ahahahhahaha, najprej se moram nasmejat nad nekaterim izjavam, AHAHAHAHAHAHHAHAHA
no pa pejmo zdej naprej.
kdo ima ekonomsko korist od tega da trobi v isti rog kot vsi? ravno on, ker tako 100x laži dobi denar za neke kvazi raziskave kako "gibanje kač vpliva na globalno segrevanje"
drugo, ne vem kje vi opažate take drastične težave v zadnjih letih, resnično NE VEM. mislim da ni bilo 1 leta da kmetje nebi tarnali, ali je sušno ali poplavno, ali je toča..nikoli ni prav in pika, s tega vidika, je zemla že 4000 let iz tira.
da pa se dopolnim pri tem, ste pomislili da se je v zadnih nekaj letih stopna informiranosti podeseterila, poleg tega pa je zanimivo, da za sušo poleti ni več krivo pomankanje vode-prevelika sončna moč ampak CO2
da še dopolnim o drastičnih spremembah v zadnjem času, zemla se segreva že zadnih..phaaa reci piši mislim da 150 let ves čas isto, edino rahlega ohlajanja po 2. svetovni vojni.
torej pubje, CO2 povzroča segrevanje, vam povem nekaj? MARS JE IZPUHTEL, vsaj po teoriji kateri vi vrjamete sodeč, zakaj? nazemlji je VSEH "toplogrednih" plinov kok? 4%? no, mars ima mislim da okoli 96% CO2, v atmosferi da ne bo pomote.
vidim, da nimaš še slabih izkušen z ljudmi iz "znanstvenih" sfer, ko bi ti vedel.....te pa razumem da jim raje vrjameš
ne želim izpasti inteligenten, kdor ima odprte oči bo vidu da je temu tako
se zelo strinjam, da smo egoisti in da je marsikaj treba spremeniti, s tem e zelo strinjam! je pa tako, da so VSA živa bitja kapitalistična/egoistična, z izjemo nekaj kolonističnih vrst-čebele na primer, je pa spet tako da je čebelja kolonija super-organizem ki deluje kot eno...
nospet, smo mi krivi da se vozimo na šiht sami v atomobilu? ne, ob takšnih cenah javnih prevozov, ni šans da se ti splača.
moji načrti za vodo? u, tukej si me pa dubu, moj načrt ni rešt svet, moj načrt je opozorit svet, da bi se lahko sam rešu. sicer pa tako...za vsako bajto velko šterno-da se deževnca steka, pa kot sm že napisu, ceno vode potrojit, določit neko normo na osebo-kjer se preseže se plača 2x cena itd itd. hitr bi se uštimal
ahaha, kako lahko težko vrjameš da je velika rumeno-bela vroča kugla v zadnem času bol vroča, se ti zdi bol verjetno da co2 povzroča segrevanje? ja sej maš prov, večina znantvenikov tako pravi!