ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a pirc-baloh » 05 Feb 2007, 20:26

alo vremenkoti, kako napovedi -skoz slabse, kar naj bi bil dež, nato spet tisto ta čudno--nekaj vmes, potem pa spet dež; mislim de bomo tako kot v džakarti; nekje nad 1000 m bo pa taka snežna odeja, da bo še zelo zanimivo, najbolj čudno je pa to ,da temu jugozahodniku ne zmajka sape, rabili bi kakšen severni ali severozahodni veter, ker drugače lahko pozabimo na ohladitve in naš ljubi snegec 8) :wink: LOL ŽUPMART A JE SEDAJ V REDU SE DA BRATI
Zadnjič spremenil pirc-baloh, dne 05 Feb 2007, 20:48, skupaj popravljeno 1 krat.
pirc-baloh

Kraj: zgornji brnik

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 05 Feb 2007, 20:42

pirc-baloh napisal/-a:alo vremenkoti kako napovedi so skoz slabse kar naj bi bil dez nato spet tist ta cudn--naki vmes po pa spet dez mislim de bomo tko k v džakarti nekje nad 1000 m bo pa taka odeja da bo se zanimivo najbolj cudn je pa to da temu jugozahodniku ne zmajka sape rabil bi kak s ali sz veter drgac lahko pozabimo na ohladitve in nas ljubi snegec 8) :wink:

Pirc-baloh, ali te lahko prosim, da uporabljaš vsaj pike ali odstavke,če že ne slovnične slovenščine, da se te vsaj kaj razume. Jaz te zelo težko, nampreč. Za druge pa ne vem. To je tako, kot bi jaz pisal takole:
"ojla kvajzdej bo kej pomoje d nč k je dž kr neki rečen biv sam nevem neki eni pravjo d bo ampak jst sm skeptičn k sm gledu neki naj bi biv sv ampak jz bl pa nevem neki sm vidu d ne anede no ko bo nov zagon vn pršu pa puvejte kko pa kva kaže ajde uživite čaw lol"
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Sorry.....
Uporabniški avatar
ŽUPMART

Kraj: Kamnik (cca. 400 nmv) / Mengeš (317 nmv) / okolica Domžal (cca. 300 nmv)

OdgovorNapisal/-a pirc-baloh » 05 Feb 2007, 20:49

HALO------- PREBERI SI ŠE ENKRAT , DA BOŠ VEDEL KAJ PIŠE ČE V PRVO NISI ZASTOPIL -----HVALA :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:
pirc-baloh

Kraj: zgornji brnik

OdgovorNapisal/-a amater » 05 Feb 2007, 20:54

ŽUPMART napisal/-a:
pirc-baloh napisal/-a:alo vremenkoti kako napovedi so skoz slabse kar naj bi bil dez nato spet tist ta cudn--naki vmes po pa spet dez mislim de bomo tko k v džakarti nekje nad 1000 m bo pa taka odeja da bo se zanimivo najbolj cudn je pa to da temu jugozahodniku ne zmajka sape rabil bi kak s ali sz veter drgac lahko pozabimo na ohladitve in nas ljubi snegec 8) :wink:

Pirc-baloh, ali te lahko prosim, da uporabljaš vsaj pike ali odstavke,če že ne slovnične slovenščine, da se te vsaj kaj razume. Jaz te zelo težko, nampreč. Za druge pa ne vem. To je tako, kot bi jaz pisal takole:
"ojla kvajzdej bo kej pomoje d nč k je dž kr neki rečen biv sam nevem neki eni pravjo d bo ampak jst sm skeptičn k sm gledu neki naj bi biv sv ampak jz bl pa nevem neki sm vidu d ne anede no ko bo nov zagon vn pršu pa puvejte kko pa kva kaže ajde uživite čaw lol"
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Sorry.....

pirc-baloh napisal/-a:HALO------- PREBERI SI ŠE ENKRAT , DA BOŠ VEDEL KAJ PIŠE ČE V PRVO NISI ZASTOPIL -----HVALA :evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted:

No otroci mir! :lol: :lol: Mal več strpnosti! In pravilna raba slovenskega jezika ne škodi nikomur :)...Župmart je samo izrazil prošnjo...ti pa takoj vragec igraš. Važno, da bo vreme... ;)
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a Miha7 » 05 Feb 2007, 20:56

Nah nah! Pirc-baloh maj govori več naredi! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Uporabniški avatar
Miha7

Kraj: Podgorje pri Slovenj Gradcu na 450m.n.v ponekod tudi 760m.n.v Kapaciteta 60ha!

OdgovorNapisal/-a MHA » 05 Feb 2007, 20:58

Prej glih sem na radio Center poslušo, zaj ne vem če je bil Pečenko ali pa Velkavrh, pa je reko da ta teden po nižinah ne bo snega.
MHA

Kraj: Ljutomer - ponos in osrčje Prlekije

OdgovorNapisal/-a bore » 05 Feb 2007, 20:59

N fantje umrte se . Pri vsej tej zmešnjavi je dejstvo le eno:

Vreme definitivno bo .

Se strinjamo. :?: :D

lp
bore

Kraj: velenje

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 05 Feb 2007, 21:00

pirc-baloh napisal/-a:alo vremenkoti, kako napovedi -skoz slabse, kar naj bi bil dež, nato spet tisto ta čudno--nekaj vmes, potem pa spet dež; mislim de bomo tako kot v džakarti; nekje nad 1000 m bo pa taka snežna odeja, da bo še zelo zanimivo, najbolj čudno je pa to ,da temu jugozahodniku ne zmajka sape, rabili bi kakšen severni ali severozahodni veter, ker drugače lahko pozabimo na ohladitve in naš ljubi snegec 8) :wink: LOL ŽUPMART A JE SEDAJ V REDU SE DA BRATI

Hvala lepa, super je! :wink:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

OdgovorNapisal/-a bore » 05 Feb 2007, 21:01

MHA napisal/-a:Prej glih sem na radio Center poslušo, zaj ne vem če je bil Pečenko ali pa Velkavrh, pa je reko da ta teden po nižinah ne bo snega.

Saj sem vam povedu.Kva me pa ne poslušate.?? :evil:
bore

OdgovorNapisal/-a MHA » 05 Feb 2007, 21:02

A res?!
MHA

Kraj: Ljutomer - ponos in osrčje Prlekije

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 05 Feb 2007, 21:04

bore napisal/-a:
MHA napisal/-a:Prej glih sem na radio Center poslušo, zaj ne vem če je bil Pečenko ali pa Velkavrh, pa je reko da ta teden po nižinah ne bo snega.

Saj sem vam povedu.Kva me pa ne poslušate.?? :evil:

Bore letos pa res ni težko zadet. Samo rečeš, da ne bo snega in to je to. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ah ja, ti in tvoje kosti, morda nam pa naslednje leto prav pridejo... :roll: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

OdgovorNapisal/-a bore » 05 Feb 2007, 21:05

Res , res . Pečenko pa Velkavrh tud nista več rosno mlada,kosti jima
marsikej povedo sicer mal z zamudo , men pač prej k so starejše - menda ?? :D

lp še pomnite tovariši
bore

OdgovorNapisal/-a amater » 05 Feb 2007, 21:10

Laznik napisal/-a:Wrf popoldanski bo zun za 10 min

No zgleda našga wrfa in Laznika noben neče pogledat...pa bom jaz malo amatersko pokomentiral...

Ne bi se čudil, če se bo v sredo zjutraj "zgornja" koroška pod snežinkami, možnosti za sneženje bodo tudi v zgornje savinjski dolini...padavin ne bo pretirano...pa tudi količinsko kar bo bo do sredine dneva v sredo, in po sedanjem zagonu do četrtka nič več padavin...drugod po sloveniji bo po nižinah dež...in še enkrat padavin ne bo veliko...

Kako pa naprej...bomo pa videli...še en dokaz imamo kako je letošnja zima obupna! Pred enim tednom napoved za hudo hudo snega...danes...ajoj... :twisted: saj bo...če ne prej...pa 2007/08 :lol: :lol:
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a ŽUPMART » 05 Feb 2007, 21:31

amater napisal/-a:
Laznik napisal/-a:Wrf popoldanski bo zun za 10 min

No zgleda našga wrfa in Laznika noben neče pogledat...pa bom jaz malo amatersko pokomentiral...

Ne bi se čudil, če se bo v sredo zjutraj "zgornja" koroška pod snežinkami, možnosti za sneženje bodo tudi v zgornje savinjski dolini...padavin ne bo pretirano...pa tudi količinsko kar bo bo do sredine dneva v sredo, in po sedanjem zagonu do četrtka nič več padavin...drugod po sloveniji bo po nižinah dež...in še enkrat padavin ne bo veliko...

Kako pa naprej...bomo pa videli...še en dokaz imamo kako je letošnja zima obupna! Pred enim tednom napoved za hudo hudo snega...danes...ajoj... :twisted: saj bo...če ne prej...pa 2007/08 :lol: :lol:

Jaz čakam na evropske karte... :roll: :roll: :roll:
Sem ga pa danes vseeno malo pogledal, pa ga bom najprej malo preučil, potem pa dajal prognoze... :roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
ŽUPMART

OdgovorNapisal/-a igor223 » 05 Feb 2007, 21:33

še malo pa bomo lahko odprli novo temo in sicer poletje 2007 ter znova pametovali, kakšni bodo temperaturni rekordi (navzgor ali navzdol).

očitno je bilo letos zime dovolj, saj je že februar tukaj, snega tako ali tako ne bo, nekih večjih utvar si ne delajmo več in si nalijmo čistega vina.

Pust prihaja, karte, če kažejo dobro, potem pokvari vreme, ker tisto dobro splkoh ni to to, tako da :

kratke hlače iz omar, srajce slečimo, kolo na dvorišče in gremo!!!
Bolje malo kregan kot pa fejst zmatran iz službe!!
Uporabniški avatar
igor223

Kraj: maribor (291 m)/brežice (161 m)

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov