gildo
Veš kaj pa jaz mislim?
Edina zadeva, za katero se lahko opravičim je, da sem se obesil na slovnične napake. In čisto nič drugega. Čeprav, če je to nek slovenski "globalni" forum, se pričakuje, da se piše v tako spodobnem jeziku, da naj bi bil vsak slovenec to sposoben brati, ne da bi rabil poleg vrtojbenski slovar, da bi zastopil, kaj je kdo želel povedati. Nisem mislil na vejice in ostale pravopisne napake. Teh je tudi v mojih postih, kljub trudu, ogromno.
O poniževalnosti, nepoštenosti, egocentričnosti, samoljubnosti, hinavščini... bi se pa dalo debatirati. Pač, če si dobil takšno mnenje o meni, ga imej. Poste sem izbrisal samo zaradi umiritev strasti in ne zaradi tega, ker bi imel slabo vest, da sem užalil kogarkoli. V njih sem napisal samo svoje mnenje o "reportažah", komentarjih.
Sedaj pa še malo o navduševanjem nad vremenom.
Včasih, v "romantičnih časih", ko so ljudje večina hodili peš ali pa s pomočjo živali, je bil vsak "stik" z vremenom REALNOST. Ko je bilo vreme lepo, je bilo fino, če je bilo pa slabo, jih je pa to direktno prizadelo. In predstavljam si, da se ljudje v tistem času niso nič kaj navduševali nad vremenskimi ekstremi?!
V moderni dobi TV-ja in interneta, pa lahko ljudje vidijo takšne in drugačne zadeve iz vsega sveta. In res... fino je videti tornado, kako ga "šiba" po kakšni pokrajini. Drugačni občutki, pa verjetno prevzemajo človeka, nad katerega hišo "šiba" ta isti tornado. In o tem jaz govorim. Sedaj, če sem pa s tem žaljiv do kogarkoli? Trudim se biti čim manj.
Če bo pa na temle forumu kdo poslikal in navdušeno opisoval, kako je njemu avto toča nakluvala, toča razbila cel pridelek na vrtu ali njivi (nekateri ljudje živijo od tega), veter hišo razkrilo... Ti šment, potem bom pa tudi jaz lahko brez komentarja.
Brez skrbi, se nimam za tako "modrega", za kakršnega me ti prikazuješ
toliko pa sem že pameten da vem, kakšno sporočilo nosi kakšen pregovor (vsaj večina). Ampak oprosti, s psi (ker je letelo name) me pa ne kar nekdo primerjal.
O odzivu na moje kontradiktorne komentarje (vsaj glede na ta forum), sem se takoj zavedal. Ampak glede na to, kdo vse pa bere tale forum, jih pa jemljem z rezervo. To je tako, kot bi šel na stran od Real Madrida hvalit Barcelono, bi vsi planili po meni. In glede na to, da ta forum bere, večina ljubiteljev vremenskega ekstremizma, pač izpadem največji "državni sovražnik"
P.S.: Upam, da nisem bil ponovno preveč egocentričen
sam da ima belanco in dva becikla... goni miško