tla nebodo namočena ampak zamrzjena,ker je nad okoli 1000m topleje(temperaturna inverzija)zato bo po nizinah rahlo dezevalo in zmrzovalo,zato je mozn žled ali poledica in še to le ponekod
Pdesman,hvala,to si tukaj res želimo,res da sem malj bolj SZ,ampak še vseen upam nakakšno snežinko. Zaenkrat pa imamo jasno vreme,-2 stopinji in čakamo na pooblačitve.
jaz pa verjamem da bo jutri nekaj iz tega... še včeraj so bile dobre napovedi, zdaj so malo slabše... morda se pa jutri obrne na bolje in bomo šli v božič v rahlem snegu in mrazu, da bo vsaj občutek prazničen... želim pa da ga dobi cela Slovenija
Pomoje 18z riše malenkost več padavin,le temperature so na meji,potem naj bi v torek padavine ponehale in kasneje rahlo zopet začele.Povejte pa še bolj izkušeni kako bo.
še vedno sem mnenja da bo jutri stvar preveč hitro odhitela čez slovenijo preden se bo sploh lahko ohladilo... v snežinke ne dvomim rudi jaz ampak za kaj belega pa bo premalo padavin oz bodo prekmalu odšle
VREMENKO jaz sem med Ljubnem in Strugeh v zatišni legi ko celi dan ni sonca in ga imamo do 5cm,še po drevesih in celi dan temperature pod -4,pa v lucah ga je manj zapadlo kot tle,tok da nemoreš dejansko govort kolk ga ima kdo
pdesman en dobronameren nasvet, zakaj ko hočeš povedati eno stvar napišeš vedno dva posta? a mogoče ne znaš uporabljati funkcije uredi? kako bi bilo da bi jaz vsak moj post razdelil na 100delov... daj predno pošlješ prej preberi in dodaj tisto kar še misliš povedat ne pa da filaš za brezveze strani če lahk vse v enem postu poveš...