amater napisal/-a:Kozmos in Župmart...dost!A kje piše kdo lahk tle piše? In kaj lahk piše? Forum je zima 06/07, pa če bi kdo pisal, da je šel kupit kekse in ga je dež dobu namesto snega tema ustreza naslovu...A ne Kozi!?
Če limamo karte za 14 dni naprej (GFS dober kaže za sneg) jih bom pa slišal, da ne naj ne napovedujem naprej, ker se itak vse sfiži
![]()
![]()
![]()
Sam vidva, k sta stručkota tle za nas se ne kregat...no lep vzor
Pa lep pomladanski večer še naprej...![]()
![]()
zdravo
tu se nebi strinjal s teboj, kajti nevem zakaj potem vsi tako odpirate nove teme. zaklenite vse teme pa pište razne bedarije kar kle noter
res nevem župi zakaj si odprl temo trenutno vreme če pišeš trenutno vreme sem noter, velja tudi za ostale če je župi odprl temo trenutno vreme ravno s tem namenom da se ne piše trenutno vreme sem noter potem trenutno vreme pište v tisto temo
potem nevem zakaj članke lepite sem noter oz zanimivosti ker sem ravno 1mesec nazaj odprl novo temo vremenski članki in zanimivosti o vremenu ravno zato da se tja lepi zanimive članke slikce ipd...
pa upam da se razumemo
če ne pa ostale teme zaprimo pa pišmo vse mogoče bedarije kar sem noter...
ravno zato je toliko tem odprtih da se ne piše vse v to temo ampak da se poste razporedi po temah trenutno vreme pod trenutno vreme, zanimive članke o vremenu in kake slike zanimive pod zanimive članke o vremenu, pa razne debate o tem kakšen bo nadaljni potek zime v temo debatiranje ki jo je ravno zato odprl jošt
pa upam da sem bil razumljiv pa ne me razumet napačno samo en red mora bit na forumu
verjetno se večina kar strinja z menoj
lp kozmos(kozi)