče raziskovati vpliva tega koktaila. Dnevno zaužijemo in pridemo v stik z več različnimi strupenimi kemikalijami in ne samo z eno, tako kot so delane raziskave. Dejstvo je da vsi znanstveniki, ki so se lotili tega raziskovanja so zelo hitro odnehali in končali kariero.
Da še nadaljujem, vsi se strinjamo da CO2 povzroča kisli dež. Torej s povečanjem porabe fosilnih goriv se je povečala kislost dežja. Dokazano.
Tedaj pa ko pade ta dež pa v zemlji topi aluminij, ki pride v vodo in tako v telo. Iz telesa se normalno izloča do določene koncentracije, pri presežni koncentraciji se začne nalagati v možganih in v zadnji fazi povzroča Alzheimerjevo bolezen. Mislim, da nam ni v interesu, da bi umirali kot norčki.
Sedaj pa stvari ki jih opazujem zadja 4 leta. Pri ljudeh se pojavlja utrujenost, nenadna krvavitev iz nosu, razdražljivost, zapuščanje kratkotrajnega spomina, dušenje v prsih.
Pri otrocih je povečana nezmožnost koncentracije. Motnje koncentracije so zelo velike pri otrocih dokler ne pridejo v puberteto.
Za zdravljenje vedno obstaja že izdelani sistem, toda ljudje se na to ne odzivajo.
Zakaj?
Telesa se ne odzivajo ker so prezastrupljena.
V večletni praksi sem zbiral informacije o vseh teh ljudeh, ki sem jih obiskal na terenu in zanimivo je to, da vsi ki imajo težave brez razloga z zgoraj naštetimi simptomi se ne odzivajo na klasično zdravljenje.
Čez čas smo s sodelavci začeli razmišljati o možnostih chemtrailov in njihovih vplivov. Na koncu smo s poskusi ugotovili, da je nekaj na tem, ker ljudje se odzivajo na terapije.
Kljub vsem dokazom, ki sem jih zbral, vsem plačanim analizam sem še vedno eden izmed posameznikov ki miga na tem področju. Problem je v tem, da se ostali ne upajo izpostaviti, niti anonimno financirati raziskave, ker se bojijo, da bodo očrnjeni. Meni ni vseeno kako bo odraščal moj otrok in kaj se bo dogajalo z njegovim zdravjem in ni mi vseeno kakšno bo moje zdravje.
Do sedaj lahko potrdim, da preko zraka vdihujemo nekaj kar povzroča:
- slabo počutje
- nemir
- razdraženost
- težave s koncentracijo in spominom
- težave s srcem
- bolezni dihal
- utrujenost
- raztresenost
- simptomi gripe a brez vročine
Za konec
Čisto vseeno je, ali verjamemo v chemtraile ali ne. Zaustaviti jih ne moremo čez noč. Vsekakor pa se tudi sami zavedajo oportunitetnih stroškov tega. Enostavno lahko rečem, molimo, da ne obstaja teorija zarote.
Jaz sem se usmeril v preprečevanje in zdravljenje posledic, da bom pri tem uspešnejši pa mi lahko tudi vi pomagate.