Snežni metež bo obšel Slovenijo
kozmos napisal/-a:nočem vam ravno zbijat optimizma nekaterim samo kaj več kot kake snežinke ki bo priplesala po zraku ne bomo deležnina JV lahko pade kak cm kaj več pa ne, seveda se pogovarjamo za nižine, kajti za hirbe bo situacija popolnoma drugačna
![]()
lp kozmos
dmdm napisal/-a:če je nekdo od vas stručkotov tako prijazen in mi pove kako kaže za soboto zjutraj oz. nedeljo zjutraj lokacija Novo Mesto okolica, prekrival bom namreč streho in bi rad vedel za kdaj kaže bolje, ker je v igri ekipa 10 ljudi, hiap,...
1000x hvala za nasvete.
PS:upam da ne smetim teme
LP, Dejan
ŽUPMART napisal/-a:Mmmmmmmm, vedno lepše je tole za dane sponoči oz. jutri. Bi znalo vseeno malo, ampakr es malo posnežit tudi v os. Sloveniji. na J jn JV pa lahko fašejo nekaj cm.![]()
Za v soboto bomo pa videli. Precej ej tudi odvisno od dogajanja jutri.
dmdm napisal/-a:lahko še počakte do jutri zvečer.
Hvala
Skadi napisal/-a:Tako da še jaz nekaj dodam... Sicer je offtopic ampak vseeno... dmdm in podobni dejte se prosm že enkrat naučit napisat prou Novo mesto (MESTO Z MALO!)... kar se pa tiče vikenda na dolenjskem je pa odvisno kaj se bo zgodilo jutri po prehodu hladne fronte... na balkanu bo vsekakor precej padavin, mi smo pa dost blizu in je zato velika verjetnost da pokasiramo manjšo količino padavin... no sicer o tem pa jutri oz. v četrtek ko se bo že bolje vedelo... larcha mislm da nam ni treba hodit v Avstrijo oz. Nemčijo, ker imamo mi dosti lepih gora in tudi prekrasno alpsko dolino pod poncami! Pa kadar pade pri nas pade veliko in več kot višje goraj!... Mediji pa dajejo vtis kao da je padlo ful snega... sej ga je samo v gorah!... Pri nas bomo pa morali na konkretne snežne padavine še počakat do decembra, no sicer bomo pa videli kaj nam naslednji torek prinese...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost