ZIMA(2006-2007)

Zanima me...

OdgovorNapisal/-a kozmos » 11 Feb 2007, 10:59

amater napisal/-a:Kozmos in Župmart...dost! :) A kje piše kdo lahk tle piše? In kaj lahk piše? Forum je zima 06/07, pa če bi kdo pisal, da je šel kupit kekse in ga je dež dobu namesto snega tema ustreza naslovu...A ne Kozi!? :P Če limamo karte za 14 dni naprej (GFS dober kaže za sneg) jih bom pa slišal, da ne naj ne napovedujem naprej, ker se itak vse sfiži :lol: :lol: :lol:
Sam vidva, k sta stručkota tle za nas se ne kregat...no lep vzor :)

Pa lep pomladanski večer še naprej... :idea: :idea: :idea:

zdravo
tu se nebi strinjal s teboj, kajti nevem zakaj potem vsi tako odpirate nove teme. zaklenite vse teme pa pište razne bedarije kar kle noter :wink:
res nevem župi zakaj si odprl temo trenutno vreme če pišeš trenutno vreme sem noter, velja tudi za ostale če je župi odprl temo trenutno vreme ravno s tem namenom da se ne piše trenutno vreme sem noter potem trenutno vreme pište v tisto temo :wink:
potem nevem zakaj članke lepite sem noter oz zanimivosti ker sem ravno 1mesec nazaj odprl novo temo vremenski članki in zanimivosti o vremenu ravno zato da se tja lepi zanimive članke slikce ipd...
pa upam da se razumemo :wink:
če ne pa ostale teme zaprimo pa pišmo vse mogoče bedarije kar sem noter...
ravno zato je toliko tem odprtih da se ne piše vse v to temo ampak da se poste razporedi po temah trenutno vreme pod trenutno vreme, zanimive članke o vremenu in kake slike zanimive pod zanimive članke o vremenu, pa razne debate o tem kakšen bo nadaljni potek zime v temo debatiranje ki jo je ravno zato odprl jošt :wink:
pa upam da sem bil razumljiv pa ne me razumet napačno samo en red mora bit na forumu :D
verjetno se večina kar strinja z menoj :wink:

lp kozmos(kozi)
vreme bo:D
Uporabniški avatar
kozmos

Kraj: kamnik/žale 425m.n.v

OdgovorNapisal/-a amater » 11 Feb 2007, 11:12

kozmos napisal/-a:
amater napisal/-a:Kozmos in Župmart...dost! :) A kje piše kdo lahk tle piše? In kaj lahk piše? Forum je zima 06/07, pa če bi kdo pisal, da je šel kupit kekse in ga je dež dobu namesto snega tema ustreza naslovu...A ne Kozi!? :P Če limamo karte za 14 dni naprej (GFS dober kaže za sneg) jih bom pa slišal, da ne naj ne napovedujem naprej, ker se itak vse sfiži :lol: :lol: :lol:
Sam vidva, k sta stručkota tle za nas se ne kregat...no lep vzor :)

Pa lep pomladanski večer še naprej... :idea: :idea: :idea:

zdravo
tu se nebi strinjal s teboj, kajti nevem zakaj potem vsi tako odpirate nove teme. zaklenite vse teme pa pište razne bedarije kar kle noter :wink:
res nevem župi zakaj si odprl temo trenutno vreme če pišeš trenutno vreme sem noter, velja tudi za ostale če je župi odprl temo trenutno vreme ravno s tem namenom da se ne piše trenutno vreme sem noter potem trenutno vreme pište v tisto temo :wink:
potem nevem zakaj članke lepite sem noter oz zanimivosti ker sem ravno 1mesec nazaj odprl novo temo vremenski članki in zanimivosti o vremenu ravno zato da se tja lepi zanimive članke slikce ipd...
pa upam da se razumemo :wink:
če ne pa ostale teme zaprimo pa pišmo vse mogoče bedarije kar sem noter...
ravno zato je toliko tem odprtih da se ne piše vse v to temo ampak da se poste razporedi po temah trenutno vreme pod trenutno vreme, zanimive članke o vremenu in kake slike zanimive pod zanimive članke o vremenu, pa razne debate o tem kakšen bo nadaljni potek zime v temo debatiranje ki jo je ravno zato odprl jošt :wink:
pa upam da sem bil razumljiv pa ne me razumet napačno samo en red mora bit na forumu :D
verjetno se večina kar strinja z menoj :wink:

lp kozmos(kozi)

Jaz se strinjam! :roll: 8)
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 11 Feb 2007, 11:12

Ja amater maš tole kr prow :wink:
Uporabniški avatar
Vremenko

Kraj: Luče 522m

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 11 Feb 2007, 11:13

Pa kozmos tut :wink:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 11 Feb 2007, 11:15

Rajš mal komentirajte.Za nedeljo kaže 0z sneg.
Ali bo tako kot že celo zimo in se bo sfižil al pa bo le sneg :wink: :wink:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a amater » 11 Feb 2007, 11:58

0Z? Zakaj če je že 6Z zuni...in sneg nekateri napovedujejo že za soboto zvečer...

En gfs...je optimističen...

Slika

A ga drugi krepko negira...tako z freezin level, kakor s temperaturami..

Slika

Slika

Je pa zelo nestabilno ozračje v času prehoda tega ciklona...tako da bo treba počakat do četrtka ali petka...da vidimo kako kaj bo...

Obstaja pa možnost po GFS modelih, da bo ob močnejših padavinah iz ponedeljka na torek v osrednji sloveniji kakšna snežinka...da pa ne bomo preveč optimistični po naših WRF-ih ni niti malo možnosti za sneg po nižinah...nas bo pa ciklon prešel v noči na torek...

Slika

Slika

Skratka čaka nas "aprilski" začetek tedna...

Edino za višje ležeče smučišča še obstaja upanje, da nas vsaj tam doleti kak cm za zimske radosti...če ne bo ohladitev v višinah spet zamujala...

Slika
Uporabniški avatar
amater

Kraj: ***up above***

OdgovorNapisal/-a Ronaldinjo » 11 Feb 2007, 13:22

za nedeljo je upanjee za u torek popoudne bom pa reku da je lahko tudi sneh u osredni slovenijii čeprou je možnosti 1% sam jz sm optimist :D :D
Ronaldinjo

Kraj: Vrhnika ghetto

OdgovorNapisal/-a Ronaldinjo » 11 Feb 2007, 13:24

pomoje se ne more zgodit da je zima že rekla zadno besedo letos pomoje ga lahko še nekaj nasujee :D :D
Ronaldinjo

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 11 Feb 2007, 13:56

Ronaldinjo napisal/-a:za nedeljo je upanjee za u torek popoudne bom pa reku da je lahko tudi sneh u osredni slovenijii čeprou je možnosti 1% sam jz sm optimist :D :D

torek 13.2. popoldne ze doug padavin nebo weč.....torek 20.2. bodo pa popoldne temperature 5+ tako, da newem kje ti widiš kaj =)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a Vremenko » 11 Feb 2007, 14:10

Največ možnosti za sneg je v nedeljo
prbl 0,001 procent možnosti je :wink:
Glede ma zadnja 2 meseca :cry:
Uporabniški avatar
Vremenko

OdgovorNapisal/-a MHA » 11 Feb 2007, 14:39

beno93 napisal/-a:Največ možnosti za sneg je v nedeljo
prbl 0,001 procent možnosti je

In pa tudi, da ga 0,001 cm zapade!
MHA

Kraj: Ljutomer - ponos in osrčje Prlekije

OdgovorNapisal/-a Ronaldinjo » 11 Feb 2007, 15:52

dej roky a veš da maš prou bedne izjave :x 18.2 nedelja naj bi biu sneg 20.2 je že torak tko a u torak bo okol 5 stopinj sam jz sm napisu za 18 ne za 20 :D mal glej kaj pišem
Ronaldinjo

OdgovorNapisal/-a RoKy. » 11 Feb 2007, 16:36

Ronaldinjo napisal/-a:dej roky a veš da maš prou bedne izjave :x 18.2 nedelja naj bi biu sneg 20.2 je že torak tko a u torak bo okol 5 stopinj sam jz sm napisu za 18 ne za 20 :D mal glej kaj pišem

napisu si da je za u nedeljo moznost, potem si pa napisu : citiram: za nedeljo je upanjee {za u torek popoudne} bom pa reku da je lahko tudi sneh u osredni sloveniji

sepraw torak splho omenju nisi kajne?;)
u discoteci pravo ludilo

Damjan Murko je CaR.
Uporabniški avatar
RoKy.

Kraj: Dol pri ljubljani

OdgovorNapisal/-a Ronaldinjo » 11 Feb 2007, 16:40

hehe vem nism napisu ker tork jz sm ta tork zdej misluu k bo 13.2
Ronaldinjo

OdgovorNapisal/-a Skadi » 11 Feb 2007, 16:44

Ronaldinjo napisal/-a:pomoje se ne more zgodit da je zima že rekla zadno besedo letos pomoje ga lahko še nekaj nasujee :D :D

:lol: :lol: :lol: Sej ne bo rekla zadnje... sploh še ni letos nč rekla haha... usaj jst nism nč slišou... pozab letos na njene besede :P
Uporabniški avatar
Skadi

Kraj: Straža

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Vprašanja

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov