Zadeve delujejo in so v pogonu
jest20 napisal/-a:Hm... Veš koliko časa in denarja bi bilo potrebnega za takole onesnaženje, če bi se tole metalo iz letalZDA tega ne pokrije s svojim celotnim proračunom niti v 100+ letih
![]()
alc napisal/-a:
in kako je do tega prišlo?
se spomnete ko ste v šoli dobivali fluorove tabletke kao z azobe?
pa poglejte sestavine zobne paste (seveda si je treba zobe prati po vsaki jedi z zobno pasto)
seveda priporočam dobro poguglat in se pozanimat o fluoru kakšen strup je in kaj naredi.
na kratko povedano ohromi povezave med možganskimi centri in tako postanemo lahko vodljivi
vglavnem vsak sam naj malo raziskuje in opazuje okoli sebe
kje so oblaki ki so bili preden je naša vlada ki jo mi plačamo podpisala z natom?
kje je voda ki je bila prej?
kje je zrak?
zakaj paradižniki ne uspevajo kot so včasih (razen če niso v pokritem prostoru)?
zakaj me dihala pečejo ki me prej nikoli niso?
zakaj se mi oči solzijo ki me nikoli niso?
zakaj me koža srbi ki me nikoli ni?
...
zdrava pamet pravi da nekaj ne štima sam se pa trudim vse bolj zdravo živet
kemtrejli so pa sigurno za naše dobro ja.
jest20 napisal/-a:Ej, si ti že slišal za klor? Veš kak je to strupena zadeva... Pa si ga vsaki dan mečeš v hrano in še kam.
NE BI REKU KER VODO GREM ISKAT V NARAVO NA IZVIR
- ??? Jaz ne vidim nič kaj drugačnih oblakov.
POGLEJ V NEBO VSAKE TOK ČASA ČE PA SPOMINA NI NA MALDOST PA POFOTKAJ TE OBLAKE IN JIH PRIMERJAJ Z STARIMI FOTKAMI
- ??? kaj je z vodo?
- ??? Kakor sem pogruntal ob zadnjem vdihu, je zrak še vedno tukaj
- Za zadnje tri se pa prosim testiraj za alergijo. Jaz in še mnogi drugi nimamo težav. Če slučajno rad poležavaš pred kakšnim avspuhom je pa druga stvar![]()
- ??? Kakšni kemtrejli?
VEŠ NOJ GLAVO VTAKNE V PESEK KO ZAČUTI NEVARNOST-V PREVODU DA JE NE VIDI-AMPAK MI VEMO DA TO NE POMENI DA NEVARNOST MINE![]()
Theryon, ta biologinja tako fajn obstaja, da mi je ravnokar plačala večino dopusta![]()
No od kje pa NATU denar? Ajde koliko % proračuna ZDA in drugih držav gre za NATO? Hm... Vsega denarja je dosti manj, kot je proračun ZDA. Torej bo NATO še težje hipotetično zasvinjal planet.
Ej, si ti že slišal za klor? Veš kak je to strupena zadeva... Pa si ga vsaki dan mečeš v hrano in še kam.
NE BI REKU KER VODO GREM ISKAT V NARAVO NA IZVIR
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost